Robertuss Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mogę prosić o cenę na pw, może znajomemu podsunę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jadę dziś oglądać B6. Łojezu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jadę dziś oglądać B6. Łojezu... +1000000000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jadę dziś oglądać B6. Łojezu... mogę go zrozumieć pod warunkiem że b6 to: czarny sedan s-line w wersji usa z 1,8t 180KM w quattro na dobrej feli inaczej nie ma to sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Co się kuźwa dzieje.Najlepsze projekty idą na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A juz myślałem ze esa w głowie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A juz myślałem ze esa w głowie:naughty: teraz kowi pora na Ciebie:decayed: =>b6+2,7BiT:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A juz myślałem ze esa w głowie:naughty: teraz kowi pora na Ciebie:decayed: =>b6+2,7BiT:naughty: narazie nie stać mnie na takie projekty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Żonie zostaw a nie będziesz sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Żona ma nowsze auto. W gre wchodzi B6 na wypasie, sedan oczywiście albo B7 3.0Tdi. ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ---------- A juz myślałem ze esa w głowie:naughty: Była ale to dalej B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no to chociaz napisz jaką ma wkoncu moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wszystko w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Będzie PW---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- Do sprzedania po majóvwce. Ogarnę go i wystawię na allegro i na forum na razie to tak bardziej informacyjnie. Muszę się z tym pogodzić Jadę dziś oglądać B6. B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Daj PW z ceną Nie wierzę że sprzedajesz oczko w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No wreszcie dobra decyzja Adam ja popieram moc pewnie pomierzysz na majóvwce? oczywiście stajesz ze mną na kreskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Też wyślij cenne za autko na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 O ile pojadę tym samochodem na Majóvwkę. Może przyjadę nowym - o ile go kupię. Wczoraj oglądałem pewnego czerwonego sedana B6:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no gdzie koza chcesz jechac, jedź tym, niech to bedzie ostatni jego zlot, koza nie wjedziesz bo w tym roku bramke obnizyli:polew: co by kozy dachem zawadzaly, taaaka sztuczna selekcja:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no gdzie koza chcesz jechac, jedź tym, niech to bedzie ostatni jego zlot, koza nie wjedziesz bo w tym roku bramke obnizyli:polew: co by kozy dachem zawadzaly, taaaka sztuczna selekcja:grin: dobrze gada polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Powoli zaczynam powrót do serii. Dziś wleci ostatni tłumik a jak będzie "głośno" to i środkowy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi