Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie klocki i tarcze hamulcowe polecacie do Audi A4 B6/B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dev jaki zestaw polecasz na przód i tył przy ori feldze alu zimowej 16" a latem 17"? Aktualnie mam ori heble, chciałbym przejść na większe więc zapewne przy takiej feldze zimowej zostaje tylko i wyłącznie 312mm? Na razie próbuje ogarnąć temat, jeżeli aktualne tarcze i klocki są spoko to dopiero w wakacje wpadną nowe, jeżeli przy zmianie opon okaże się, że przydałoby się wymienić już teraz (ponoć na tych co mam zostało zrobione ~50k) to od razu kupie, a pakiet s-linowy później wpadnie. Jednak chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje u Ciebie taki sensowny zestaw? Oczywiście nie mówimy o najwyższej półce, ale taniego badziewia też nie chce, w końcu chodzi o hamulce... Jakiegoś konkretnego budżetu Ci nie podam bo nie orientuje się po ile stoją heble przód + tył :facepalm: Także zdaje się na Ciebie, możesz podać mi ogólny zakres kwoty ile trzeba na jakiś sensowny zestaw przeznaczyć. No i czy masz możliwość pomalowania zacisków pod wybrany kolor? :naughty:

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zadzwoń do mnie jutro to Ci powiem co i jak.

Opublikowano

A jak się mają tarcze nacinane i nawiercane firmy Rotinger?? Wie ktoś coś więcej na ich temat?

Opublikowano

WAUZZZ8E05A434368 czy ktoś może mi powiedzieć jakiej średnicy mam tarcze przód i tył

Opublikowano

A nie lepiej uzupełnić swoj profil ?

Wlepke wklej to zobaczymy co tam masz.

Opublikowano

WAUZZZ8E05A434368 czy ktoś może mi powiedzieć jakiej średnicy mam tarcze przód i tył

288 przód i 245 tył ;)

Opublikowano

A nie lepiej uzupełnić swoj profil ?

Wlepke wklej to zobaczymy co tam masz.

zaistniała taka sytuacja że miałem tylko vina a musiałem szybko dowiedzieć się jakie mam tarcze. Klocki zamówione firma delphi zobaczymy czy takie bardzo złe

Edytowane przez jarku21

Opublikowano

No to juz wiesz.

a teraz profil

seria to straszna bieda zbieraj kasę na cos większego.

Opublikowano

co myślicie o takim zestawie na tył do B6 Avant 130KM:

Tarcze Ferodo nr kat. DDF1709

Klocki Ferodo nr kat.FDB1083

Opublikowano

pojezdzisz, strachu nie ma

Opublikowano

ok, dzięki :)

Opublikowano

Dev jakie klocki do OZtów nawiercanych 345mm by była żyleta?

Opublikowano

DSy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja do swojej B7 zamontowałem przednie tarcze nawiercane/nacinane-Mikoda i do tego klocki-RH roadhouse brake pads. Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu i polecam.

Opublikowano

Panowie, poniższy zestaw:

http://sklepmartec.pl/p10895,tarcze-hamulcowe-312mm-klocki-przod-audi-a4-od-2000r.html

do BEX z Q... tarcze będą ok, nie wiem jak klocki... i na ile warto to kupować czy może lepiej mikodę + jakieś klocki (jakie?).

Na mikodach jeżdżę w aktualnym aucie i złego słowa nie powiem po 45kkm...

Edytowane przez azure

Opublikowano

witam

które tarcze polecacie w rozmiarze 320 chodzi mi o firmę i ewentualnie klocki, chodzą mi po głowie textary ewentualnie juridy

Opublikowano

Tarcze OZ, klocki Ferodo

Opublikowano

Dev - co powiesz o tych rotingerach jako wybór opcji budżetowej? W różnych miejscach "internetów" głosy krzyczą, że w miarę ok. Cudów nie oczekuję, jazda raczej jak dziadzia z wnukami... :kox:

Rozważam jeszcze mikody + jakieś sensowne, a przy tym w miarę niedrogie klocki...

Opublikowano

Panowie, poniższy zestaw:

http://sklepmartec.pl/p10895,tarcze-hamulcowe-312mm-klocki-przod-audi-a4-od-2000r.html

do BEX z Q... tarcze będą ok, nie wiem jak klocki... i na ile warto to kupować czy może lepiej mikodę + jakieś klocki (jakie?).

Na mikodach jeżdżę w aktualnym aucie i złego słowa nie powiem po 45kkm...

Dorzucasz 100zł i masz kpl ferodo. po co eksperymentować?Tańszy możesz sobie kupić zapach dla eksperymentu ale nie hamulce :hi:

Opublikowano

Prześlij jak możesz propozycję na PW.