nemm Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 W dniu 16.12.2023 o 19:34, Dev napisał(a): Ferodo Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemm Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Panie @Dev czy klocki FDB1717 oraz FDB1083 będą pasować ? Czy może FDB1323 lub 1451 oraz FDB 541 lub 1788. Idzie zwariować tyle tego 🫣 VIN: WAUZZZ8E02A299386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia pierwsza opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemm Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 22 godziny temu, Dev napisał(a): pierwsza opcja Bardzo dziękuję 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artursam Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Prosze o opinie. Kupilem taki zestaw na tył : FEBI KLOCKI 16488 + TARCZE 23570. Niby zestaw dopasowany do mojego auta ale mam watpliwosci do klockow. Na pudelku pisze ze sa do Golfa itp. no i jak przylozylem klocek do plaszczyzny tarczy to jest on mniejszy od tej plaszczyzny . Brakuje mu po ok 2mm po obu stronach. Czy tak ma byc czy te klocki sa zle? A jak zle to jaki numer od Febi maja byc? Dodaje zdjecie pudelka klockow. Edytowane 16 Stycznia przez artursam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Jak możesz to oddaj ten zestaw, bo jakość tego jest dramatyczna. Miałem raz i nigdy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artursam Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 3 godziny temu, przem8 napisał(a): Jak możesz to oddaj ten zestaw, bo jakość tego jest dramatyczna. Miałem raz i nigdy więcej. Nie o to bylo pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Siema Podrzuci ktoś jakie numery tarcz i klocków przód pod 320mm? Raczej textar, mam w b6 już kilka lat i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego FDB1629 DDF1705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Dev napisał(a): FDB1629 DDF1705 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Dobry, pytanko zestaw na tył na tarcze 245mm PR: 1KD jakie klocki Ferodo albo Brembo. Ferodo sa 3 różne komplety klocków i które są najbardziej korzystne? FDB541-D/FDB541/FDB1788?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca FDB1083 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 100% pasują? Popatrzyłem w katalogach i w zadnych mi nie wyskakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markero Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca jakie klocki i tarcze do audi a4 b7 170km 2008r jazda raczej już emerycka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca jakie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markero Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Nie wiem jakie .Proszę polecić jakieś. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca ile chcesz wydac klasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Orientuje się może ktoś jakie są seryjne tarcze tylne: b7 2.0 tdi BRE sedan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 57 minut temu, mydlo napisał(a): Orientuje się może ktoś jakie są seryjne tarcze tylne: b7 2.0 tdi BRE sedan? Tarcze lite 245 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) W dniu 7.04.2024 o 20:13, george napisał(a): Tarcze lite 245 mm. Dzięki bardzo. Jeszcze jedno pytanko. Czy zestaw Ferodo FDB1788 i DDF1709C podejdą do tego auta? Edytowane 11 Kwietnia przez mydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi