P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Na razie muszę się przeszkolić. Chociaż patrząc na wykonanie polerek przez okolicznych fachowców (swirle po polerce to standard, najtańsze kosmetyki) to moja wiertarka+ końcówka do polerowania daje lepsze efekty. Maszyna+meguaiers powinno robić robotę Obczaj sobie też inne firmy a nie tylko "magłers" jest wiele lepszych środków właśnie do robienia korekty lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wiem, wiem ale megsów mam jeszcze spory zapas. Są bardzo wydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Bo powiem szczerze że do polerki to choćby sobie zamów zestaw na 2/3 pastach Menzerna. Ja osobiście jestem nie do końca zadowolony z kosmetyków Magłers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 a ile chcial byś za pierwsza komercyjna polerke :gwizdanie: zgodnie z rynkowymi zasadami powinna byc gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ile to kosztuje takie polermashine ? Prezent na urodziny ale sprawdziłem - 433zł z przesyłką. Śpiesz się bo ceny roosną :gwizdanie: Michał, kupił w lepszej cenie. Dystrybutor pisał, że były to promocyjne ceny z okazji wejścia marki na polski rynek. Na wiosnę sobie sprawię. Masakra, swirli nie miałem.. pojechałem przed sylwestrem na myjkę karchera z taką szczotą co pluje pianą..i c**j .. obłoki gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nigdy nie używa się szczotki do mycia auta. Włosie pozostawia mikrorysy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3e30 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Napisz mi jak wygląda montaż licznuka fis czy trzeba cos przerabiac i tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Kolego Armistead, wyszyczsc skrzynke PW, a zeby nie bylo całkowicie OT - Super masz tą furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Napisz mi jak wygląda montaż licznuka fis czy trzeba cos przerabiac i tak dalej Żebym ja to wiedział, do tej pory jestem w lesie Przeczytałem cały wątek o montażu fisa i nie wiele mi to pomogło. Jest rozpiska ale i tak trzeba kombinować.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 10:20_________________________________________________ Kolego Armistead, wyszyczsc skrzynke PW, a zeby nie bylo całkowicie OT - Super masz tą furkę Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nigdy nie używa się szczotki do mycia auta. Włosie pozostawia mikrorysy... W tej sytuacji mnie to jebało bo mam parę zacięć po gwoździu na niektórych elementach więc mikrorysy to pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak będziecie na serduchu i zobaczycie moje porysowane padło to sie podbudujecie że macie idealne auta więc nie płaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wracam do domu, a tam pakunek: Pudełko zdradza co jest w środku: Jak dobrze pójdzie to dziś będzie ogień Parę koni na pewno przybędzie. Po zmianie pompy na 11 i wtrysków na .216 miałem ~140KM bez strojenia (według Rogala). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w ile koni celujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 a ja niedawno szukałem 216-tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w ile koni celujesz? To zależy jaką turbinę kupię. W grę wchodzi nie tylko BRD :gwizdanie: Poza tym uwzględniam, poprawkę ze względu na przebieg :gwizdanie: Zobaczymy jak tam dwumas - siedzi fabryczny z przebiegiem 320k km. a ja niedawno szukałem 216-tek Szybko poszły. 2-3 dni wisiały w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w ile koni celujesz? To zależy jaką turbinę kupię. W grę wchodzi nie tylko BRD :gwizdanie: Poza tym uwzględniam, poprawkę ze względu na przebieg :gwizdanie: Zobaczymy jak tam dwumas - siedzi fabryczny z przebiegiem 320k km. a ja niedawno szukałem 216-tek Szybko poszły. 2-3 dni wisiały w podpisie ja u siebie zmieniam slupek silnika z 320kkm na 150kkm,mysle ze granice 200ps powinny byc,przeplywke masz ori czy z awx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w ile koni celujesz? To zależy jaką turbinę kupię. W grę wchodzi nie tylko BRD :gwizdanie: Poza tym uwzględniam, poprawkę ze względu na przebieg :gwizdanie: Zobaczymy jak tam dwumas - siedzi fabryczny z przebiegiem 320k km. a ja niedawno szukałem 216-tek Szybko poszły. 2-3 dni wisiały w podpisie ja u siebie zmieniam slupek silnika z 320kkm na 150kkm,mysle ze granice 200ps powinny byc,przeplywke masz ori czy z awx-a Wymienię słupek jak ten odmówi posłuszeństwa. Mój silnik jest w całkiem dobrym stanie (był rozbierany i sprawdzany) ale nie oszukujmy się wynik będzie słabszy. Przepływka ori, mapsensor będzie z awx-a. Przepływka z awx, coś da? Pytam bo nie wiem. Pamiętam, że Somes wymieniał ale czy to coś dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 w ile koni celujesz? To zależy jaką turbinę kupię. W grę wchodzi nie tylko BRD :gwizdanie: Poza tym uwzględniam, poprawkę ze względu na przebieg :gwizdanie: Zobaczymy jak tam dwumas - siedzi fabryczny z przebiegiem 320k km. a ja niedawno szukałem 216-tek Szybko poszły. 2-3 dni wisiały w podpisie ja u siebie zmieniam slupek silnika z 320kkm na 150kkm,mysle ze granice 200ps powinny byc,przeplywke masz ori czy z awx-a Wymienię słupek jak ten odmówi posłuszeństwa. Mój silnik jest w całkiem dobrym stanie (był rozbierany i sprawdzany) ale nie oszukujmy się wynik będzie słabszy. Przepływka ori, mapsensor będzie z awx-a. Przepływka z awx, coś da? Pytam bo nie wiem. Pamiętam, że Somes wymieniał ale czy to coś dało no wlasnie tez sie zapytalem bo on mial i cos tam wspominal i nie tylko on ze powyzej 180ps zeby atakowac trzeba miec inna przeplywke najlepiej z awx-a...ale ile w tym prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 a tak z ciekawości to przy 200km o ile litrów więcej spali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Przy normalnej jeździe tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi