a4-freunde Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY
Iverson Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY przedstaw nam swój wehikuł miszczu tuninku :kox: :kox:
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY przedstaw nam swój wehikuł miszczu tuninku :kox: :kox: przedstawił
Rafal_ Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY i jeszcze kilka emotek by się znalazło...
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY i jeszcze kilka emotek by się znalazło... Myslałem ze kolega A4 - freunde ma cos wspólnego z forum o tej samej nazwie, ale skoro śmieje sie z felgi którą mozna spotkać na tamtejszym zagranicznym forum, to stwierdzam że to nick przypadkowy
I r o Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? no to mamy pojechane za żółte halo
HaVoK Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 No i widzisz! W końcu Ci ktoś wygarnął Teraz się zacznie lawina bo już się nikt nie będzie bał!
_Solar_ Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 felgi porsche nawet koło takich nie stały firma ARTEC NO I TE NAKŁADKI NA WENTYLE WIES SPIEWA I TANCZY przedstaw nam swój wehikuł miszczu tuninku :kox: :kox: no i fajnie ta Siena wygląda nawet
pastaldo Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No i widzisz! W końcu Ci ktoś wygarnął Teraz się zacznie lawina bo już się nikt nie będzie bał! no i ciekawe czy znów o gustach pogadamy
Reniu Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 OMG co się tu dzieje Miałeś Armi ładne koło, założyłeś a'la prosiakowe i sie zaczęło... po co Ci to było? Do tego ktoś Ci nasikał w halo
Armi Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Chyba się załamie, jakiś miszcz tuningu s4 w dieslu mi jedzie Przy okazji jadąc Iversonowi Uwierzył w post Iversona i poczuł się pewnie : auto moze i ładne ale te żółte szkła w halogenach to wies spiewa i tanczy i felgi ala porsche . Wiecej tych naklejek porsche w sklepie nie było? wreszcie jakiś odważny to powiedział - ja już dawno chciałem to zrobić ale sie bałem ;(
OGr Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Armi, weź to sobie do serca i oddaj mi te felgi hehe
Armi Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Nie oddam, będą mi pasować do znaczka porsche, który nakleję sobie na klapę jak a4-freunde s4 na 1Z A pod spodem dam znaczek rs4. Będzie taki mix porsche rs4
HaVoK Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No i widzisz! W końcu Ci ktoś wygarnął Teraz się zacznie lawina bo już się nikt nie będzie bał! no i ciekawe czy znów o gustach pogadamy Ja tam o gustach nie dyskutowałem ostatnio
pastaldo Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No i widzisz! W końcu Ci ktoś wygarnął Teraz się zacznie lawina bo już się nikt nie będzie bał! no i ciekawe czy znów o gustach pogadamy Ja tam o gustach nie dyskutowałem ostatnio wiem to zaczepka do armiego
medik Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Jakiś za niski ten samochód, amorków nie masz wybitych ? I te koła za duże, pewnie licznik przekłamuje. Lampy żółte jak w starych renault. I naklejki porsche na audi Lepiej przywróć do serii.... :polew:
OGr Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Adam a tak na poważnie to czemu robisz Porsche z Audi ?
pastaldo Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No i "znów się zaczyna taniec pingwina na szkle" się pośmiejemy
Rekomendowane odpowiedzi