Armi Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Coś za coś, ja bym nie zmienił ultra gripów na żadne inne. Jeździłem na 6, teraz mam fuldy montero Nie ma porównania Zamieniaj sobie przód z tyłem co 10k km to będą się zużywać równomiernie
lapek85 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 ta kratke z wskaznikiem doladowania sam przerabiales? ona jest w skorze? czy malowana? sam przerabiałem, kupiłem na forum kratki z przed lifta i zrobiłem za pierwszym razem zrobiłem to tak: -najpierw dociąłem kratki pod otwór na wskażnik, wsadziłem tulejke osadzczą wskażnika -potem całość całą kratkę zapełniłem pianką monatarzową - po wyschnięciu, dociąłem piankę aby idealnie pasowała kształtem do całej kratki -następnie szpachel uniwersalny, szpachel wykończeniowy, klika warst, trochę tarcia papierami i gotowe - na początku chciałem to dać flokowania, ale przed tym pomalowałem czarnym matem i już tak zostawiłem chyba z 10 warstw połozyłem [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:29_________________________________________________ Coś za coś, ja bym nie zmienił ultra gripów na żadne inne. Jeździłem na 6, teraz mam fuldy montero Nie ma porównania Zamieniaj sobie przód z tyłem co 10k km to będą się zużywać równomiernie zużycie UG7+ porównuje właśnie z fuldami, w firmowym passacie zostały założone w tym samym czasie co u mnie, przebieg też zbliżony i tam opony wyglądają nadal jak nowe
Michał Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 zużycie UG7+ porównuje właśnie z fuldami, w firmowym passacie zostały założone w tym samym czasie co u mnie, przebieg też zbliżony i tam opony wyglądają nadal jak nowe może te 180KM ma na UG taki negatywny wpływ? [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________BTW biedrony pierwsza klasa
lapek85 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 zużycie UG7+ porównuje właśnie z fuldami, w firmowym passacie zostały założone w tym samym czasie co u mnie, przebieg też zbliżony i tam opony wyglądają nadal jak nowe może te 180KM ma na UG taki negatywny wpływ? [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________BTW biedrony pierwsza klasa może mam za dużo tych PSów na zimówki a tak jako ciekawostka, w czarwcu kupiłem 4 koła 16" wszystkie z zapasówek, 9-11 lat a opony zerowy przebieg przejechałem na nich 23 tys przebiegu i opony totalne szroty, wyglądają jakby miały ze 100 tys co najmniej a biedrony kupiłem w ubiegłym roku od paputa, chyba za 450zł, dobre są, twarda solidna fela, na zime idealna, choć trochę na wewnętrznej stronie zbiera się piach, lód i wtedy koło zaczyna bić trzeba ją czyścić przez te jej biedronkowe otwory
Armi Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Paput teraz pewnie żałuje, że biedrony sprzedał
lapek85 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Paput teraz pewnie żałuje, że biedrony sprzedał jak mi je sprzedawał to chyba był świeżo po skasowaniu swojej fury
Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 łapek te dzienne masz odzielnie zrobione, czy przez SD2 i też świecą pełna mocą przy długich, jak nie to ładuj żarówki LED H7 lepszy efekt niż żółć
paput Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Paput teraz pewnie żałuje, że biedrony sprzedał no trochę, byłyby na zimę w sam raz Paput teraz pewnie żałuje, że biedrony sprzedał jak mi je sprzedawał to chyba był świeżo po skasowaniu swojej fury chyba nie zmieniałem na 17" mrogalowe bodajrze [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 12:50_________________________________________________ zużycie UG7+ porównuje właśnie z fuldami, w firmowym passacie zostały założone w tym samym czasie co u mnie, przebieg też zbliżony i tam opony wyglądają nadal jak nowe może te 180KM ma na UG taki negatywny wpływ? [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________BTW biedrony pierwsza klasa może mam za dużo tych PSów na zimówki a tak jako ciekawostka, w czarwcu kupiłem 4 koła 16" wszystkie z zapasówek, 9-11 lat a opony zerowy przebieg przejechałem na nich 23 tys przebiegu i opony totalne szroty, wyglądają jakby miały ze 100 tys co najmniej a biedrony kupiłem w ubiegłym roku od paputa, chyba za 450zł, dobre są, twarda solidna fela, na zime idealna, choć trochę na wewnętrznej stronie zbiera się piach, lód i wtedy koło zaczyna bić trzeba ją czyścić przez te jej biedronkowe otwory no jeden z tych zapasików to tez ode mnie łyknąłes :gwizdanie:
lapek85 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Kowi87 dzienne są przez SD-2, nie chce ledowej H7 bo nie będe miał długich, a tak zawsze to dodatkowe światło, mimo to, że bixy pięknię świecą paput dokłądnie, zapasówka tak jak biedrony była od Ciebie ale po oponie to już nie ma śladu, zrolowała się na maxa [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 13:55_________________________________________________pare zimowych fotek, spadł świeży śmnieg to na trasie fajna zabawa była
lapek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dawno się nic nie działo, ale przyszła wiosna to czas zacząć mody na początek zawitała konsola 2 din dodatkowo ostatniego dnia lutego audi przękręciło już 300 000 tys km w tej chwili ma 306 tys km i że tak powiem, jeździ jak nówka:decayed:
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No wymęczyłeś tą konsole:thumbup1: teraz radio zmień na coś sensownego
lapek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No wymęczyłeś tą konsole:thumbup1: teraz radio zmień na coś sensownego zmienie na coś multimedialnego z tych co mi podałeś tyle, że czekam na atrakcyjną cenę
Reggi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W życiu bym nie zmienił symfonii na kombajn.. i stracił przy tym wypełnienie górnego okienka na FISie
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W życiu bym nie zmienił symfonii na kombajn.. i stracił przy tym wypełnienie górnego okienka na FISie Nie znasz sie:facepalm:
lapek85 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W życiu bym nie zmienił symfonii na kombajn.. i stracił przy tym wypełnienie górnego okienka na FISie Musiałeś o tym przypominać, teraz nie zasnę : D:decayed:
Reggi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W życiu bym nie zmienił symfonii na kombajn.. i stracił przy tym wypełnienie górnego okienka na FISie Nie znasz sie:facepalm: rozgryzłeś mnie W życiu bym nie zmienił symfonii na kombajn.. i stracił przy tym wypełnienie górnego okienka na FISie Musiałeś o tym przypominać, teraz nie zasnę : D:decayed: Grunt żebyś się nie moczył A tak na serio to te kombajny są super.. podoba mi się to niezmiernie.. ludzie robią w chooj adapterów do wszystkiego..ale do FISa jakoś nie mają weny
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 hoi z fisem i tak tam nie ma nic wartego uwagi:banan:
mrogal Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hoi z fisem i tak tam nie ma nic wartego uwagi:banan:filmu co wlasnie leci na kombajnie na FISie nie podejrzysz
Rekomendowane odpowiedzi