vvalery Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 22 minuty temu, krystian3769 napisał: Hehe Et 26 przy 8J Czyli przeliczając, przy oryginale gdyby było 8,5” szerokości wychodzi 32,35mm ???
leewang Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Bardzo ładna Audiczka Też szukam B9 i chciałem się dopytać jak tam jesteś zadowolony z silnika? Jak dynamika i czy miałeś z nim jakieś problemy? Jak śmiga automat, czy miałeś z nim jakieś problemy? Z góry dzięki za odpowiedź
krystian3769 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Godzinę temu, leewang napisał: Bardzo ładna Audiczka Też szukam B9 i chciałem się dopytać jak tam jesteś zadowolony z silnika? Jak dynamika i czy miałeś z nim jakieś problemy? Jak śmiga automat, czy miałeś z nim jakieś problemy? Z góry dzięki za odpowiedź Dzięki Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tej konfiguracji napędu. Wiadomo że nie jest to jakiś demon prędkości ale do codziennej jazdy w zupełności wystarcza. Jak narazie nie było żadnych problemów z czym kolwiek w aucie. Pozdrawiam 1
leewang Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Dzięki Możesz napisać jeszcze jaki przebieg w autku?
krystian3769 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 8 minut temu, leewang napisał: Dzięki Możesz napisać jeszcze jaki przebieg w autku? 184k 1
Norbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Świeżynka ? skąd ta kiere i gale wyciągnąłeś ?
krystian3769 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Godzinę temu, Norbas napisał: Świeżynka ? skąd ta kiere i gale wyciągnąłeś ? Hehe ledwo dotarty ? https://maff.pl/
Norbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 I jak z jakością oraz produkcja kiery ? ? Starannie zrobione ? Daj znać jak pokrecisz kołem z 10kkm ?
krystian3769 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Powiem Ci że jestem mega zadowolony. Efekt WoW. Przebił moje oczekiwania. Rozmawiałem z tapicerem kilka razy i widać że to co robi to jego pasja. Jakość skóry, szycie i wykonanie jak w oryginale. Dlatego bez zastanowienia dosłałem Mu do wymiany skórkę z joysticka. Dla jasności to jest ta moja ori. pierwsza kierownica ? Edytowane 17 Lutego 2020 przez krystian3769 1
notedeagle Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Pytanie troszkę nie związane z tematem, ale co tam. Mierzyłeś może u siebie grubość lakieru? Mam na oku A4 właśnie w takim kolorze tylko, że grubość lakieru na całym aucie podchodzi pod 200μm (z wyjątkiem klapy bagażnika tam jest sporo cieniej) i zastanawia mnie czy ten lakier jest aż tak gruby, czy całe auto było lakierowane..
krystian3769 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 56 minut temu, notedeagle napisał: Pytanie troszkę nie związane z tematem, ale co tam. Mierzyłeś może u siebie grubość lakieru? Mam na oku A4 właśnie w takim kolorze tylko, że grubość lakieru na całym aucie podchodzi pod 200μm (z wyjątkiem klapy bagażnika tam jest sporo cieniej) i zastanawia mnie czy ten lakier jest aż tak gruby, czy całe auto było lakierowane.. Prawdę powiedziawszy to nie mierzyłem.
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 12 godzin temu, notedeagle napisał: Pytanie troszkę nie związane z tematem, ale co tam. Mierzyłeś może u siebie grubość lakieru? Mam na oku A4 właśnie w takim kolorze tylko, że grubość lakieru na całym aucie podchodzi pod 200μm (z wyjątkiem klapy bagażnika tam jest sporo cieniej) i zastanawia mnie czy ten lakier jest aż tak gruby, czy całe auto było lakierowane.. ASO mówi, że do 200 mikronów traktuje się pierwszy lakier tak przynajmniej mówili przy C7. 1
zb0oj Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) 16 godzin temu, notedeagle napisał: Pytanie troszkę nie związane z tematem, ale co tam. Mierzyłeś może u siebie grubość lakieru? Mam na oku A4 właśnie w takim kolorze tylko, że grubość lakieru na całym aucie podchodzi pod 200μm (z wyjątkiem klapy bagażnika tam jest sporo cieniej) i zastanawia mnie czy ten lakier jest aż tak gruby, czy całe auto było lakierowane.. Ja mierzyłem przy odbiorze, Audi A4 B9 sedan '18. W załączniku protokół - u mnie wewnętrzne słupki miały grubsza warstwę niż reszta karoserii stąd protokół Edit: Mój jest w tym samym kolorze. Edytowane 25 Lutego 2020 przez zb0oj 1
vvalery Opublikowano 27 Lutego 2020 Opublikowano 27 Lutego 2020 W zależności od kalibracji czujnika ? u mnie jest wszystko do 120 a tylna klapa 60 mikronów. 1
krystian3769 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 Zacznę od podziękowań dla Maćka za pomoc w zakupie. W czasie jaki teraz panuje paczka z DE przyszła dosyć szybko. H&R -40 I już na drugi dzień auto poszło do warsztatu. Przed na ori 1BE I na H&R -40 Według mnie tak powinno wyjechać z fabryki 2
vvalery Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Krystian szalejesz. Ile te sprężynki ? Fajnie siadło, może bym sobie sprawił takowe ?
Wandej Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 4 godziny temu, krystian3769 napisał: Zacznę od podziękowań dla Maćka za pomoc w zakupie. W czasie jaki teraz panuje paczka z DE przyszła dosyć szybko. H&R -40 I już na drugi dzień auto poszło do warsztatu. Przed na ori 1BE I na H&R -40 Według mnie tak powinno wyjechać z fabryki Idealnie
krystian3769 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 27 minut temu, vvalery napisał: Krystian szalejesz. Ile te sprężynki ? Fajnie siadło, może bym sobie sprawił takowe ? H&R Federn 40mm Audi A4 Avant Quattro (B9 (B8), ab 15) mit S-Line Fahrwerk günstig kaufen | eBay WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für H&R Federn 40mm Audi A4 Avant... Wyszły troszkę taniej niż w pl
vvalery Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Patrzyłem w necie i jakieś inne numery wyskakują do mojego sprężyn HR. Twoje to jakieś dedykowane czy inne ?
Rekomendowane odpowiedzi