lukaszr Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Człowieku, czy Ty wiesz co to są znaki interpunkcyjne ? Poza tym pisz jaśniej, bo czytałem to chyba ze 2 razy żeby złapać sens tego, co chcesz uzyskać, a co było na forum nie raz, a z drugiej strony nie wiem czy jednak zrozumiałem sens Twojego pytania o ile można to nazwać pytaniem.
NYNA Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Sie na wyspy wyjechało i języka ojczystego zapomniało
mily Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Nic nie zakumałem, ze 3 razy czytałem i nadal nie wiem co co chodzi.
rtocki Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ponieważ uważasz, że stosowanie poprawnego i zrozumiałego j. polskiego nie ma sensu, oczekuj równie zrozumiałych odpowiedzi: ひとたび走り出せば、専用スポーツサスペンションが、切れ味鋭いハンドリングをもたらしてくれる。Audi A4ならではの洗練はそのままに、あなたをどこまでも走りへと誘惑します (Żeby nie było, że OT - źródło: www.audi.co.jp)
mily Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no to moze napisze jak chlopu na miedzy bo widze ze czesc pisze po to by cos napisac (uwaga do moderatora) co niby to forum jezyka polskiego jest a wracajac do pytania to jak powiem ze szukam dokladnie technicznego opisu kodow silnikow bazowych VAG . OK, niech już będzie po angielsku. Powiedz o co Ci chodzi, ja nadal nie kumam. Co to znaczy to: "szukam dokladnie technicznego opisu kodow"?? Znaczy się, że co?? Masz kod silnika i na jego podstawie, no właśnie, co chcesz się dowiedzieć ?? Jaką ma pojemność, moc, skok tłoków, kompresję, itp?? Czyli szukasz danych technicznych silnika na podstawie kodów?? Tak??
Wojto Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ale się uśmiałem...! Ja to się zastanawiam czy sam pytający zrozumiał sens swojego pytania?
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 normalnie jak to czytalem to pytanie o hierarchii silnikow, to przyszla mi jedna tylko mysl...ukrzyzujcie mnie o co ci kaman czlowieQ??
kamosor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No cóż , było już późno jak to pisał ,może tu jest przyczyna. A może to z powodu tęsknoty za krajem :>
Jastrzab-Gorzow Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zacząłem czytać od drugiego postu, bo pierwszy długi był a już późno :> szkoda mi sie goscia zrobiło i chciałem pomóc, ale po przeczytaniu tego pierwszego mało z kanapy nie spadłem ze śmiechu Kolego jak to sam jutro na trzeźwo przeczytasz to też się pośmiejesz
davidoati Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zacząłem czytać od drugiego postu, bo pierwszy długi był a już późno :> szkoda mi sie goscia zrobiło i chciałem pomóc, ale po przeczytaniu tego pierwszego mało z kanapy nie spadłem ze śmiechu Kolego jak to sam jutro na trzeźwo przeczytasz to też się pośmiejesz Kolego tobie też radze spojrzeć na date pierwszego posta, raczej jutro tego nie będzie czytał toście odgrzali kotleta
Maraas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A no prawie roczny kotlet to już go powinny dawno muchy zjeść
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 zrozumiałem że kolega chce zawirusować auto,reszty nie rozumię, just do it, może to zrozumie jak po polsku pisac nie umie
GregorX Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A może to się stanie tradycją i raz na 2 lata ktoś zawsze odkopie ten temat przecież ciągle przybywa klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi