Dev Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 nie no prezentuje się ale powiem Ci, że brakuje ori chromu wokół szyb powaga za wschodnią granicą jest w modzie cos takiego.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ale u nas też... auto Adam bez chromu też się pięknie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kurcze szczerze to miałem kiedyś kupował 17" w tej feldze ale tak patrzę na to twoje autko i te 18-stki jakieś takie małe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spy photo, nic więcej meeeeeeeeeeee meeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie zauważyłem wcześniej ale widzę teraz ze ma klapie paliwa masz MAC'a ;-) tak kochasz ten system ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie zauważyłem wcześniej ale widzę teraz ze ma klapie paliwa masz MAC'a ;-) tak kochasz ten system ;-) ? Tak nienawidzi Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Też mam taką lepkę Ale u mnie nie będzie widać to nie naklejam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spy photo, nic więcej [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________Cieszę się, że nowe opony kupiłem w rozmiarze 225/40/18 :gwizdanie: Wyprzedzam kolumnę aut po nierównej drodze i zgrzyt bo opony obcierają o nadkola Nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie zauważyłem wcześniej ale widzę teraz ze ma klapie paliwa masz MAC'a ;-) tak kochasz ten system ;-) ? Masz cos to miłośników jabłek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jabłka dobre ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dobre dobre Wcześniej miałem na klapie bagażnika, teraz sticker wylądował na klapce wlewu paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jabłka dobre ;-) No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wyprzedzam kolumnę aut po nierównej drodze i zgrzyt bo opony obcierają o nadkola Będzie gwint to ten problem zniknie bynajmniej częściowo ja chilowo mam z tyłu 235mm to się idzie nawk@$wiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Problem zniknie jak podjadę zmienić opony. Z tyłu wpadną dystanse. Za bardzo kocham ten widok , żeby z niego zrezygnować zmieniając opony na węższe Stare zdjęcie, teraz nie ma znaczków i jest wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Problem zniknie jak podjadę zmienić opony. Z tyłu wpadną dystanse. Za bardzo kocham ten widok , żeby z niego zrezygnować zmieniając opony na węższe Stare zdjęcie, teraz nie ma znaczków i jest wydech wałek to wałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Żona mi zdjęcie zrobiła, jestem mega dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Żona mi zdjęcie zrobiła, jestem mega dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To takie pierwsze próby, właściwie nauka robienia zdjęć ale jak dla mnie efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To takie pierwsze próby, właściwie nauka robienia zdjęć ale jak dla mnie efekt Ale nauka idzie w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szkoda tylko, że możliwości aparatu są ograniczone. Za jakiś czas kupię lustrzankę bo powoli zaczynam widzieć, że kompakt to tylko kompakt Ale jak na aparat za 250zł, jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi