pastaldo Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 to wtedy Ty po hamulcach żeby nie urwac czegoś a ponton sie zabuja i wyprzedza :polew:
davidoati Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie no autko wygląda bosko na takiej glebie ale jak ktoś robi dużo kilometrów po Polsce to nie ma takiej opcji albo jak jak jeździ po mega badziewnych drogach jak np u mnie ;(
konus Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja mam lęki jak jadę serią, jak jazda pontonem Najlepsze są akcje jak jakaś menda siądzie na ogon, trzyma się, ..... nie wyprzedza .... ale zbliża się zakręt ja gaz, "przeciwnik" hamulec :> i mistrz prostej zostaje z tyłu :> Gorzej jak są jakieś spore koleiny i dziury na zakręcie ;p Wtedy tylko polecą iskry i dalej but, taki efekt specjalny jak w sylwestra Ale wg mnie naprawdę większym problemem jak koleiny są wjazdy na parkingi z obawy o nadkola Chyba że koleiny na skrzyżowaniu gdzie trzeba skręcić
plastuch Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 to wtedy Ty po hamulcach żeby nie urwac czegoś a ponton sie zabuja i wyprzedza :polew: U mnie w gminie drogi lux to mozna do oporu opuścić i ciskać po zakrentach Aczkolwiek bywa że wszyscy mnie wyprzedzaja jak jade po dziurach No ale jest ryzyko jest zabawa
Armi Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie no autko wygląda bosko na takiej glebie ale jak ktoś robi dużo kilometrów po Polsce to nie ma takiej opcji albo jak jak jeździ po mega badziewnych drogach jak np u mnie ;( To co powiesz na moje 40k km rocznie ? Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i tego czego się od auta wymaga. Mój samochód ma być bezpieczny - w miarę szybki, z dobrymi oponami, hamulcami i zawieszeniem. A że przy okazji ładnie wygląda, nic nie szkodzi :>
EndriuGiz Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 nie myślałeś o ori chromach wokół szyb jakby to wyglądało ? :gwizdanie:
Armi Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 nie myślałeś o ori chromach wokół szyb jakby to wyglądało ? :gwizdanie: Myślałem, ale wtedy musiałbym ramkę grilla zostawić w chromie a czarna bardziej mi się podoba
EndriuGiz Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 to do zestawu brakuje ciemnych szybek
Armi Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 Będą będą, będzie też klapa USA (kiedyś). Dziś dostałem smsa od "żony", że u niej pod pracą stoi srebrna b5 (całkowita seria) ale ma klapę usa (w dodatku obklejoną chromem na metry). Taki rarytas się marnuje ;([br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 19:33_________________________________________________Cytuję: "aż mi się płakać chciało jak to zobaczyłam"
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Będą będą, będzie też klapa USA (kiedyś). Dziś dostałem smsa od "żony", że u niej pod pracą stoi srebrna b5 (całkowita seria) ale ma klapę usa (w dodatku obklejoną chromem na metry). Taki rarytas się marnuje ;([br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 19:33_________________________________________________Cytuję: "aż mi się płakać chciało jak to zobaczyłam" Adas u nas conajmeniej 3 b5 lataja z taką klapą oraz jeden passat kombi czerwony
pablo_9 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Będą będą, będzie też klapa USA (kiedyś). Dziś dostałem smsa od "żony", że u niej pod pracą stoi srebrna b5 (całkowita seria) ale ma klapę usa (w dodatku obklejoną chromem na metry). Taki rarytas się marnuje ;([br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 19:33_________________________________________________Cytuję: "aż mi się płakać chciało jak to zobaczyłam" pozazdrościć takiej żonki co jest zainteresowana takimi sprawami pozdrowienia dla niej
Murdzi Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 E tam, moja kobieta potrafiła ze szczoteczką do zębów polerować aluski A jak ją dobrze zapytasz, to zna lepiej plan moich modów do Audicy niż ja A co do tematu - Prosiak
Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ladies and Gentlemans, Adams ma urlop. Będzie rezane Wpadły małe graty: #wentylki z logo Porsche: #dymione kierunki boczne (Havok dzięki ) #alu ramki do licznika - dido tuning Fis leci jutro do naprawy, w sumie dwie linie ale jak mam go montować to ma być w idealnym stanie Tak to wygląda: i gleba tak na koniec, wbrew pozorom da się jeździć
Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zacznie robić jak będzie klapa USA, na razie powoli mi się nudzi a jak coś rezam to ochota na zmianę auta na jakiś czas się oddala.
dante0018 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tyle roboty i chcesz zmieniac auto?
Armi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Narobisz się narobisz i w końcu nie ma co robić, zostają takie pierdoły Tyle ile bym chciał to i tak mi nie da, musiałbym zdemontować graty i dopiero sprzedawać. Prędzej sprzedałbym komuś z rodziny niż na allegro, strasznie bym się denerwował gdyby pojawili się znawcy z tekstami typu bity bo lampy i zderzak z polifta
dante0018 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A nie wystarczy że ludzie się oglądają ? bo pewnie tak jest... Moc słuszna... Ale chyba troche rozumiem o czym mówisz, bo ja np zmieniłem ostatnio lampy, ale już mi to nie starcza i chce jeszcze coś zmieniac...
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hmmm, dido sprzedaje teraz ramki z tą ramką na FIS ? One są metalowe czy jak inne plasik ?
Rekomendowane odpowiedzi