Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 to są 17''?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 taaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Właśnie wyglądają na zdecydowanie za małe gdyby były chociaż o cal większe byłoby super Mi się wydaje czy widziałem to autko na 1/4 mili w tym roku w Ułęży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 mogles widziec....bo bylem na 1 rundzie ogolnie co do felg na 17 bardzo dobrze mi sie jeździ na takim rozmiarze i jeszcze do konca nie wiem czy chce mi sie przesiadac na 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 hmm komfort na 18" nienzacznie zmaleje... a 17" przy body S4 strasznie znika:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie to zebym się czepiał, ale na oryginalnych zdecydowanie bardziej mi się podobało..:-) Może jakby było 18 byłoby zupełnie inaczej ale te 17 średnio na jeża. PS. czemu coolery sprzedajesz? Robisz FMICa czy jak? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 tak wkładam FMIC jestem glodny mocy [br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 00:06_________________________________________________http://www.vw.biaman.pl/2009/audiaw69/ taka tam mala aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo8004 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No no, znajomy człowiek, ładna maszynka, a na spotach w Białymstoku się pojawiasz??? Pozdro Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kler_b Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Felfi od porsche mi sie podobaja, wielkosc sluszna, nie zawsze musi byc ze im wieksza felga tym lepsza, przynajmniej ja tak uwazam, ale wracajac do tych felg to widzialbym je np. w czarnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ladnie ci ten FMIC wyszedl , powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No no, znajomy człowiek, ładna maszynka, a na spotach w Białymstoku się pojawiasz??? Pozdro Adam Ostatnio bardzo rzadko bywam w bialymstoku, duzo pracy i wogole....a na spotach Audi nigdy nie bywalem....moze na jesieni wpadne jak podmodze to co mam zrobić w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patry(m)k(3) Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autko bardzo ładnie się prezentuje i dobrze zaczyna już jeździć oblukane na Manii... Gratuluje czasu reakcji na poziomie 0,02 :oklaski: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 FMIC fajna sprawa, powiedz mi jak rozwiązałeś mocowanie zderzka? bo jakoś nie widze tego żebyś wepchnął śrubki do sztyc przez te rurki :gwizdanie: jak masz jakiś patent to zdradź to bym sobie moje lampki z S6 na stałe zamontował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ...a kratki beda? bo te wystajace rury od fmica... to tak sobie wygladaja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Flyer właśnie że teraz widać że COŚ tam jest kopane...dla zwykłego szaraka i tak nie ma różnicy między A4 a S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a wiec mocowanie zderzaka jest ori najpierw przykrecony zostal zderzak a potem wlozona zostala rura od dolotu....Co do mani do dzis nie wiem jakie mialem czasy przejazdu ET :/.....Kratki od maskownic zderzaka na poczatku chcialem je wlozyc i to bardzo, ale niestety niema szans tego dokonac - brzegi coolera za mocno wypychają na zewnątrz....ale tak tez jest ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jak dla mnie fatalnie wyglada na tej feldze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Flyer właśnie że teraz widać że COŚ tam jest kopane...dla zwykłego szaraka jak TY i tak nie ma różnicy między A4 a S4 _________________________________________________ Te fele Porshe tez mi nie leża.. Ori podobały mi się dużo bardziej. Poza tym osobiście uważam, że do srebrnych samochodów polerowane fele średnio pasują, ale to moja opinia.. Pryz ciemnzm lakierze kontrastują dużo zacniej.. Ps. Porządna robota z Fmicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak dla mnie jest kozak na tej feldze, jest orginalna bo ja pierwszy raz w PL spotkałem Eske na takiej feldze Poza tym auto ma jechać a nie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak dla mnie jest kozak na tej feldze, jest orginalna bo ja pierwszy raz w PL spotkałem Eske na takiej feldze To świetnie :> Ale oryginalność nie musi iść w parze z wyglądem. Poza tym auto ma jechać a nie wyglądać Najlepiej jak auto jeździ i wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi