Armi Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 Przyzwyczaiłem się już do tzw mocy. Na pewno trochę potestuję a później będę jeździł normalnie. Moc wykorzystuję przede wszystkim przy wyprzedzaniu
Nelson Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Pod maską być może zagości jeszcze stickerbomb. Groszowe sprawy, jak się nie spodoba to się zerwie ja sie zastanwiam własnie czy tam temperatura nie zrobi problemu z okleiną, armi nie masz tam jakis skrawków tej folii to by sie testa zrobiło, bo ja miałem u siebie malowac, ale jak by folia dała rade to czarny połysk bym zrobił z polerką na silniku bedzie koxik, jeszcze dorwij plastiki na silnik od VRa i temat pod machą zakończony [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 13:42_________________________________________________ 11 tka widzę przerabiana z 10 tki ? czekam na wykresik po strojeniu, 200 powinno pęknąć na 200km to trza 260ki race wsadzić 200 spokojnie pęka na 230, u mnie pękło ja tam nie spotkałem takiego wyniku, jest passat na forum który ma 200km i ma nieco wiecej niz 230 wtryski z tego co pamietam to twoja furka miał wyniki 19X za czasów poprzedniego własciciela Uwierz mi, pękło 200
Bulczas Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Pod maską być może zagości jeszcze stickerbomb. Groszowe sprawy, jak się nie spodoba to się zerwie ja sie zastanwiam własnie czy tam temperatura nie zrobi problemu z okleiną, armi nie masz tam jakis skrawków tej folii to by sie testa zrobiło, bo ja miałem u siebie malowac, ale jak by folia dała rade to czarny połysk bym zrobił z polerką na silniku bedzie koxik, jeszcze dorwij plastiki na silnik od VRa i temat pod machą zakończony [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 13:42_________________________________________________ 11 tka widzę przerabiana z 10 tki ? czekam na wykresik po strojeniu, 200 powinno pęknąć na 200km to trza 260ki race wsadzić 200 spokojnie pęka na 230, u mnie pękło ja tam nie spotkałem takiego wyniku, jest passat na forum który ma 200km i ma nieco wiecej niz 230 wtryski z tego co pamietam to twoja furka miał wyniki 19X za czasów poprzedniego własciciela Uwierz mi, pękło 200 Pokaż wykres to zobaczymy ile wyszło
Armi Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Wykresu się nie doczekaliśmy:chytry: Za to ja prawdopodobnie zmieniam felgi. Dostałem propozycję zamiany prosiąt na coś takiego: Zdjęcia na szybko, świeżo po wymianie.
Krycha Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 nie wygłupiaj się, prosiaki lepsze zdecydowanie
Michał Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 nie wygłupiaj się, prosiaki lepsze zdecydowanie mam identyczne zdanie:drunk:
Reggi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Dokładnie Kryspian ma racje .. prosięta lepsze od tych rondli czy cokolwiek to jest.
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 i mi sie tak wydaje, mogły by być te felgi bardziej wklęsłe to moze było by inaczej, bo teraz wydaja sie labo i są wypukłe jakie to ma parametry:eusathink:
brutus_szczecin Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 na prosiakach mega, na tych słabo.. mody na plus, wogóle fajna fura
mrogal Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Wykresu się nie doczekaliśmy:chytry:Za to ja prawdopodobnie zmieniam felgi. Dostałem propozycję zamiany prosiąt na coś takiego: http://i44.tinypic.com/30ifdat.jpg http://i39.tinypic.com/29aqvlc.jpg http://i40.tinypic.com/23scion.jpg Zdjęcia na szybko, świeżo po wymianie. ee daj se spokoj, dobre te sa do avanta srebrnego ale musza byc bardziej wklesle, widzialem na zywo i bylo ok, zostaw prosieta
medik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Armi nie wymyślaj, do prosiaków tym felgom bardzo daleko.
Rekomendowane odpowiedzi