marcinch001 Opublikowano 5 Października 2021 Autor Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) 12 godzin temu, instruktor83 napisał: To się nazywa profesjonalne podejście do sprawy Na wiosnę będzie gotowy :-) Edytowane 6 Października 2021 przez marcinch001
marcinch001 Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 Miał być grill rs6 oryginalny ale trzeba było by trochę przerobić zderzak i sfrezować parę mocowań w samym grillu . W dodatku blenda która idzie z tyłu grilla też musiała by być jakoś przymocowana - oryginalne zaczepy nie pasują , a ja nie lubię takiej fuszerki więc wpadł oryginalny nowy grill competition , do tego jeszcze idzie blenda na tablice rejestracyjną którą teraz będę szukał .
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 13:06, marcinch001 napisał: Miał być grill rs6 oryginalny ale trzeba było by trochę przerobić zderzak i sfrezować parę mocowań w samym grillu . W dodatku blenda która idzie z tyłu grilla też musiała by być jakoś przymocowana - oryginalne zaczepy nie pasują , a ja nie lubię takiej fuszerki więc wpadł oryginalny nowy grill competition , do tego jeszcze idzie blenda na tablice rejestracyjną którą teraz będę szukał . To się wpakowałeś z tym grillem... jest nie kompletny a tej brakującej listwy nie kupisz w ASO Kolejna sprawa to zderzak masz S-line i nie pasuje górne wzmocnienie zderzaka do grilla z S6/Competition inne jest żeberkowanie i nie pokrywa się z tym grillem
marcinch001 Opublikowano 23 Października 2021 Autor Opublikowano 23 Października 2021 (edytowane) W dniu 22.10.2021 o 01:07, H4mm3R napisał: To się wpakowałeś z tym grillem... jest nie kompletny a tej brakującej listwy nie kupisz w ASO Kolejna sprawa to zderzak masz S-line i nie pasuje górne wzmocnienie zderzaka do grilla z S6/Competition inne jest żeberkowanie i nie pokrywa się z tym grillem Jeśli chodzi ci o element zamykający to wiem ze pod zderzak s-line będzie słabo to wyglądało dlatego ten element będzie zmieniany na odpowiedni pod ten grill .Dodatkowo kupiłem zaślepki które montuje się w kratki tego elementu . Jeśli natomiast chodzi Ci o listwę która idzie nad blendą tablicy rejestracyjnej to ją mam , grill jest nowy i jeśli go zamawiasz to ona występuje w komplecie . Edytowane 23 Października 2021 przez marcinch001
marcinch001 Opublikowano 23 Października 2021 Autor Opublikowano 23 Października 2021 Udało się w dobrych pieniądzach kupić nową dokładkę zderzaka więc coraz bliżej końca :-) 4G0807717B
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2021 Opublikowano 23 Października 2021 37 minut temu, marcinch001 napisał: Jeśli chodzi ci o element zamykający to wiem ze pod zderzak s-line będzie słabo to wyglądało dlatego ten element będzie zmieniany na odpowiedni pod ten grill .Dodatkowo kupiłem zaślepki które montuje się w kratki tego elementu . Jeśli natomiast chodzi Ci o listwę która idzie nad blendą tablicy rejestracyjnej to ją mam , grill jest nowy i jeśli go zamawiasz to ona występuje w komplecie . Jak listwa jest w zestawie to spoko, bo na allegro też są nowe grille które są bez tej listwy. Wzmocnienie zderzaka skąd masz? Bo tego w ASO też nie kupisz
marcinch001 Opublikowano 23 Października 2021 Autor Opublikowano 23 Października 2021 3 godziny temu, H4mm3R napisał: Jak listwa jest w zestawie to spoko, bo na allegro też są nowe grille które są bez tej listwy. Wzmocnienie zderzaka skąd masz? Bo tego w ASO też nie kupisz Na allegro nie ma nowych grilli są lekko używane dlatego są bez listwy .Wzmocnienie będę dopiero szukał .
Gremlin0209 Opublikowano 23 Października 2021 Opublikowano 23 Października 2021 Siemka ? Będziesz sprzedawał zderzak sline po zmianie na lifta?
marcinch001 Opublikowano 24 Października 2021 Autor Opublikowano 24 Października 2021 13 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Siemka ? Będziesz sprzedawał zderzak sline po zmianie na lifta? Jeszcze nie wiem ale jak tak to dopiero po nowym roku , wcześniej nie przewiduje .
Gremlin0209 Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 19 minut temu, marcinch001 napisał: Jeszcze nie wiem ale jak tak to dopiero po nowym roku , wcześniej nie przewiduje . Spokojnie, mi też się nie spieszy ? A powiedz mi tylko jaki masz kod lakieru? Też mam czarne autko, ale może inny numer. ?
marcinch001 Opublikowano 24 Października 2021 Autor Opublikowano 24 Października 2021 3 godziny temu, Gremlin0209 napisał: Spokojnie, mi też się nie spieszy ? A powiedz mi tylko jaki masz kod lakieru? Też mam czarne autko, ale może inny numer. ? kod LZ9Y
Gremlin0209 Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 1 godzinę temu, marcinch001 napisał: kod LZ9Y Ok jak coś to w kontakcie ? 1
marcinch001 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Grill skompletowany , po nowym roku zderzak leci do lakiernika . Reflektory po polerowaniu i nałożeniu ppf . Edytowane 8 Lutego 2022 przez marcinch001 1
marcinch001 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2021 Jak najlepiej ściągnąć znaczek audi z grilla , żeby nic nie połamać ?
WojtekA6C7 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) 36 minut temu, marcinch001 napisał: Jak najlepiej ściągnąć znaczek audi z grilla , żeby nic nie połamać ? Dwa cienkie wyjmak plastikowy podważ blisko siebie i sam wyskoczy zatrzasków... Edytowane 31 Grudnia 2021 przez WojtekA6C7 1
marcinch001 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Zderzak i dolna dokładka polakierowana , gotowe wiązki do reflektorów zamówione - nie długo montaż . Dolna dokładka idzie do oklejenia folią ppf . 2
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 Po co te zaślepki na grill zamontowałeś? Diesel lubi chłodniej Dokładkę oklejaj na aucie, nie ma szans żeby zrobić to na stole. 1
marcinch001 Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 11 godzin temu, H4mm3R napisał: Po co te zaślepki na grill zamontowałeś? Diesel lubi chłodniej Dokładkę oklejaj na aucie, nie ma szans żeby zrobić to na stole. Główną przyczyną było to żeby za grillem nie było za dużo widać - bardziej estetycznie jest . Te kratki w polifcie a zwłaszcza ten grill ma i tak duże otwory . Tam gdzie się znajduje chłodnica powietrza z turbo to prawie jest nie zakryta - na pewno więcej będzie wchodzić powietrza niż teraz . U siebie teraz tą ramkę w poszyciu zderzaka nad tablicą też mam oryginalnie zasłoniętą . A co do dokładki jeżeli się nie da okleić i musi być zamontowana to tak zrobię , chociaż firma która ma to zrobić powiedziała ze się da więc zobaczymy .
marcinch001 Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 16 godzin temu, instruktor83 napisał: Kiedy będzie na aucie? Jak przeciągnę nowe wiązki reflektorów i to wszystko podłącze , zakoduje . Przewody już zrobione , czeka to wszystko już na montaż . 1
Rekomendowane odpowiedzi