Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, FroS-t napisał:

Ta felga z RS4 z 225 i 1BV bedzie wyglądała słabo jak smok....

Jak widać każdy sam musi przejść tą drogę... kolega dayd_4 sam z czasem dojrzeje

Opublikowano
13 minut temu, kamelus_ napisał:

Jak widać każdy sam musi przejść tą drogę... kolega dayd_4 sam z czasem dojrzeje

Tak jest, niszczyć mu te jego ideologie :piroman:

Opublikowano

Poprostu żeby było tak:022.jpg017.jpg155.jpg

A nie tak.....

2910814491_4dbe25cdec_b.jpg

:cool1:

Opublikowano

No faktycznie jest różnica..

Teraz widzę że u mnie tak jest:facepalm:

I znowu dylemat, bo miałem nie obniżać  autka bo teren nie bardzo pozwala, ale chyba ze 2-3 centy to nic się nie stanie, a na samochodzie różnica kolosalna:eusathink:

Samymi sprężynami da rade tyle czy cały zawias cza zmienić????

Opublikowano
  • Autor

Panowie, spokojnie. 

Po kolei. Wiem o czym piszecie i dziękuję za troskę i za dobre rady. 

Będę po kolei relacjonował co i jak działam i będziemy to obgadywac. 

Opublikowano
2 minuty temu, Adam87 napisał:

No faktycznie jest różnica..

Teraz widzę że u mnie tak jest:facepalm:

I znowu dylemat, bo miałem nie obniżać  autka bo teren nie bardzo pozwala, ale chyba ze 2-3 centy to nic się nie stanie, a na samochodzie różnica kolosalna:eusathink:

Samymi sprężynami da rade tyle czy cały zawias cza zmienić????

Kup gwint, pokrecisz jak chcesz i dostosujesz jak trzeba, ja również kupiłem springi h&r -45mm mimo że wszyscy mowlili kup gwint,......juz pozałożeniu miałem niedosyt delikatnie mówiąc, pjezdziłem na nich nie wiem z 8 miesięcy chyba i już zamawialem gwint:rolleyes:

Opublikowano
4 minuty temu, dayd_4 napisał:

Panowie, spokojnie. 

Jesteśmy spokojni:decayed:

Opublikowano
3 minuty temu, FroS-t napisał:

Kup gwint, pokrecisz jak chcesz i dostosujesz jak trzeba, ja również kupiłem springi h&r -45mm mimo że wszyscy mowlili kup gwint,......juz pozałożeniu miałem niedosyt delikatnie mówiąc, pjezdziłem na nich nie wiem z 8 miesięcy chyba i już zamawialem gwint:rolleyes:

I tak to chyba właśnie u większości działa. A bałem się gwintu że ło panie :polew: 

Teraz nic innego nie chce widzieć.

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, _małyTM_ napisał:

hmm rozumiem że kasa na fele nie gra aż takiej roli?

to moje propozyszon:

julian-loose-supercharged-bagged-audi-rs4-messer-04.jpg

9069675042_ac78ff3b4d_k.jpg

Gra rolę , ale trzeba pamiętać też o oponach. Żeby nie było, że felgi za miliony, a opony "chińczyk".

Piękne te foto wysłałeś 

Opublikowano
15 minut temu, FroS-t napisał:

Dzięki Leszku za rade:peace:

Nie będę spamował u Dawida w temacie. Jak będę szukał bliżej lata, to się odezwe..

Pozdrawiam 

Opublikowano
  • Autor

Z resztą, panowie, jakby kupić tak wszystko od razu, to szybko nie byłoby o czym pisać :mysli:

Opublikowano
1 minutę temu, dayd_4 napisał:

Z resztą, panowie, jakby kupić tak wszystko od razu, to szybko nie byłoby o czym pisać :mysli:

He he he :polew:

Masz 100% racji :wink4:

Więc na spokojnie:peace:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Adam87 napisał:

He he he :polew:

Masz 100% racji :wink4:

Więc na spokojnie:peace:

Więc punkt pierwszy :

- kupić felgi :pali:

Opublikowano

Tak stała moja poprzednia A4 na zawieszeniu eibach sportline i ori feldze RS4 z oponami 235/35/19

_20160812_174604.JPG

_20160813_000342.JPG

IMG_20180719_224631.jpg

Opublikowano
  • Autor

Panowie, tak z innej beczki: Ogarnąłem Niemcy i z powrotem w weekend, 1850km łącznie.

Pochwalę się, choć to oczywiście powinna być norma:

Wyjeżdżając miałem prawie max oleju. Trasa, to 8 godzin, stałej prędkości około 4000 obr./min. non stop, jedna przerwa na tankowanie, kawę i siku. Na miejscu, w Munster sprawdziłem stan, żadnego ubytku, dolałem 100ml. profilaktycznie, żeby zrobić max. stan na powrót. Trasa z powrotem- tak samo 8 godzin non stop, z jednym tankowaniem i jednym Mc Donald's, bez gaszenia :audi:, średnia prędkość - około 4000 obr./min. czyli 160km/h (fotkę z niemieckiego fotoradaru dodam, jak mi przyślą :shock3:), stan oleju po powrocie - bez zmian - MAX.

Brawo BEX:oklasky:

Brawo Liqui Moly 5W40:oklasky:

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

No to super, że trasa bezproblemowo i bez ubytków oleju:thumbup: tak właśnie być powinno:cool1:

To jak była fotka, to ile € przyjdzie:kox:

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Adam87 napisał:

No to super, że trasa bezproblemowo i bez ubytków oleju:thumbup: tak właśnie być powinno:cool1:

To jak była fotka, to ile € przyjdzie:kox:

Na razie wolę nie myśleć ile przyjdzie, ale przekroczone było chyba 40.

Zobaczymy, na pewno nie będzie mało.

Opublikowano

Jak 40 na autostradzie to ok 120€

Opublikowano

Zazwyczaj nie przychodzą mandaty do 20km/h do mnie idzie już 2 lata i dojść nie może 

Opublikowano

Zależy z jakiego fotoradaru. Jak w mieście Ci cykło to całkiem możliwe, te z autostrad zawsze przychodzą. Trzeba się tylko mieć na baczności bo jest na prawdę sporo fałszywych fotoradarów, które Niemiecki rząd z jakiegoś nieznanego mi powodu ignoruje. Ja dostałem już 2 fałszywe zdjęcia, że niby przekroczyłem prędkość i mam zapłacić 80€, tyle dobrze że trasę znam całą i wiem, że nigdzie nie ma żadnego ograniczenia, o którym była mowa w mandatach. Do tego należy pamiętać że mandat musi przyjść w dwóch językach, Niemieckim i przetłumaczonym na rodowy język, w tym przypadku Polski, inaczej mandat jest nie ważny.