Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie klocki i tarcze hamulcowe polecacie do Audi A4 B6/B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zimmermann + trw/ate

Pozdrówki

Marcin

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 586,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok tylko skad wziac towar:) patrzac po postach to odsylacie do niejakiego wadeja lub do kolegi deva. Jak sie z nimi skontaktowac? Znalazlem komplet ferrodo za 320 zl na allegro. Moze jakies linki z sprawdzonych miejsc? Z gory dzieki.

Opublikowano
Ok tylko skad wziac towar:) patrzac po postach to odsylacie do niejakiego wadeja lub do kolegi deva. Jak sie z nimi skontaktowac? Znalazlem komplet ferrodo za 320 zl na allegro. Moze jakies linki z sprawdzonych miejsc? Z gory dzieki.

320zl za jaki rozmiar? Za tyle masz 320mm z wysylka i litrem ate typ200. Pisz pw:hi:

Opublikowano

pytanie z innej beczki... malował ktoś już nowe tarcze ocynkiem w sprayu? chodzi mi o miejca gdzie nie występuje tarcie a z czasem pojawia się rdza i w tym celu chciałem psiknąć to tym ocynkiem... jak myślicie?

Opublikowano

Ja tylne używki psiknąłem spreyem do wysokich temperatur, jak na razie trzyma i wygląda jak ori w zimmermannie z przodu.

Opublikowano

Witam mam pytanie szczególnie do deva. Mam do wymiany przednie tarcze i klocki (z dnia na dzień zaczęła bić kierownica i drgać pedał). Jade na długi weekend poleżeć na piasku a z takimi hamulcami było by to straszne ryzyko. Musze jak najszybciej zamówić przednie tarcze i klocki do mojej b6 1.9 ośka, chciał bym poznać cene zwykłego kompletu polecanego przez ciebie, dodatkowo zastanawiałem sie nad czymś nawiercanym/nacinanym żeby poprawić troszkę hamulce, polecasz coś ????

Zależy mi na czasie

Opublikowano

Oznaczenie silnika ????

Opublikowano

avf avant, jak narazie wstępnie dogadałem sie z vandejem na tarcze ferodo + kolcki ferodo DS (czekam na cene). Przewertowałem forum i wyczytałem gdzies twoje zdanie ze taki zestaw to niezłe połączenie. Myslałem jeszcze o nawiercanych ale znalazłem na forum żeby dać sobie spokój i lepiej zainwestować w klocki DS

Opublikowano

Lepiej to dac większe tarcze (320mm) i DSy

Opublikowano

Swap hamulcy nie wchodzi w gre, wydatki na auto na ten rok zostały dawno temu wyczerpane........

Cena DSów lekko przytłacza ponad 400zł. Dev co polecasz na przód za ok 500zł ???

Opublikowano

W przedziale od 300 do 600 zl nie kupisz nic mocnego

Bierz DSy i gladkie Ferodo

Opublikowano
Swap hamulcy nie wchodzi w gre, wydatki na auto na ten rok zostały dawno temu wyczerpane........

Cena DSów lekko przytłacza ponad 400zł. Dev co polecasz na przód za ok 500zł ???

Dsy ponad 500zl?:decayed: Slabo czytasz moje ogłoszenia:wink:

Opublikowano

DSy 430zł + gładkie ferodo 180zł = 610zł

Zwykłe klocki 155zł + gładkie ferodo 180zł = 335zł

Moze ktoś się wypowiedzieć czy warto płacić drugie tyle za te klocki i czy nie zjadę ich po 15 tysiącach mojej emeryckiej jazdy ??????? Jak wszyscy wiedzą ori heble w b6 to porażka fiat panda w porównaniu do mojej b6 hamuje jak bolid F1 :facepalm:

Opublikowano

Ach myslalem ze piszesz o 320mm:kwasny: paradoksalnie klocki są tansze pod 320 właśnie niż 288:kwasny:

Opublikowano

Pogubiłem się.... wandej masz zapchna skrzynkę ......... Wyslij mi na PW ceny dwóch komplecików gładkie ferodo + DS + KW , gładkie ferodo + zwykłe klocki + KW. Pod tarcze 288 bo chyba takie idą do AVF avant.

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Dalej masz zapchną skrzynke...... daj dane do przelewu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Co powiecie panowie na temat klocków EBC green stuff lub EBC red stuff , bo zamierzam takie kupić , czy w ogóle są cos warte? czy lepiej kupić zwykle ferodo

Opublikowano

Stuff chodzi tylko i wyłącznie na tarczach EBC.

nie zastanawiaj się nad g...em tylko bierz DSy

Opublikowano

Dev możesz mi podac numer tych ferodo DS na przod- 1.8TQ 2001r

Opublikowano

Fds1323

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

Nie lepiej robic swapa na 320 ????

Opublikowano

Dzięki wielkie

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Swap na pewno będzie ale nie teraz, najpierw musze ogarnąć turbo-jakąś hybryde , fmic i program