HOLMATRO Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) pamiętasz jak mi to 2 lata temu wysłałeś ? Ze do tego będziesz dążył ? Ze smutkiem stwierdzam, ze się nie udało. Masz grubszy felunek niż na zdjęciu... tu jest mega : Edytowane 9 Marca 2019 przez HOLMATRO 1
Dev Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 2 godziny temu, dayd_4 napisał: Nie czekając na pogodę, na szybko 3 zdjęcia z dzisiaj, na brudno... i jak, mogą być fele? Zdrowa sucz 1
FroS-t Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 12 godzin temu, Adam87 napisał: I tego się obawiam To chyba dobrze .... A ty Dawid wrzucaj ten gwint i nie marudz, co bedzie siadziała jak należy a nie piti pitu, pitu pitu, a tależyki a sprężynki..... 3
HOLMATRO Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) 8 godzin temu, FroS-t napisał: To chyba dobrze .... A ty Dawid wrzucaj ten gwint i nie marudz, co bedzie siadziała jak należy a nie piti pitu, pitu pitu, a tależyki a sprężynki..... Przyjemnie rozpoczęta niedziela Edytowane 10 Marca 2019 przez HOLMATRO
marcin_o23 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 koło zacne, ale szpara między oponą a błotnikiem psuje efekt
dekiel 13 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Jest klawo.? ale .... = Końcówy wydechu bym skorygował bo wyglądają jak dwie wielkie bazooki . Powinny być troszkę ścięte i cofnięte / za bardzo wystają/. = Kierunki boczne i w tylnych lampach mógłbyś deczko przyciemnić bo zbyt się odróżniają o całości. = Logo audi dałbym w kolor dyfuzora .
Funkybela Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Mr.Dekiel ma rację,pomyśl nad wrzuceniem ciemnych kierunków na bok,rzuć okiem jak wyglądają u mnie,zamówiony z Alle... Fajnie leży to koło,Myślałem,że talerze z B5 posadzą chociażte 1,5cm?
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 37 minut temu, Funkybela napisał: Mr.Dekiel ma rację,pomyśl nad wrzuceniem ciemnych kierunków na bok,rzuć okiem jak wyglądają u mnie,zamówiony z Alle... Fajnie leży to koło,Myślałem,że talerze z B5 posadzą chociażte 1,5cm? Przy chromach i srebrnych lampach ten sutek na błotniku wygląda lipnie
Adam87 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 15 godzin temu, FroS-t napisał: To chyba dobrze .... Dobrze Leszku, ale pewnie tylko dla mnie ... bo jak skręce na sam dół lub w miarę nisko, żeby od oka było już fajnie, to ja będę uważał na to że jest nisko, ale jak pojadę za granice i moja Żonka gdzieś pojedzie to wątpię, że będzie zwracać uwage tak jak ja
dayd_4 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 23 godziny temu, black4 napisał: Autko prima sort! Dajesz jednak felgi do przelakierowania? Pozdrawiam Dzięki. Nie lakieruje, nie miałem czasu i nie mogłem się doczekać, wiesz jak jest, gruby temat przygotowany i leżący w kącie - tragedia! Swoją drogą, przynajmniej nie będzie mi szkoda porysować o krawęzniki 1
dayd_4 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 20 godzin temu, FroS-t napisał: To chyba dobrze .... A ty Dawid wrzucaj ten gwint i nie marudz, co bedzie siadziała jak należy a nie piti pitu, pitu pitu, a tależyki a sprężynki..... Widzę, że mi już teraz nie odpuścicie z tym gwintem
dayd_4 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 21 godzin temu, HOLMATRO napisał: pamiętasz jak mi to 2 lata temu wysłałeś ? Ze do tego będziesz dążył ? Ze smutkiem stwierdzam, ze się nie udało. Masz grubszy felunek niż na zdjęciu... tu jest mega : Racja, tak marzyłem i się udało! Musimy nad wydechem jeszcze popracować, bo faktycznie, do tego zderzaka mógłby być fi 90. Albo poszukam zderzaka z eSki..
HOLMATRO Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) 14 minut temu, dayd_4 napisał: Widzę, że mi już teraz nie odpuścicie z tym gwintem Jasiu - tu nie chodzi o odpuszczanie, przyzwolenie. Zachowuj się jak facet i przestań oszukiwać sam siebie, ze jak kupisz sprężyny -35 to będzie jakiś kosmos i będziesz zadowolony. Nie będziesz. a jak chcesz wrzucić springi sportlajny, to sobie wrzuć, ale trzymaj to auto w podziemnym i nie wyjeżdżaj. Albo przyjemniej się tu nie popisuj, bo tu sami wyjadacze i nikt ci nie odpuści. Albo total anal dewastator, albo zwyklak w gnoju na eslajnie. Edytowane 10 Marca 2019 przez HOLMATRO 1
dayd_4 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 4 minuty temu, HOLMATRO napisał: Jasiu - tu nie chodzi o odpuszczanie, przyzwolenie. Zachowuj się jak facet i przestań oszukiwać sam siebie, ze jak kupisz sprężyny -35 to będzie jakiś kosmos i będziesz zadowolony. Nie będziesz. wiem, wiem, żartuje sobie, sam wiesz najlepiej, że ja do pewnych rzeczy muszę dojrzeć.
dayd_4 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 10 godzin temu, dekiel 13 napisał: Jest klawo.? ale .... = Końcówy wydechu bym skorygował bo wyglądają jak dwie wielkie bazooki . Powinny być troszkę ścięte i cofnięte / za bardzo wystają/. = Kierunki boczne i w tylnych lampach mógłbyś deczko przyciemnić bo zbyt się odróżniają o całości. = Logo audi dałbym w kolor dyfuzora . Dzięki. 1. Racja, już o tym myślę. 2. Myślałem o tym, ale raczej chcę utrzymać oryginalny ton samochodu (tak samo przednie lampy w środku, też są szare, a mogłyby być całe czarne) 3. Ten dyfuzor mnie drażni i nie mam na niego pomysłu, logo chcę zostawić w oryginale.
kamelus_ Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 23 godziny temu, dayd_4 napisał: Ten dyfuzor mnie drażni i nie mam na niego pomysłu, logo chcę zostawić w oryginale. Czemu nie zrobisz go w oryginał?
dayd_4 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 5 minut temu, kamelus_ napisał: Czemu nie zrobisz go w oryginał? Bo oryginał był w czarnym macie i go nie było widać, dlatego zrobiłem na grafit...
kamelus_ Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) No ale ty masz cały oklejony. Jak by to zrobić tak jak fabryka czyli wszystko połysk i tylko środek matowa chropowata folia (można kupić w ASO) to po mojemu było by gitarra tym bardziej że masz zderzak na dwie rury który sam w sobie ma bardzo ładny kształt o znacznie się różni o seryjnego. Ta obecna folia trochę go szpeci i gubi jego fajną linię. Edytowane 11 Marca 2019 przez kamelus_
dayd_4 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 27 minut temu, kamelus_ napisał: No ale ty masz cały oklejony. Jak by to zrobić tak jak fabryka czyli wszystko połysk i tylko środek matowa chropowata folia (można kupić w ASO) to po mojemu było by gitarra tym bardziej że masz zderzak na dwie rury który sam w sobie ma bardzo ładny kształt o znacznie się różni o seryjnego. Ta obecna folia trochę go szpeci i gubi jego fajną linię. Racja, wiosna idzie, muszę to ogarnąć, spróbuję czarny mat, zobaczymy jak wyjdzie przy tej tablicy rej.
Rekomendowane odpowiedzi