karol24 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 tylko niech partnerka makijaż jakiś inny trzaśnie
Armi Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Ragga zwymiaruję Ci słoneczka jutro, dziśznów zapomniałem :doh1: Ślepy, zdjęcia obszycia słoneczek: Jak widzisz, w najbardziej widocznym miejscu materiał jest zawinięty. Klejone były po bokach i u góry. [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 21:30_________________________________________________Btw, kto ma gumowe dywaniki ze stoperami pasującymi do 97? Nie wiem które stopery wybrać. Stoper to tzw śrubka, występująca chyba tylko w 97 Moje następne "mody" są gumowe albo z gumą związane, w końcu zima idzie
dante0018 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 A po co stoper...ja np mam bez i nie powijają sie ani nie przesuwają...
pastaldo Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 A po co stoper...ja np mam bez i nie powijają sie ani nie przesuwają... zalezy jakie wydaniki. Jak grube i sztywne to nie będą się zwijac ale jeździć czasami mogą. Jest paten i na to. Podkleić rzep pod sywanik i nie będa jeździć
Reggi Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ragga zwymiaruję Ci słoneczka jutro, dziśznów zapomniałem :doh1: Ślepy, zdjęcia obszycia słoneczek: Jak widzisz, w najbardziej widocznym miejscu materiał jest zawinięty. Klejone były po bokach i u góry. Bez szycia wygląda to " jako tako "
terrorbps Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a mi się ten sticker podoba,fajnia sprawa
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ragga zwymiaruję Ci słoneczka jutro, dziśznów zapomniałem :doh1: Ślepy, zdjęcia obszycia słoneczek: Jak widzisz, w najbardziej widocznym miejscu materiał jest zawinięty. Klejone były po bokach i u góry. Bez szycia wygląda to " jako tako " no właśnie wolę już malowane chyba :gwizdanie:
Armi Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Ja wolałem malowanie dopóki nie zacząłem malować, generalnie mi nie poszło. Zresztą aż takim wielkim estetą nie jestem Mi się podoba, jestem zadowolony ze swojej pracy i to wystarczy. Za drugim razem wyszłoby na pewno lepiej (np. dekory puertoo lepiej okleiłem niż sobie), dlatego się nie przejmuję
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja wolałem malowanie dopóki nie zacząłem malować, generalnie mi nie poszło. Zresztą aż takim wielkim estetą nie jestem Mi się podoba, jestem zadowolony ze swojej pracy i to wystarczy. Za drugim razem wyszłoby na pewno lepiej (np. dekory puertoo lepiej okleiłem niż sobie), dlatego się nie przejmuję jasna sprawa, ja myśle okleić słoneczka, ale tak, jak Ragga pisał z przeszyciem w koło niego
Armi Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Ragga to profesjonalista Szczerze mówiąc to podziwiam jego zapał, ja po obklejeniu podsufitki powiedziałem nigdy więcej. Szwagier chciał żeby mu w passacie obkleić ale odmówiłem
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ragga to profesjonalista Szczerze mówiąc to podziwiam jego zapał, ja po obklejeniu podsufitki powiedziałem nigdy więcej. Szwagier chciał żeby mu w passacie obkleić ale odmówiłem mi sie sufit dobrze kleiło , fajna zabawa, narazie mam wszystkie plastiki w lakierze i nic sie z nimi nie dzieje, jak mnie najdzie wena to sei może to oklei
Armi Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Ja miałem jakiś .ujowy sprej. Mimo odtłuszania na wierzchu robiła się jakaś maź, odłaził lakier. Co się dało oddałem lakiernikowi do pomalowania (farba+bezbarwny) a resztę okleiłem.
slepy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja miałem jakiś .ujowy sprej. Mimo odtłuszania na wierzchu robiła się jakaś maź, odłaził lakier. Co się dało oddałem lakiernikowi do pomalowania (farba+bezbarwny) a resztę okleiłem. ja robiłem jakimś najtańszym sprayem, na trzy warstwy, i porządnie wygrzać, i jest git, najgorzej sie spisuje przy pasach, ale tego elementu szukam ori z s4
Reggi Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ragga to profesjonalista Szczerze mówiąc to podziwiam jego zapał, ja po obklejeniu podsufitki powiedziałem nigdy więcej. Szwagier chciał żeby mu w passacie obkleić ale odmówiłem Zapał zapałem.. mnie to po prostu kręci Co prawda wkurzające to bo dasz za mało kleju to się nie przyklei, za dużo to przemięknie ta "ściera"..a jak jeszcze nie uważasz na łapy to można szybko uwalić klejem który mimowolnie dostanie się na palce Wszystko by było piękniejsze gdyby ta oryginalna alcantara kosztowała 1/3 ceny i klej pachniał fiołkami
Michał Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 klej pachniał fiołkami ale faza już nie ta...
Reggi Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 klej pachniał fiołkami ale faza już nie ta... TO wychodzi, że łażę dzień w dzień ostro przyćpany
Armi Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Miałem się pochwalić później ale nie mogę wytrzymać Ori
mrogal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Miałem się pochwalić później ale nie mogę wytrzymać Ori 300 pln i Twoj
pastaldo Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Miałem się pochwalić później ale nie mogę wytrzymać Ori sory ale czym się chwalisz?
Rekomendowane odpowiedzi