pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie na wsi są dobre drogi to masz farta. Po lublinie bys długo tak nie pojeździł już prawie rok jeżdżę ;D tez masz tak nisko jak armi? Wczoraj jakbys widział jak jechaliśmy to i Ciebie by serce zabolało. Mi na czyms takim to by albo wszystkie plomby mi wypadły z zębów albo urwał coś. Niemam zwyczaju jechac po lubelskich drogach 20km/h a wczoraj były takie momenty
rafalekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 tez masz tak nisko jak armi? Wczoraj jakbys widział jak jechaliśmy to i Ciebie by serce zabolało. Mi na czyms takim to by albo wszystkie plomby mi wypadły z zębów albo urwał coś. Niemam zwyczaju jechac po lubelskich drogach 20km/h a wczoraj były takie momenty a no nie widziałeś bo się spóźniłeś A grn ma równie nisko jak nie niżej niż Adam
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 tez masz tak nisko jak armi? Wczoraj jakbys widział jak jechaliśmy to i Ciebie by serce zabolało. Mi na czyms takim to by albo wszystkie plomby mi wypadły z zębów albo urwał coś. Niemam zwyczaju jechac po lubelskich drogach 20km/h a wczoraj były takie momenty a no nie widziałeś bo się spóźniłeś A grn ma równie nisko jak nie niżej niż Adam aha no to luzik i wyrazy współczucia
HaVoK Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie na wsi są dobre drogi to masz farta. Po lublinie bys długo tak nie pojeździł już prawie rok jeżdżę ;D Jechałem wczoraj kawałek za Tobą to widziałem, że jazda po naszych pięknych drogach + gwint to dobry sposób na wyrobienie sobie refleksu
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 U mnie na wsi są dobre drogi to masz farta. Po lublinie bys długo tak nie pojeździł już prawie rok jeżdżę ;D Jechałem wczoraj kawałek za Tobą to widziałem, że jazda po naszych pięknych drogach + gwint to dobry sposób na wyrobienie sobie refleksu :polew: :polew: no co do refleksu to się zgodze. Chwila nieuwagi i sie wisi :polew:
Michał Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 a tam, nie gadajcie głupot - fajna jazda jest to że trzeba uważać jest oczywiste, ale nie popadajmy w paranoję... drugi sezon jeżdżę na gwincie i nie narzekam, ba nawet jeszcze osłony pod silnikiem mam a podczas weekendu w górach wjeżdżałem w takie miejsca że sam w to nie wierzyłem tak więc to tylko kwestia przyzwyczajenia Armi fajnie suka leży masz może foto nadkoli od wewnątrz?
HaVoK Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ze zlotu cykane kalkulatorem z bonusem Fotogeniczna
Armi Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 a tam, nie gadajcie głupot - fajna jazda jest to że trzeba uważać jest oczywiste, ale nie popadajmy w paranoję... drugi sezon jeżdżę na gwincie i nie narzekam, ba nawet jeszcze osłony pod silnikiem mam a podczas weekendu w górach wjeżdżałem w takie miejsca że sam w to nie wierzyłem tak więc to tylko kwestia przyzwyczajenia Armi fajnie suka leży masz może foto nadkoli od wewnątrz? Nie mam zdjęć i może lepiej nie robić bo nadkola są zmasakrowane Ja mam dość gwintu po wycieczce do cudownego Lublina. Połowa trasy w koleinach, sam Lublin gorszy niż wioski w mojej okolicy. Ale z drugiej strony - spojrzenia ludzi bezcenne, komentarze osób nie wiedzących że właściciel auta się zbliża jeszcze lepsze. A najbardziej motywujące są pochwały osób, które wiedzą ile serca, pracy i $$ trzeba włożyć żeby osiągnąć taki efekt.
HaVoK Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 To jak będziesz jechał na wojewódzki do nas to trochę podnieś zawias bo będzie ciężko
konus Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Armi musisz mniejsze koło założyć, najlepiej 16' bo tam dopiero da się zejść na dół Ja odkąd założyłem 18 cali to nigdzie nawet nie zatarłem i trochę źle się z tym czuje Ale z drugiej strony - spojrzenia ludzi bezcenne, komentarze osób nie wiedzących że właściciel auta się zbliża jeszcze lepsze. Lubie To! Ale najbardziej bawią mnie komentarze ludzi w wieku +30 "za niskie to auto", "nie da się tym jeździć" albo diagnosty "co wy kur...a robicie z tymi autami" [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 19:01_________________________________________________A i dawaj te zdjęcia bo jak nie to ja Ci pokaże jak rok po malowaniu można nadkola zniszczyć
grn Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 mnie już coś strzela od tego telepania... ale z drugiej strony nie mogę patrzeć na kozy
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 meeeeeeee ale jazda wygodna :gwizdanie: meeeee
konus Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wygodną jazdę zafunduję sobie jak będę miał 40 lat i w krzyżu będzie łupać od gwintu W serii to dostaje choroby morskiej bo buja jak łajbą
plastuch Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Mnie zawsze rozbawia text "to auto to skrenca wogóle" Jak moje auto stało u Nosb-a i taty autem jechałem do pracy to ładnie byłem zesrany w zakrentach
Armi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Ja mam lęki jak jadę serią, jak jazda pontonem Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, ..... nie wyprzedza .... ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec :> i mistrz prostej zostaje z tyłu :>
plastuch Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, nie w.....ale zbliża wyprzedza....ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec i mistrz prostej zostaje z tyłu to lubie najbardziej
davidoati Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja mam lęki jak jadę serią, jak jazda pontonem Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, ..... nie wyprzedza .... ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec :> i mistrz prostej zostaje z tyłu :> Gorzej jak są jakieś spore koleiny i dziury na zakręcie ;p
Kowi87 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja mam lęki jak jadę serią, jak jazda pontonem Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, ..... nie wyprzedza .... ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec :> i mistrz prostej zostaje z tyłu :> Gorzej jak są jakieś spore koleiny i dziury na zakręcie ;p A to sie często zdarza
HaVoK Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja mam lęki jak jadę serią, jak jazda pontonem Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, ..... nie wyprzedza .... ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec :> i mistrz prostej zostaje z tyłu :> Gorzej jak są jakieś spore koleiny i dziury na zakręcie ;p A to sie często zdarza Zwłaszcza u nas na "Dzikim Wschodzie"
Rekomendowane odpowiedzi