Adam87 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Pięknie Dawid Powodzenia z mocą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Ładny serwis Dawid ? Jaka wyszła kompresja na cylindrach ? Nie chcesz wrzucić większych wtrysków i turbo hybrydy ? Na Stage 1 jedziesz do Gregora? Dawaj znać co wyjdzie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 6 godzin temu, black4 napisał: Ładny serwis Dawid ? Jaka wyszła kompresja na cylindrach ? Nie chcesz wrzucić większych wtrysków i turbo hybrydy ? Na Stage 1 jedziesz do Gregora? Dawaj znać co wyjdzie ? Pozdrawiam No właśnie źle zrobiłem pomiar, bo na zimnym silniku i na nowym oleju. Wtryski będą z BAMa, nowe, plus pompa paliwa nowa. Turbo na razie zostaje seria. Lubię sobie dozować emocje Tak. Na program chcę się wybrać do Gregora, choć to ponad 400km. Ale, jak wiemy, @gregor10 wśród tunerów jest debeściak. Wstępnie ustaliłem z nim właśnie to, jak mam przygotować auto, więc pracę trwają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Ciekawe jaki wynik można uzyskać na wtryskach z BAM-a i seryjnym turbo ? Dawaj znać ? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unf Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 W głowie się nie mieści, że 15 letnia B6 może tak za***iście się prezentować... ze świecą szukać tak dopakowanych wersji i z zewnątrz i wewnątrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Michał, trafiłeś w sedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 nie mogłem się powstrzymać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Panowie, Nie tylko może wyglądać ale i świetnie jeździć ? Tylko takich perełek dziś ze świecą szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Godzinę temu, Unf napisał: W głowie się nie mieści, że 15 letnia B6 może tak za***iście się prezentować... ze świecą szukać tak dopakowanych wersji i z zewnątrz i wewnątrz Dziękuję za słowa uznania Głównie, to zasługa perfekcjonizmu i pasji do samochodów, zaszczepianej mi od dziecka, przez ojca. Reszta, to czas, praca i pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randor Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Ile miałeś tej kompresji na zimnym? Bym sobie porównał bo też mierzyłem w ten sposób i na nowym oleju. Przepustnica była odkręcana do pomiaru? Edytowane 18 Września 2019 przez Randor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 15 minut temu, Randor napisał: Ile miałeś tej kompresji na zimnym? Bym sobie porównał bo też mierzyłem w ten sposób i na nowym oleju. Przepustnica była odkręcana do pomiaru? 12 - 12,5 z zamkniętą przepustnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randor Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 No to spoko. Nie ma co dalej sprawdzać. Czy zamknięta czy otwarta nie robiło to u mnie widocznej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Dzisiaj przed ostatni element układanki, nazywanej: "wizyta na hamowni i program", czyli wymiana pompy paliwa. Poszedł oryginał VDO. P.S. Różnica żadna. Ale cóż, kazali, to wymieniłem Przynajmniej umyłem furę Edytowane 20 Września 2019 przez dayd_4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Dayd_4 Żeby każdy tak szykował autko na softa! Profi podejście ? ? Dawaj znać ja efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 2 minuty temu, black4 napisał: Dayd_4 Żeby każdy tak szykował autko na softa! Profi podejście ?? Dawaj znać ja efekt! Dzięki. Siedzę w branży moto od lat, więc jak ktoś, kto jest autorytetem, mówi: wymienić to i tamto - wymieniam! Żeby nie było, że zrobię wycieczkę do Jasła i wrócę bez niczego, bo szkoda mi było paru złotych wydać na miejscu... Pozdr! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Gdzieś na granicy z Czechami (na trzecim planie @HOLMATRO) Edytowane 7 Października 2019 przez dayd_4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Patrząc po jakich drogach Ty co chwilę jeździsz, to chyba dobór pojazdu był troszkę nietrafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Masz rację, dlatego żona szła na piechotę ze znajomymi, przy okazji robiąc zdjęcia, a ja jechałem sam, żeby nie zahaczyć spodem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 21 godzin temu, dayd_4 napisał: Masz rację, dlatego żona szła na piechotę ze znajomymi, przy okazji robiąc zdjęcia, a ja jechałem sam, żeby nie zahaczyć spodem Mistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi