Armi Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Rok temu zapłaciłem 20k złotych, już z opłatami. Euro było po 3 z kawałkiem. Chodziło mi o to, że jak patrzyłem na allegro to kupiłem po cenie z allegro a przecież nie dawałem zarobić handlarzowi. 3500 euro to chyba troszkę mało jak chcesz pewne auto. Ale może jak poszukasz to się uda - byle nie u Turków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De8bolek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja kupwałem w styczniu i zapłaciłem 16tys bez opłat + 2tys na opłaty akcyza, rejestracja, oc itp jako ze sprowadzany z niemiec był. na umowie miałem 3700 euro co w urzedzie celnym wyliczyli mi wartośc 15 tys i dobrze bo niższą akcyze zapłaciełem armistead dobrze gada 3500 euro to to troche mało na ten rocznik od 4000 w góre możesz kombinować apropo autka to według mnie chromy najlepiej pasuja do czarnego bo najlepiej je widac i sie nie zlewają jak niektórzy w srebrnych robią mi wogóle nie podchadzą takie matowe grille najlepiej to chyba orginalny grill wygląda ja bynajmniej przy takim pozostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranik66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 a pomyśleć, że zamiast Audi miałem kupić Seata Ibizę 1,4. < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 bo w chromie to ładnie wygląda bateria do umywalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No to się narażę - chromy już są. Nawet mi się podoba. Chociaż i tak będę musiał poprawić dwie listwy bo się nie schodzą. Nigdy więcej gotowo przyciętych listw Zdjęcie poglądowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ogólnie fajna Audiczka z ładnym kolorem i dobrym silnikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek23mj Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ładna Audi Najlepsze 4 zdjecie swiatla po Lifcie heeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Bardzo ladna... wspominales o tych LEDach ktore zamowil. U Ciebie wygladalyby pierwsza klasa, o niebo lepiej od tych ktore masz teraz na samochodzie, chociaz tez sa ladne. Tutaj masz na granacie te lampki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 To mi namieszałeś w głowie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Super furka ,planowane zmiay na plus czekam na glebe i sciemke szubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Szukałem zdjęć jak wyglądają te LEDY w dzień na czarnym aucie ale znalazłem tylko jedno. Wiecie kto ma takie lampy zamontowane w swoim aucie? Chętnie obejrzę, na zdjęciu z allegro wyglądają ale na allegro to i lampy angel eyes wyglądają pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dla mnie sa okropne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Bardzo ladna... wspominales o tych LEDach ktore zamowil. U Ciebie wygladalyby pierwsza klasa, o niebo lepiej od tych ktore masz teraz na samochodzie, chociaz tez sa ladne. Tutaj masz na granacie te lampki: Wolał bym mieć te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 albo montuj takie jak u mnie i ściemniaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Armistead zostaw te co masz zaoszczedzisz kase na bardziej przydatne pierdoły, np. drugie tyle i masz programik albo chociaż ścieme szybek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Spoko loko. Byle do wiosny. W końcu marca będzie gleba, później ciemne szyby i grill z polifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 co ledy to ledy Kowi nie powinieneś być gdzie indzie teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Spoko loko. Byle do wiosny. W końcu marca będzie gleba, później ciemne szyby i grill z polifta. Armistead musze Cie chyba na spocie ukierunkować w kierunku moooocy :kox: co ledy to ledy Kowi nie powinieneś być gdzie indzie teraz? Czy ja wiem chybaa niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 O wiem, pierwszy i ostatni zimowy mod. Kołpak muszę kupić z Niemcowni samochód przyjechał na zimówkach z trzema kołpakami. O taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 lepiej jak jest na czarnych stalówach niż jak mają być kołpaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi