Opublikowano 17 Stycznia 20197 l Cyferki wyglądają bardzo zacnie Kat został? Był sprawdzany? Edytowane 17 Stycznia 20197 l przez jolley
Opublikowano 17 Stycznia 20197 l Autor Kat został i przy obecym przebiegu jest jak najbardziej ok, choć nie wykluczam dp, ale to dopiero po dłuższym czasie ?
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Bardzo ładny wynik, zastanawiam się czy to nie aby rekord na seryjnym k03 z bfb i to jeszcze z katem. Widać, że nawet jest potencjał na więcej ale pewnie turbo już górą nie trzyma doładowania. Co do sprzęgła, to raczej byłbym spokojny. Max nm jest dość wysoko, a sprzęgło nie ma jakiegoś wielkiego przebiegu.
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor Mechanik powiedział, że turbina jeszcze by wydmuchała te 20-30km. Ale wolałem bezpieczny program, bez żadnego żyłowania silnika. Póki co jest radocha z jazdy ? tylko szkoda, że akurat śnieg stopniał Xd
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l 3 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Mechanik powiedział, że turbina jeszcze by wydmuchała te 20-30km. To akurat totalnie niemożliwe na tym turbo. k03-029 puchnie przy 215 km i nie ma od tego wyjątków, 240km to nawet na k03s nieosiągalne. Co tam siedzi tak naprawdę?
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor Ja tylko powtarzam słowa mechanika ? Zresztą nie ważne... Jak kiedyś będę znów zwiększał moc to na pewno turbo pierwsze na wymianę itd ?
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Wynik fest jak na k03.:) Ja na k03s 220km mam zrobione a tu taki wynik. Ładnie.
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Bardzo ładna sztuka i spotkać ją w takiej konfiguracji to nie lada wyzwanie... Gratulacje Prezentuje się naprawdę ładnie a i wyposażenie już bogate. Nic tylko jeździć i trzymać Edytowane 18 Stycznia 20197 l przez cinkers
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor Thx Panowie A tutaj już powoli kolejny mod - hamulce 320/288. Dzieki @rs dziadek Kolejne graty w drodze do moda. Trzeba się umówić teraz na wymianę w któryś weekend ?
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Autor Takie same jak u Ciebie ? OZ nawiercany przód i gładki tył + klocki ferodo Czekam póki co na paczuszke z owym zestawem ?
Opublikowano 26 Stycznia 20197 l Autor Dzisiaj w końcu otworzyłem paczuszki ? Tarcze, klocki, płyn i przewody w oplocie - dzieki @Wandej Montaż w przyszłą sobotę i zdjęcia ? Musi to jakoś wyhamować te 200+ ?
Opublikowano 28 Stycznia 20197 l W dniu 26.01.2019 o 16:23, Gremlin0209 napisał: Dzisiaj w końcu otworzyłem paczuszki ? Tarcze, klocki, płyn i przewody w oplocie - dzieki @Wandej Montaż w przyszłą sobotę i zdjęcia ? Musi to jakoś wyhamować te 200+ ? Spoko pochwal się foto to wrzucę na fb bo zestawik od Piotrka pierwsza klasa
Opublikowano 28 Stycznia 20197 l Autor 19 minut temu, Wandej napisał: Spoko pochwal się foto to wrzucę na fb bo zestawik od Piotrka pierwsza klasa Fota będzie na pewno ? Ale prawdopodobnie z poślizgiem tygodniowym montaż hebli, gdyż mój mechanior ma najbliższa sobote wolną... ?
Opublikowano 1 Lutego 20197 l Fajny gadżet, szczególnie dla tych niepalących hehe, chociaż nie wiem, jak w swoim aucie co niektórzy mogą kopcić :P
Opublikowano 1 Lutego 20197 l A to normalnie to co tam jest? Czy przeszkadzało Ci że zwykły otwór był? W sumie w b5 jest to elegancko chowane ?
Opublikowano 1 Lutego 20197 l Nie masz gniazda obrotowego czy obrotowe tylko jest z panelem od navi? Bo ja mam panel od navi i mi się obraca.