majkel_majki Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Padło znaczy elektrycznie czy mechanicznie? Możesz jeszcze zakasać rękawy, rozebrać fotel i zobaczyć czemu nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak ale jak go rozbiorę to dobrze jakbym od razu miał części do naprawy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak wygląda sprawa z założeniem niedzielonego oparcia kanapy w miejsce dzielonego w sedanie 98r? Jeśli dobrze pamiętam to w otwory w oparciu wchodzą takie wystające pręty. Trzeba będzie to ciąć czy można jakiś się obejść bez tego. Szczerze mówiąc nie chciałbym pozbawiać się możliwości późniejszego dołożenia samego składanego oparcia. Druga sprawa, skąd i którędy pociągnąć zasilanie ele. lędźwi dla kierowcy i pasażera. Wiązka home made :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Druga sprawa, skąd i którędy pociągnąć zasilanie ele. lędźwi dla kierowcy i pasażera. Wiązka home made :gwizdanie: Z głownego zacisku prądowego poprzez dołożony bezpiecznik w tablicy bezpieczników, wzdłuż progu i dalej jak lecą kable oryginalnej wiązki elektrycznej do fotela pasażera. Jak rozbierzesz to zobaczysz o co biega i dobierzesz długości przewodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki miszczu będą fotele to będzie rezanko mam nadzieję, że fura nie spłonie przy pierwszej próbie uruchomienia elektryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki miszczu będą fotele to będzie rezanko mam nadzieję, że fura nie spłonie przy pierwszej próbie uruchomienia elektryki Nie ma sprawy bryki też raczej nie spalisz, jak ja przypadkiem zwarłem wiązkę od lewego fotela to tylko poszła iskra, bezpiecznik i się radio włączyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A jak tam fotele z paska B5 i B5FL,podejda bez rezania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tchorzo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 .. o właśnie jak z fotelami z Paska, może ktoś coś przerabiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik8 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 a od S3 beda pasowac do a4 avant?[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 17:29_________________________________________________bo od a8 to raczej na pewno nie podejda ale sa kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 .. o właśnie jak z fotelami z Paska, może ktoś coś przerabiał Wyciągałem fotele z paska ( kubełki ) i wg. mnie to to samo co w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 właśnie ponoć nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ładne fotele są w s3 (sportback?) i można za fajną kasę kupić ale czy podejdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 wie ktoś jak to jest z tymi fotelami od passata?ja szukałem do mojego avanta i z passka są tańsze niż z A4,ale czy podejdą? ---------- Post added at 08:17 ---------- Previous post was at 08:16 ---------- a jesli nie to czy z polifta wejdą do przedlifta bo ktoś pisał że nie?jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost2255 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Wszystko można jak się chce. Ja u siebie założyłem kubełki RECARO z omegi zamiast wysiedzianych plaskaczy jakie siedziały fabrycznie. Podwójna regulacja lędźwiowa, wysuwane podudzie super komfort. Założyłem na oryginalne szyny i została regulacja wysokości i przesuwanie z A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 kolego - ghost2255 - zapodaj foty z modow foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 wie ktoś jak to jest z tymi fotelami od passata?ja szukałem do mojego avanta i z passka są tańsze niż z A4,ale czy podejdą?---------- Post added at 08:17 ---------- Previous post was at 08:16 ---------- a jesli nie to czy z polifta wejdą do przedlifta bo ktoś pisał że nie?jak to jest z polifta podejdą do przedlifta. Z paska B5 też podejdą do A4 B5. Patrzcie na mocowania..w B5 są wsuwane w szyny i zakręcane z przodu na dwóch rolkach tylnych.. tak samo jak A3 8L , A6 C6 ... Passat B6 i A4 B6 , B7 .. Audi TT mają już dwie szyny mocowane do podłogi bez mocowania środkowego jak w B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kolego mowisz ze z passta b5 podejda fotele do a4 przedliftowego? A passacik fl czy przedlift i czy wiesz poniewarz sam montowales. Wszystko pasi P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 z polifta podejdą do przedlifta. Z paska B5 też podejdą do A4 B5. Patrzcie na mocowania..w B5 są wsuwane w szyny i zakręcane z przodu na dwóch rolkach tylnych.. tak samo jak A3 8L , A6 C6 ... Passat B6 i A4 B6 , B7 .. Audi TT mają już dwie szyny mocowane do podłogi bez mocowania środkowego jak w B5. a czy tylnia kanapa też będzie pasowała?np, z polifta?bo fotele wejdą ale kanapa też by się zdała zeby komplecik był, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 z passata jest wiekszy wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 z passata jest wiekszy wybor. ale czy tylnia kanapa pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi