Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Dev jaki zestaw polecasz na przód i tył przy ori feldze alu zimowej 16" a latem 17"? Aktualnie mam ori heble, chciałbym przejść na większe więc zapewne przy takiej feldze zimowej zostaje tylko i wyłącznie 312mm? Na razie próbuje ogarnąć temat, jeżeli aktualne tarcze i klocki są spoko to dopiero w wakacje wpadną nowe, jeżeli przy zmianie opon okaże się, że przydałoby się wymienić już teraz (ponoć na tych co mam zostało zrobione ~50k) to od razu kupie, a pakiet s-linowy później wpadnie. Jednak chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje u Ciebie taki sensowny zestaw? Oczywiście nie mówimy o najwyższej półce, ale taniego badziewia też nie chce, w końcu chodzi o hamulce... Jakiegoś konkretnego budżetu Ci nie podam bo nie orientuje się po ile stoją heble przód + tył Także zdaje się na Ciebie, możesz podać mi ogólny zakres kwoty ile trzeba na jakiś sensowny zestaw przeznaczyć. No i czy masz możliwość pomalowania zacisków pod wybrany kolor?
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l A jak się mają tarcze nacinane i nawiercane firmy Rotinger?? Wie ktoś coś więcej na ich temat?
Opublikowano 28 Stycznia 201511 l WAUZZZ8E05A434368 czy ktoś może mi powiedzieć jakiej średnicy mam tarcze przód i tył
Opublikowano 28 Stycznia 201511 l A nie lepiej uzupełnić swoj profil ? Wlepke wklej to zobaczymy co tam masz.
Opublikowano 28 Stycznia 201511 l WAUZZZ8E05A434368 czy ktoś może mi powiedzieć jakiej średnicy mam tarcze przód i tył 288 przód i 245 tył
Opublikowano 29 Stycznia 201511 l A nie lepiej uzupełnić swoj profil ? Wlepke wklej to zobaczymy co tam masz. zaistniała taka sytuacja że miałem tylko vina a musiałem szybko dowiedzieć się jakie mam tarcze. Klocki zamówione firma delphi zobaczymy czy takie bardzo złe Edytowane 29 Stycznia 201511 l przez jarku21
Opublikowano 29 Stycznia 201511 l No to juz wiesz. a teraz profil seria to straszna bieda zbieraj kasę na cos większego.
Opublikowano 29 Stycznia 201511 l co myślicie o takim zestawie na tył do B6 Avant 130KM: Tarcze Ferodo nr kat. DDF1709 Klocki Ferodo nr kat.FDB1083
Opublikowano 15 Lutego 201511 l Ja do swojej B7 zamontowałem przednie tarcze nawiercane/nacinane-Mikoda i do tego klocki-RH roadhouse brake pads. Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu i polecam.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Panowie, poniższy zestaw: http://sklepmartec.pl/p10895,tarcze-hamulcowe-312mm-klocki-przod-audi-a4-od-2000r.html do BEX z Q... tarcze będą ok, nie wiem jak klocki... i na ile warto to kupować czy może lepiej mikodę + jakieś klocki (jakie?). Na mikodach jeżdżę w aktualnym aucie i złego słowa nie powiem po 45kkm... Edytowane 16 Lutego 201511 l przez azure
Opublikowano 16 Lutego 201511 l witam które tarcze polecacie w rozmiarze 320 chodzi mi o firmę i ewentualnie klocki, chodzą mi po głowie textary ewentualnie juridy
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Dev - co powiesz o tych rotingerach jako wybór opcji budżetowej? W różnych miejscach "internetów" głosy krzyczą, że w miarę ok. Cudów nie oczekuję, jazda raczej jak dziadzia z wnukami... Rozważam jeszcze mikody + jakieś sensowne, a przy tym w miarę niedrogie klocki...
Opublikowano 17 Lutego 201511 l Panowie, poniższy zestaw: http://sklepmartec.pl/p10895,tarcze-hamulcowe-312mm-klocki-przod-audi-a4-od-2000r.html do BEX z Q... tarcze będą ok, nie wiem jak klocki... i na ile warto to kupować czy może lepiej mikodę + jakieś klocki (jakie?). Na mikodach jeżdżę w aktualnym aucie i złego słowa nie powiem po 45kkm... Dorzucasz 100zł i masz kpl ferodo. po co eksperymentować?Tańszy możesz sobie kupić zapach dla eksperymentu ale nie hamulce