Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] Złoty klekocik AHH+ (178KM i 375Nm) - NOWE MODY...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ok, podeślij mi info na PW jak już będziesz wiedział co i jak :hi:

1200zł, tylko ze ja chce wysłać wtryski od AFNa a on wsadzi tam końcówki 0,230mm

podrożało to troszkę..[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________takiego dogonić to trzeba mieć z 500koniów :polew: :polew: :polew:

b6ebe62b5b5fc59a.jpg

Opublikowano

hehehheeh :gwizdanie:

dobra

hahahaha :polew:

ciekawe czy wlasciciel byl dumny i zadowolony po tej zmianie ;)

Opublikowano

ciekaw jestem jak by wypadło porównanie na ćwiartke i z rolek z moim :)

Opublikowano

Fajna furka w szczególności kolorek naprawdę przykuwa uwagę :evil:

Opublikowano

twoj furacz niezly moc robi wrazniee chcial bym sie kiedys taka 170 przejechac co bym motywacji do chipowania nabral hehe ;)

a foto w mysl Łapu capu OMG ;) dogoniles go ? i po pukales sie w czolo do niego ?

Opublikowano

Tam Ci privka wyslalem, czekam na info z niecierpliwoscia :)

Opublikowano

kombinujecie coś z wtryskami? też bym się pisał, może jak weźmiemy 3 komplety to cena będzie lepsza :rolleyes:

Opublikowano

kombinujecie coś z wtryskami? też bym się pisał, może jak weźmiemy 3 komplety to cena będzie lepsza :rolleyes:

Z tego co wiem to łapek nie robi juz tego co tam napisał wyzej :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dokładnie plany odeszły w niepamięć z powodu kupna drugiej fury,

teraz rzędowe 6 garów bede rezał :decayed:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:51_________________________________________________powoli zaczynam rozglądać się za czymś, co sprawi, że furka pójdzie w dół

jak pisałem wcześniej, rocznie pokonuje około 25-30tys km, nie chce mieć betonu, ma być kompromis komfort/wygląd

proszę, zerknijcie na 7strone gdzie audi stoi na 18" i doradzicie, czy takie sprężyny eibacha sportline (obniżenie: przód/tył 45-50/35-40 mm) będą odpowiednie??

i czy muszę koniecznie zmieniać amory??

boję sie gwintu, że będzie za twardo :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie plany odeszły w niepamięć z powodu kupna drugiej fury,

teraz rzędowe 6 garów bede rezał :decayed:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:51_________________________________________________powoli zaczynam rozglądać się za czymś, co sprawi, że furka pójdzie w dół

jak pisałem wcześniej, rocznie pokonuje około 25-30tys km, nie chce mieć betonu, ma być kompromis komfort/wygląd

proszę, zerknijcie na 7strone gdzie audi stoi na 18" i doradzicie, czy takie sprężyny eibacha sportline (obniżenie: przód/tył 45-50/35-40 mm) będą odpowiednie??

i czy muszę koniecznie zmieniać amory??

boję sie gwintu, że będzie za twardo :gwizdanie:

do -40, to by już stykły inne amory niż 1BA :wink4:, chociąz od 1BE, albo, jakieś aftermarkowe o krótszym skoku :good:

Opublikowano

ok, podeślij mi info na PW jak już będziesz wiedział co i jak :hi:

1200zł, tylko ze ja chce wysłać wtryski od AFNa a on wsadzi tam końcówki 0,230mm

podrożało to troszkę..[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________takiego dogonić to trzeba mieć z 500koniów :polew: :polew: :polew:

b6ebe62b5b5fc59a.jpg

ale zerzacz tylko pozdzdrościc :slina:

:bag:

Opublikowano

łapek to pochwal sie co to kupiles :)

Opublikowano
  • Autor

z czystym sumieniem mogę napisać, ze udało mi się kupić, "perełkę", a jest nią bmw e36 328i sedan

buma ściągnięta ze Szwajcarii od 1 właściela, 40parę lat kobieta, w chacie miała 7 aut!! :shocked:

serwisowana do końca, 100% oryginalna i nie bita

chwale chwale, bo to takich bemek jest już niewiele, większość po wiejskim tuningu,lub spawanych z 5 innych

jedno jest pewne, bema zostaje ze mną dożywotnio :>

Opublikowano

z czystym sumieniem mogę napisać, ze udało mi się kupić, "perełkę", a jest nią bmw e36 328i sedan

buma ściągnięta ze Szwajcarii od 1 właściela, 40parę lat kobieta, w chacie miała 7 aut!! :shocked:

serwisowana do końca, 100% oryginalna i nie bita

chwale chwale, bo to takich bemek jest już niewiele, większość po wiejskim tuningu,lub spawanych z 5 innych

jedno jest pewne, bema zostaje ze mną dożywotnio :>

to wiesz na co czekamy :decayed:

Opublikowano

szkoda że nie coupe, chorowałem kiedyś na taką :naughty:

a jak się ma porezane TDI do 2.8 Pb? przepaść?

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem, zdjęcia będzie jak się pogoda poprawi,( czytaj przyjdzie wiosna) poprzedni właściciel deklarował, ze nie używał jej zimą, ja także nie mam zamiaru, tylny napęd i zima, tragedia

qpeta także mi się śniła, nie chciałem nic innego, ale jak zobaczyłem tak zdrowego sedana, nie mogłem odjechać pozostawiając go :decayed:

jak się ma TDI do 2.8 PB? ma się nijak

buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h, seryjna szpera 25%, klekocik pozostanie z tyłu

to takie moje odczucie, bo na kresce jeszcze nie stawałem, ale w przyszłości zrobi się testa, tylko musze znaleźć drugiego kierownika, bo sam nie ogarne 2ch aut :polew:

Opublikowano

buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h

bezsprzeczna zaleta Pb :disgust:

w klekocie 110km/h to już koniec 3 biegu :decayed:

Opublikowano

no no ładna furka :good: powodzenia w modach :good: widze słuszna fele ale gleby jej brak :good:

Opublikowano

myślę, że mimo wszystko odczucia lepsze będą w tdi, ale bawarka wykręci lepsze czasy :wink4:

co za tym idzie - przepaści nie będzie :decayed:

Opublikowano

wiem wiem, zdjęcia będzie jak się pogoda poprawi,( czytaj przyjdzie wiosna) poprzedni właściciel deklarował, ze nie używał jej zimą, ja także nie mam zamiaru, tylny napęd i zima, tragedia

qpeta także mi się śniła, nie chciałem nic innego, ale jak zobaczyłem tak zdrowego sedana, nie mogłem odjechać pozostawiając go :decayed:

jak się ma TDI do 2.8 PB? ma się nijak

buma na 2biegu, 110km/h, 3 bieg 160km/h, seryjna szpera 25%, klekocik pozostanie z tyłu

to takie moje odczucie, bo na kresce jeszcze nie stawałem, ale w przyszłości zrobi się testa, tylko musze znaleźć drugiego kierownika, bo sam nie ogarne 2ch aut :polew:

ja moge byc ;) wezme aparat i dziewczyne,to bedzie filmy nagrywac :naughty:

niedlugo do mnie wpadna 216ki :):naughty: powoli zaczynam magazynowac na wiosne zabawki :D