stojann Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ma ktos w ostrowcu Vaga i ma ochote na piwko ?
MARCIN607 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 vaGA nie mam ale na piwko zawsze ma ktos w ostrowcu Vaga i ma ochote na piwko ?
stojann Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 vaGA nie mam ale na piwko zawsze ma ktos w ostrowcu Vaga i ma ochote na piwko ? ale ja tam napisałem "i" a nie LUB :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 mam pytanie gdzie jechać do dobrego mechanika w Ostro prócz tego na Bałtowkiej? ewentualnie jak znacie konkretnych ludzi w Starachowicach też może być?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________Panie i Panowie ZAPRASZAMY http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/all_spoty_ostrowieckieponiedzialek_1900-t93542.0.html;new [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 21:47_________________________________________________NIE MA TU ŻYCIA?
dudi75 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 mam pytanie gdzie jechać do dobrego mechanika w Ostro prócz tego na Bałtowkiej? ewentualnie jak znacie konkretnych ludzi w Starachowicach też może być?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________Panie i Panowie ZAPRASZAMY http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/all_spoty_ostrowieckieponiedzialek_1900-t93542.0.html;new [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 21:47_________________________________________________NIE MA TU ŻYCIA? Tu jest teren skazony i nikt tu nie zaglada mamy tutaj kwarantanne Przebywanie w tym dziale grozi utrata przrodzenia (dotyczy tylko meszczyzn) impotencja wiec marcinku lepiej tu nigdy nie zagladajmy :polew: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam
aniolek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 mam pytanie gdzie jechać do dobrego mechanika w Ostro prócz tego na Bałtowkiej? ewentualnie jak znacie konkretnych ludzi w Starachowicach też może być?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________Panie i Panowie ZAPRASZAMY http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/all_spoty_ostrowieckieponiedzialek_1900-t93542.0.html;new [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 21:47_________________________________________________NIE MA TU ŻYCIA? Tu jest teren skazony i nikt tu nie zaglada mamy tutaj kwarantanne Przebywanie w tym dziale grozi utrata przrodzenia (dotyczy tylko meszczyzn) impotencja wiec marcinku lepiej tu nigdy nie zagladajmy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: a Kobitkom co grozi?! a kto wykona egzekucję?!
emgie Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 mam pytanie gdzie jechać do dobrego mechanika w Ostro prócz tego na Bałtowkiej? ewentualnie jak znacie konkretnych ludzi w Starachowicach też może być? czesc! Jest jeden, ktory moim zdaniem jest bardzo w porzadku. Jedziesz ilzecka w strone rynku, przejezdzasz polna i po lewej stronie jest sklep z czesciami Ford'a razem z mieszalnia lakieru. Wjezdzasz w pierwsza brame za sklepem (po lewej). Warsztat nazywa sie chyba Auto-skan. Szefa znam od wielu lat. Serwisowalem u niego razem z ojcem w sumie 3 auta przez dobre 5 lat i nigdy nie bylo problemu. Generalnie moge z czystym sumieniem polecic za fachowosc. Cenowo wydaje mi sie ze najtanszy nie jest ale co do jakosci nigdy nie mialem zadnego "ale" wiec generalnie uwazam ze warto. Generalnie nie spotkalem lepszego speca od Forda (w tym sie specjalizuje). Z moja A4 podjechalem poki co tylko raz na wymiane filtrow i oleju - naturalnie nie bylo problemu, ale to zbyt prosta czynnosc aby oceniac jak radzi sobie z Audi. Komputera do Audi poki co nie ma. Mechaniczne naprawy mysle ze z czystym sumieniem mozna polecic. pzdr
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 dzięki emgie coś czuję że tam podjadę do niego w najbliższym czasie mam pytanie gdzie jechać do dobrego mechanika w Ostro prócz tego na Bałtowkiej? ewentualnie jak znacie konkretnych ludzi w Starachowicach też może być? czesc! Jest jeden, ktory moim zdaniem jest bardzo w porzadku. Jedziesz ilzecka w strone rynku, przejezdzasz polna i po lewej stronie jest sklep z czesciami Ford'a razem z mieszalnia lakieru. Wjezdzasz w pierwsza brame za sklepem (po lewej). Warsztat nazywa sie chyba Auto-skan. Szefa znam od wielu lat. Serwisowalem u niego razem z ojcem w sumie 3 auta przez dobre 5 lat i nigdy nie bylo problemu. Generalnie moge z czystym sumieniem polecic za fachowosc. Cenowo wydaje mi sie ze najtanszy nie jest ale co do jakosci nigdy nie mialem zadnego "ale" wiec generalnie uwazam ze warto. Generalnie nie spotkalem lepszego speca od Forda (w tym sie specjalizuje). Z moja A4 podjechalem poki co tylko raz na wymiane filtrow i oleju - naturalnie nie bylo problemu, ale to zbyt prosta czynnosc aby oceniac jak radzi sobie z Audi. Komputera do Audi poki co nie ma. Mechaniczne naprawy mysle ze z czystym sumieniem mozna polecic. pzdr
wozio Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Jeśli ktoś jescze przegląda ten wątek to zapraszam do zerknięcia na temat: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_opony_zimowe_oraz_letnie_specjalne_ceny_dla_uzytkownikow_forum_a4klubpl-t97866.0.html;msg1131919#msg1131919 Zapraszam do zakupu oponek zimowych i letnich. Piszcie na maila jakie was opony interesują - [email protected] Transport na terenie Starachowice, Skarżysko-Kamienna, Ostrowiec oraz okolice tych miejscowości za darmoche!
michal-oracz Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 koledzy zapraszam na spocika do kielc 15 listopada na WTC
Tposejdon Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny Kielce Parking WTC 15 Listopada 2009 Godzina 15.00 Obecność OBOWIAZKOWA No to teraz rezerwować miejscówki..
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Bylem w ten weekend w Kielcach i Kraku... sporo B5 na blachac TSK i podobnych widzialem na trasie... ktos mnie widzial?
aniolek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Bylem w ten weekend w Kielcach i Kraku... sporo B5 na blachac TSK i podobnych widzialem na trasie... ktos mnie widzial? NIE...
Nosb Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Sory ze spamuje ale zalezy mi rozsprzedac graty szybko Moze ktos cos potrzebuje ? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_czesci_z_s4_a4_18t_q_v6_q_itp-t104922.0.html
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
Tposejdon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 No to pora troche wymarznąć co?? Pierwszy Spocik Zimowy 17.01.2010 godzina 15.00 Tradycyjnie parking WTC nie musze przypominac ż eobecnośc obowiazkowa.. termin oddalony o dwa tygodnie takze rezerwować sobie i bez wykretów.. oczywiście mozliwe dogadanie sprawy także sie wypowiadac czy pasuje większosci
Rekomendowane odpowiedzi