A3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Prosta sprawa ale S4/RS4 seryjnie już ładnie wygląda ja bym tylko przyciemnił szyby mam z tym jakieś zboczenie pierwszego dnia w każdym aucie bym to robił :naughty: A Eska kolegi AW bardzo ładnie jeździ, mój tyłek osobiście odczuł przyspieszenia
kosiniak Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 na wyzo wyglada duzo lepiej moim zdnaiem bardzo ladnie i chociaz te felgi mi osobiscie tez sie nie podobaja to naprawde pasuja
hteb Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Poprosimy jakąś fotę z FMIC edit: Dzięki Fly Starość nie radość
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Poprosimy jakąś fotę z FMIC Pare postow wyzej masz link
aw69 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A oto kilka fotek mojego nowego wydechu - 3 cale na dwóch tłumikach przelotowych końcówki wydechów zostaly seryjne na nowo przepolerowane .....a wlasciwie to tylko catbacków....downpipy mozna powiedziec ze są seryjne bez katalizatorów..... Poprzednio jezdzilem na seri tylko na końcowym tlumiku i bylo mozna powiedziec dosc glosno i fajnie....Teraz zrobila sie cisza :/ narazie pojezdze tak jak mi sie znudzi to wytne ten srodkowy
gelon Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wygląda w porządku Ale moim zdaniem odrazu śmiało wycinaj środkowy
Ans Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Powinno ryczeć, świszczeć ; burza z piorunami wycinaj środkowy :gwizdanie:
A3 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Według mnie dobrze że ma środkowy, wydech musi dobrze odprowadzać spaliny a nie być super głośny, od razu przyczepią się kundelki lub wszech wiedzący pan podczas przeglądu... Osobiście też wole głośne wydechy ale patrząc z drugiej strony tej rozsądnej strony to lepiej jak jest cichy poprostu mniej kłopotów.
.Szczepan. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ładne auto i niezłe mody. Może by kolega zawitał na któregoś spota do Białegostoku. Więcej pod linkiem: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bialystok-t24664.180.html Zapraszam.
gelon Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Według mnie dobrze że ma środkowy, wydech musi dobrze odprowadzać spaliny a nie być super głośny, od razu przyczepią się kundelki lub wszech wiedzący pan podczas przeglądu... Osobiście też wole głośne wydechy ale patrząc z drugiej strony tej rozsądnej strony to lepiej jak jest cichy poprostu mniej kłopotów. Ja jeżdże z wyciętym środkowym i nie jest jakiś mega głośny,jeżdże na codzień autem i nigdy policja też się nie czepiła Dlatego polecam wycięcie bo kapke lepiej słychać wtedy biturbiny
aw69 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ładne auto i niezłe mody. Może by kolega zawitał na któregoś spota do Białegostoku. Więcej pod linkiem: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bialystok-t24664.180.html Zapraszam. Wpadne jak ogarne auto na 400+
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 noooo bardzo ładnie Dasz rade nagrac filmik jak to teraz słychać na postoju i przy odjeżdzaniu? Fajnie że zostały seryjne końcówki a nie jakis mega wielki komin ala calibra
aw69 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 19:25_________________________________________________na dniach zrobie jakis filmik jak to brzmi podczas jazdy
Iverson Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Powiem Ci ładnie ryczy jak 1.6 na stożku + elektryczne turbo :polew: , nie no żart fajna rasówa
bobbyr10 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Bardzo ładna eska i to nie typowe wnętrze super :>
-adek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 takiego dźwięku mi właśnie brakuje w dieselku. super brzmi i powodzenia w modach
aw69 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 dzis skonczony zostal progress K04 w koncu po tygodniu walki audi juz wyjechalo....bez zadnego strojenia jestem pod wrazeniem z osiagów raz podpialem g techa o to co wyszlo: 4.60 - 0-60 mph , 13.10 1/4 mili a tu taki filmik
dudi75 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 dzis skonczony zostal progress K04 w koncu po tygodniu walki audi juz wyjechalo....bez zadnego strojenia jestem pod wrazeniem z osiagów raz podpialem g techa o to co wyszlo: 4.60 - 0-60 mph , 13.10 1/4 mili a tu taki filmik Pieknie , :oklaski: gratki zapodaj jakis filmik jak to zapina chyba sprzedam klekota i kupie se ese
A3 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Filmik pewnie zapoda jak będzie wystrojone auto
Rekomendowane odpowiedzi