Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magiel jak najbardziej z Exeo. Numer 3r1 422 072a z servotroniciem jeśli do dostania to cena w aso beż zniżek 3400, to o jakieś 3k taniej niż w audi, a po za numerem nie różni się niczym. Mam taki u siebie w b6 i jest bajka.

Opublikowano
  • Autor

Dobra "Maglarze", bo wątek mi tu zmieniacie:disgust::D, założyłem wczoraj OSTATECZNY set na lato.:buhaha: Felunek tym razem czarny ATS GTR908 9x18 ET37, opona 245/35R18 Pirelli PZERO

Poniżej foty. Piszcie co myślicie:cygaro::

DSC_0345.JPG

DSC_0348.JPG

DSC_0350.JPG

DSC_0352.JPG

DSC_0353.JPG

DSC_0356.JPG

DSC_0363.JPG

DSC_0364.JPG

Opublikowano

Dobry bandyta. :thumbup1:

Opublikowano

sorry za offtop maglem, niezłą czarnuszke masz, dzięki za pomoc u góry :)

Edytowane przez Mateusz0610
niepotrzebny offtopic

Opublikowano

Ale balony :grin:. A tak bte z lepszej felgi na gorszą ale to nie mi ma się podobać :decayed:

Edytowane przez marky2552

Opublikowano

Bliźniak :facepalm:

742ABA60-8BDF-4CDA-BED0-C48278AA6093.thumb.jpeg.878d08ee2b37d3cab89c549bccf99e30.jpeg

Opublikowano

Trochę nie rozumiem po co takie szerokie opony,  do tej mocy co masz jeszcze przy Quattro:) tak naprawdę to tylko wzrośnie spalanie a przyczepność będzie taka sama jak przy 225 przy tych parametrach które teraz masz.

Opublikowano

Fani dtm i motorsportu wiedzą ocb :wub: świetne gumy do quattro. Według kalkulatora ta sama średnica co 225x40 tylko więcej "miecha" będzie sobie można na więcej pozwolić w oesach i auto wygląda masywniej ?

Opublikowano

W dół czarnucha. B)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.05.2022 o 17:43, marky2552 napisał:

Ale balony :grin:. A tak bte z lepszej felgi na gorszą ale to nie mi ma się podobać :decayed:

RSy wciąż leżą i czekają ...

Jak mi najdzie ochota, to wrócą na furę. Na razie obrałem taki kierunek:wink:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.05.2022 o 12:19, morelo napisał:

Trochę nie rozumiem po co takie szerokie opony,  do tej mocy co masz jeszcze przy Quattro:) tak naprawdę to tylko wzrośnie spalanie a przyczepność będzie taka sama jak przy 225 przy tych parametrach które teraz masz.

Dokładnie tak jak napisał @qlimazz.

Te ATSy mają 9 cali szerokości. Na 225 jest naciąg. 245 to minimalna szerokość opony żeby to normalnie i sportowo wyglądało i jednocześnie maksymalna szerokość dla nadkoli i zawiechy przy tych parametrach felgi.

O spalanie się nie martw, te koła ważą mniej niż każde zwykłe 18tki nawet na 225...:thumbup:

Opublikowano

DTM i oesy jak to brzmi :decayed: :grin: spalanie to nie tylko masa:wink: 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Pany, wrzucam foto nowego nabytku, bo nic w wątku się nie dzieje. Trza coś ruszyć, napiszcie, co myślicie o takim zakupie:cygaro::

DSC_0489.jpg

Opublikowano

Auto super, jak dla mnie kolor srodka z d...y.

No ale o gustach się nie dyskutuje

Opublikowano

Jako fan prosiaków .... w pytę panie. 

Opublikowano
  • Autor

Tym samym padł pomysł, żeby może pożegnać się z BEXem...:cry:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.05.2022 o 19:20, qlimazz napisał:

Fani dtm i motorsportu wiedzą ocb :wub: świetne gumy do quattro. Według kalkulatora ta sama średnica co 225x40 tylko więcej "miecha" będzie sobie można na więcej pozwolić w oesach i auto wygląda masywniej ?

@qlimazz dopiero teraz zauważyłem, że dodałeś bardzo mądry komentarz. Widać że ogarniasz dobrze temat:hi:. Mało kto kuma o co w tym chodzi. Każdy tylko: gleba!, naciąg!:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Spotkałem dziś przejazdem, super siedzą te felgi na żywo wow. Fajnie widzieć tak zadbane b6

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Patryks25 napisał:

Spotkałem dziś przejazdem, super siedzą te felgi na żywo wow. Fajnie widzieć tak zadbane b6

Wstyd mi, bo fura stoi już drugi tydzień nie przepalana i brudna jest strasznie:facepalm::facepalm:

Opublikowano
32 minuty temu, dayd_4 napisał:

Wstyd mi, bo fura stoi już drugi tydzień nie przepalana i brudna jest strasznie:facepalm::facepalm:

Tylko przejeżdżałem to się przypatrywać nie przypatrywałem :D moja jeździ tak uj***na że aż mi wstyd na myjnie jechać.