Korzeń Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bo widzę, że koledzy fachowo wypowiadają się właśnie w kwestii S
2fast4you Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Sprzeglo biore a aso i na nim nie zarabiam bo bylo by to czyste k**estwo. Koszt modyfikacji rozni sie w zalznosci na jaka hamownie pojade czy maha czy inercja czy moj dynomet stad roznica . INtercoolery mam w tej chwili za 900 zl . A zegary ok jak sobie Pan zyczy defi kpl to kosztuje ponad 3 tys wiec dlatego to tak napisalem . ALe i tak mnie cieszy to ze jestem tanszy od sasiada zza bramy . Nie widzu tu wiec nigdzie oszustwa chyba ze jestem nie normalny
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Piekna bo czarna tylko te klamki dałbym w kolor a w środku drewno wywalil bo mi to wogole nie pasuje. Ale jezeli się Tobie podoba to najwazniejsze. Widze ze troche tych eSek jest u nas
ktokolwiek Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 Sprzeglo biore a aso i na nim nie zarabiam bo bylo by to czyste k**estwo. Koszt modyfikacji rozni sie w zalznosci na jaka hamownie pojade czy maha czy inercja czy moj dynomet stad roznica . INtercoolery mam w tej chwili za 900 zl . A zegary ok jak sobie Pan zyczy defi kpl to kosztuje ponad 3 tys wiec dlatego to tak napisalem . ALe i tak mnie cieszy to ze jestem tanszy od sasiada zza bramy . Nie widzu tu wiec nigdzie oszustwa chyba ze jestem nie normalny Czy ja coś mówie? Jak coś jesteście pierwsi do których pojade, ale chyba jednak odpuszcze mody mechaniczne, przynajmniej na razie, i tyle
dudi75 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Same plusy - czarna S4 w sedanie . Tylko pozazdroscic a jakbys zapodal lusterka w chromie to moze te klamki tak bardzo by nie razily w oczy , ale to tylko taka moja propozycja . Ogolnie chrom na czarnym mi sie podoba
ktokolwiek Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Pojawiło się pare nowości. Programik na 300 KM i 450 NM. Jetronik dlatego że miałem po drodze na Octoberfest jak jechałem, heh W końcu zaczyna jechać :polew: Pare słów dyskusji: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_300_km_i_450_nm_made_by_jetronic-t97072.0.html I coś dla oka i ucha, RNS wpadł :kox: Jestem mega zadowolony, Bose dostało drugie życie :notworthy: PS. dodatkowa chłodnica oleju, short shifter i nowe coolery by SID już czekają na swoją kolej
jnx Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 kurrrrww ten RNS wygląda ZARĄBIŚCIE
kuba.olkusz Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 rózni sie kolorem od klimatronica, troche to kiepsko wyglada, ale ogolnie wrazenie spoko i nepewno cieszy
ktokolwiek Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 ten RNS to z B6 tak? Z A6, z tego co sie orientuje tylko takie pasują do A4 B5.
Tukan Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 ten RNS to z B6 tak? Z A6, z tego co sie orientuje tylko takie pasują do A4 B5. Z tego co ja kojarzę to z A6 jest wezsze o 2-4mm i dlatego masz szpare
Michał Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 I coś dla oka i ucha, RNS wpadł kox kox Droga taka przyjemność? Bo nie powiem, cieszy oko
Korzeń Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 I coś dla oka i ucha, RNS wpadł kox kox Droga taka przyjemność? Bo nie powiem, cieszy oko 1500 w góre :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Widziałem dzisiaj na żywo, szkoda, że już było ciemno, ale i tak robi niesamowite wrażenie. :good:
ktokolwiek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na sprzedaż: http://allegro.pl/show_item.php?item=1756147868 Pytania raczej na telefon bo mam aktualnie słaby dostęp do internetu.
Rekomendowane odpowiedzi