Armi Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dziękuję Dokładnie tak:naughty: Widziałem Cię, tzn na początku zaparkowane auto - chciałem podjechać obejrzeć ale zanim zawróciłem to już tylko się mineliśmy. Twoje auto wygląda zacnie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Armi, nagraj jakiś film jak to jeździ, bo bardzo ciekawym, jak AFN po takich witaminkach lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti@R1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Spox, jeszcze na pewno bedzie okazja sie spotkac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Odkopię z zapytaniem czy masz może u siebie zrobione obrysy us z foli na zewnątrz lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak, folia jest na zewnątrz lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a masz jakieś foto może jak to wygląda z dalsza na LZ9U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Poszukam, jest ok. Z odległości metra nie poznasz różnicy. Zresztą, lampy tylne też mam przyciemnione folią i mało kto zauważa, że to folia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a masz jakieś foto może jak to wygląda z dalsza na LZ9U przecież radimm to wcześniej robił, zobacz sobie tutaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-moj-vulkanschwarz-avant-afn-t-awx-0-216-fmic-213347/index7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Adam kolejne pytanko Jaka folią jasną czy ciemna przyciemniałeś pasek w tylnych lampach? Będzie coś widać na ciemnym w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Pewnie, że widać. Kupowałem u użytkownika Radmak ale widzę, że teraz nie ma aukcji. Kup zwykłą czarną folię do przyciemniania lamp i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarkaz Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witam kolege,mógłbys zdradzić ile tej mocy ma twój afn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W tej chwili 0KM:decayed: Odbieram pompę i jadę na korektę, wtedy się pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W tej chwili 0KM:decayed:Odbieram pompę i jadę na korektę, wtedy się pochwalę. a to co sie z pompą stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Falowały obroty, samochód nie jechał tak jak potrzeba. Ze Spankym dumaliśmy, że przyczyną może być rozrząd, okazało się że dół pompy ale dziś odbieram od Bogdana, więc luuz. A korekta będzie bo pompa widocznie już od jakiegoś czasu nie była tak wydajna jak na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Trzymam kciuki oby wypluła jak najwięcej:wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odebrałem prosto ze stołu - jeszcze ciepła:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Adam siedzi już pompa pod maską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Myślę, że dziś skończę. Samochód był rozebrany, rozrząd zdjęty. Muszę poskładać, ustawić, zderzak spasować i takie tam. Najgorsze jest, że Bogdan powiedział, że przez tydzień pompa ma być oszczędzana:cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie lubię Bogdana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 I jak ogarniete juz? Wprowadzałes jeszcze jakieś mody na pompie czy jest jak było:naughty: Nie lubię Bogdana A wiesz o kim mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi