Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Koniecznie, przód podnoszę ale ciągle trze Somes mówił coś, że wycinał jakiś element nadkola. Muszę o tym pomyśleć _________________________________________________ Bonus - audik 2 lata temu
Bulczas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 U mnie przy feldze 8 cali i Et 35. Opona równo z nadkolem i nigdy nic nie tarło :gwizdanie:
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie da się niżej kurde myślałem jeszcze trochę siądzie
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak się jeździ? Jak wrażenia? Robiłem test, przejechałem z prędkością 80km/h po drodze, która wygląda jak ser szwajcarski. Nic nie obtarło, nie jest super twardo. Nie jest miękko. Jest zaje$#&%& Przód jest skręcony najniżej jak się da (bez obcierania) da się wcisnąć palec. Z tyłu wchodzą dwa palce dlatego tył pójdzie w dół jeszcze jakieś 2 centymetry. Niżej się nie da, dopóki nie wymyślę co zrobić z błotnikami :gwizdanie: To ma być normalny samochód, do normalnej jazdy i wjeżdżania nad jezioro czy nad Wisłę. A nie taczka, którą można jeździć tylko po równej drodze.
janjazda Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 to może jakaś mała ustawka na Rykach dzisiaj??
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 to może jakaś mała ustawka na Rykach dzisiaj?? Nie wiem czy się uda bo się umówiłem na wieczór, ale może jutro w okolicach południa [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:48_________________________________________________Jak coś to dzwoń, muszę uciekać bo mnie mama do pracy zagoniła
janjazda Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jutro to będzie ciężko, bo po obiedzie do wawy znowu uciekam
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak się jeździ? Jak wrażenia? Robiłem test, przejechałem z prędkością 80km/h po drodze, która wygląda jak ser szwajcarski. Nic nie obtarło, nie jest super twardo. Nie jest miękko. Jest zaje$#&%& Przód jest skręcony najniżej jak się da (bez obcierania) da się wcisnąć palec. Z tyłu wchodzą dwa palce dlatego tył pójdzie w dół jeszcze jakieś 2 centymetry. Niżej się nie da, dopóki nie wymyślę co zrobić z błotnikami :gwizdanie: To ma być normalny samochód, do normalnej jazdy i wjeżdżania nad jezioro czy nad Wisłę. A nie taczka, którą można jeździć tylko po równej drodze. no jak tył posadzisz tak jak przód na tej fotce to będzie
Kowi87 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gwint już siedzi, regulacja to osobna sprawa :gwizdanie: Przesadziłem z przodem: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:31_________________________________________________ noo konkretnie ustaw to na poniedziałek jak nalezy przyjade obczaić, bo dzisiaj w wawie zostaje
K2 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no ładnie wygląda bardzo okazale na tym zawiasie ile poszło w dol względem seryjnego ???
pastaldo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jest spoko chos ja jak zwykle na odwrót i powiedział bym żeby minimalnie tył opucić i minimalnie przód podnieść. żeby pona byla na równo z nadkolem a nie chowała sie. i jak kolega wyżej pisał co robisz z tamtym zawieszeniem?
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jest spoko chos ja jak zwykle na odwrót i powiedział bym żeby minimalnie tył opucić i minimalnie przód podnieść. żeby pona byla na równo z nadkolem a nie chowała sie. i jak kolega wyżej pisał co robisz z tamtym zawieszeniem? co chcesz kupić przecież mówiłeś że nie lubisz gleby
pastaldo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie lubie ale on miał chyba 1BE to akurat by mi sie koło zrównało z nadkolem mówiłem że nie lubie takich przysiadłych taczek gdzie koło sie chowa w nadkolu
HaVoK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Armi miał poprzednio jakiś sportowy zawias z tego co wiem. Nie 1BE tylko to:
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Arni, teraz jest odpowiednia gleba
Rekomendowane odpowiedzi