Bulczas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Musisz wyrównać tył z przodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Koniecznie, przód podnoszę ale ciągle trze Somes mówił coś, że wycinał jakiś element nadkola. Muszę o tym pomyśleć _________________________________________________ Bonus - audik 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 U mnie przy feldze 8 cali i Et 35. Opona równo z nadkolem i nigdy nic nie tarło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak się jeździ? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie da się niżej kurde myślałem jeszcze trochę siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak się jeździ? Jak wrażenia? Robiłem test, przejechałem z prędkością 80km/h po drodze, która wygląda jak ser szwajcarski. Nic nie obtarło, nie jest super twardo. Nie jest miękko. Jest zaje$#&%& Przód jest skręcony najniżej jak się da (bez obcierania) da się wcisnąć palec. Z tyłu wchodzą dwa palce dlatego tył pójdzie w dół jeszcze jakieś 2 centymetry. Niżej się nie da, dopóki nie wymyślę co zrobić z błotnikami :gwizdanie: To ma być normalny samochód, do normalnej jazdy i wjeżdżania nad jezioro czy nad Wisłę. A nie taczka, którą można jeździć tylko po równej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ksero mojej tylko w sedanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 to może jakaś mała ustawka na Rykach dzisiaj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 to może jakaś mała ustawka na Rykach dzisiaj?? Nie wiem czy się uda bo się umówiłem na wieczór, ale może jutro w okolicach południa [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:48_________________________________________________Jak coś to dzwoń, muszę uciekać bo mnie mama do pracy zagoniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jutro to będzie ciężko, bo po obiedzie do wawy znowu uciekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I jak się jeździ? Jak wrażenia? Robiłem test, przejechałem z prędkością 80km/h po drodze, która wygląda jak ser szwajcarski. Nic nie obtarło, nie jest super twardo. Nie jest miękko. Jest zaje$#&%& Przód jest skręcony najniżej jak się da (bez obcierania) da się wcisnąć palec. Z tyłu wchodzą dwa palce dlatego tył pójdzie w dół jeszcze jakieś 2 centymetry. Niżej się nie da, dopóki nie wymyślę co zrobić z błotnikami :gwizdanie: To ma być normalny samochód, do normalnej jazdy i wjeżdżania nad jezioro czy nad Wisłę. A nie taczka, którą można jeździć tylko po równej drodze. no jak tył posadzisz tak jak przód na tej fotce to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a co robisz ze starą zawiechą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gwint już siedzi, regulacja to osobna sprawa :gwizdanie: Przesadziłem z przodem: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:31_________________________________________________ noo konkretnie ustaw to na poniedziałek jak nalezy przyjade obczaić, bo dzisiaj w wawie zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jest kox Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no ładnie wygląda bardzo okazale na tym zawiasie ile poszło w dol względem seryjnego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jest spoko chos ja jak zwykle na odwrót i powiedział bym żeby minimalnie tył opucić i minimalnie przód podnieść. żeby pona byla na równo z nadkolem a nie chowała sie. i jak kolega wyżej pisał co robisz z tamtym zawieszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jest spoko chos ja jak zwykle na odwrót i powiedział bym żeby minimalnie tył opucić i minimalnie przód podnieść. żeby pona byla na równo z nadkolem a nie chowała sie. i jak kolega wyżej pisał co robisz z tamtym zawieszeniem? co chcesz kupić przecież mówiłeś że nie lubisz gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie lubie ale on miał chyba 1BE to akurat by mi sie koło zrównało z nadkolem mówiłem że nie lubie takich przysiadłych taczek gdzie koło sie chowa w nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Armi miał poprzednio jakiś sportowy zawias z tego co wiem. Nie 1BE tylko to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Arni, teraz jest odpowiednia gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi