blind1 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 vario jezeli potrzebujesz jakies leki dla klaudi z de to pisz na pw nie ma problemu
variocustoms Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 Dzięki, mam na razie dostęp w HH ale jak by co to mam Ciebie w pamięci.
nike21 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Vario ja sie jeszcze nie rozliczylem i chetnie pomoge
kamosor Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja niedługo będę miał komplet manetek więc jesli ktoś mógłby je pchnąć na alegro i przekazać kase Bartkowi to byłoby super.Ja często mam problem z kompem i nie chce się w ten sposób deklarować ,ale jestem do dyspozycji na spocie King Kros Mam jeszcze skórzaną gajgę od biegów nówka -oferta jak wyżej
Ataga Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 My już też z Karolciem PIT-a oddaliśmy, ale przypomnij nam w przyszłym roku. Już wysłałam @ do znajomych, może jeszcze ktoś się nie rozliczył. p.s. a dlaczego na stronie fundacji nie ma Klaudii na liście podopiecznych??
variocustoms Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 Mają takie tempo wprowadzania, dokumenty odesłaliśmy w zeszłym tygodniu a generalnie temat od Października 2008 się ciągnął przez biurokrację. Myślę, że na dniach będzie na liście w necie.
fantastic Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Bartek ja niestety już rozliczony ale dam znać znajomym 3mam kciuki za powodzenie akcji
_Makki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 vario-tech: A jak ja moge pomoc? Nie rozliczam sie w Polsce ani nie mam konta bankowego w Polsce.. Z Norwegii mozna jakos pomoc, wiesz? A moze moge wystawic cos na allegro. Jak narazie to wiem ze mam kompletne zawieszenie do A6 2001/2002 Quattro Avant 180KM. Jakies sportowe orginalne -20 lub -30 nie pamietam. Zdjete z auta zaraz po zakupie w DE. Bo mnie sie zachcialo wtedy KW INOX 2 To zawieszenie bylo jezdzone 2 dni w Polsce i mechanik mowil ze jest w bardzo dobrym stanie. Ile mozna za cos takiego wziasc w Polsce?? Przejrze jeszcze garaz.... Powodzenia
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ile mozna za cos takiego wziasc w Polsce?? Ladnych pare stowek PLN.
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 _makki_ dziękuję za zaangażowanie, z tego co wiem to 1% tylko z Polskiego US. Z zagranicy to na to konto nawet symboliczne Euro można wpłacić i powinno być automatycznie przewalutowane ale muszę załatwić SWIFT banku. _makki_ odezwę się na PW. Dzięki i pozdrawiam
Gość Ma4rzena Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bartek, ja w tym roku się nie rozliczam, ale prześlę mailem informacje do znajomych, może się jeszcze nie rozliczyli.
Tomeks Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bartuś dopiero to zauważyłem jak to przeczytasz,to od razu idź do córeczki i ją ukochaj od wujka Tomeksa na szczęście wszystko robię na ostatnią chwilę,więc PITy leżą jeszcze w domku ,a że to u nas rodzinne,to i ojciec i brachol też się jeszcze nie rozliczyli ,więc sprawa jasna
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Marzena, Tomeks dzięki wielkie Niestety sytuacja się pogarsza i chyba zostanie tzw. chemia (mam nadzieję, że nie) Jesteśmy załamani i nie mamy skąd już brać nadziei i optymizmu ale wszystkim dziękujemy za wsparcie.
Tukan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Vario nie załamuj sie,napewno wszystko sie ułozy i dobrze skonczy.JA w to wierze i napewno wszyscy inni tez.Tak ze bedzie dobrze
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Witam ponownie, chciałbym ponowić prośbę o przekazaniu 1%, na chwilę obecną choroba córki nadal postępuje i każda złotówka ma znaczenie - z góry dziękujemy za każdą nawet malutką wpłatę
hornet Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Proszę moda o podpięcie pierwszego wątku. Ja właśnie będę się rozliczał więc pomogę. Mail do znajomych poszedł. Dodatkowo zostanie rozesłane po bankach przez znajomych jak również trafi do intranetów bankowych tam gdzie to będzie możliwe. Załatwiłem dodatkowo notkę w serwisie politycznym który ma ok 20 tys odbiorców więc oni to otrzymają w najbliższej wiadomości.
Rekomendowane odpowiedzi