MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Łukasz a progi kiedy w kolor bo listwy giną przy tych listwach
Ukasz699 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Łukasz a progi kiedy w kolor bo listwy giną przy tych listwach Marcin już stoi w lakierni miałem dziś odbierać niestety byłem teraz i okazuje się, że dopiero jutro będę miał spowrotem wozidło swoje. ;( Lakieruje przedni zderzak (s-line) boczne listwy plus progi i tylny.
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to pokaż jutro wozidło jak się prezentuje
Ukasz699 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 to pokaż jutro wozidło jak się prezentuje Ok jak tylko odbiorę pstryknę fotki i zaprezentuje. [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 07:20_________________________________________________Pomalowane dokładki plus nowy zderzak grill. No i.. I Tył Kolejne mody to wymiana relingów powrót do czarnych lusterek i zmiana kierunków na czarne
Gik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Czarno wszędzie głucho wszędzie, co to będzie ; ). Ta listwa z tyłu na zderzaku ciekawie wygląda!
badboy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ładnie Łukasz tylko trzeba jeszcze coś z tymi lampami zrobić i mnie też się to tyczy
Ukasz699 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 niezły ten twój allroad Oj wiem, że wysoko rezanie zawieszki zostawiam na koniec Czarno wszędzie głucho wszędzie, co to będzie ; ). Ta listwa z tyłu na zderzaku ciekawie wygląda! No dokładnie tak miało być ładnie Łukasz tylko trzeba jeszcze coś z tymi lampami zrobić i mnie też się to tyczy No tak z lampami. Pamiętaj o kierunkach bo Mnie teraz to też wkurza :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Pięknie - teraz trzeba szukać d*py do kompletu. No i defintywnie w dół - ja już nie pamiętam co tam u Ciebie siedzi ale wygląda na BA. PS. Umyłbys opony do sesji zdjęciowej Aaa - chlapacze (w elsie to się ładnie nazywa spojler ) jakoś tak psują mi wizerunek w obrębie kół. U mnie też są ale jakaś dyskretniejsza wersja.
Ukasz699 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Pięknie - teraz trzeba szukać d*py do kompletu. No i defintywnie w dół - ja już nie pamiętam co tam u Ciebie siedzi ale wygląda na BA. PS. Umyłbys opony do sesji zdjęciowej Aaa - chlapacze (w elsie to się ładnie nazywa spojler ) jakoś tak psują mi wizerunek w obrębie kół. U mnie też są ale jakaś dyskretniejsza wersja. Oj ja też nie pamiętam Bartku, ale sądzę, że tak jak piszesz Co do chlapaczy to działa jak spadochron pomaga w wyhamowaniu autka :polew: Właśnie myślę nad ściągnięciem aczkolwiek wolał bym coś Mniejszego "dyskretniejszego" mieć [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 15:58_________________________________________________A oponki hm zdjęcia świeżo po przyjeździe od lakiernika więc brak czasu ale umyję
wuju Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 wygląda na BA. albo jeszcze coś wyższego U mnie też są ale jakaś dyskretniejsza wersja. poczekaj na wyższego policjanta na -50 p. to już nie będziesz miał :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 :good: :good: klasa wygląda, jeszcze gleba dwa kominy i cudo będzie
Ukasz699 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wygląda na BA. albo jeszcze coś wyższego U mnie też są ale jakaś dyskretniejsza wersja. poczekaj na wyższego policjanta na -50 p. to już nie będziesz miał :gwizdanie: Z czasem gleba dojdzie narazie dorezałem s-lina i czerń Kolejna sprawa to zmiana relingów i lusterek a następnie carbon w środku No i gleba
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 listwy wewnetrzne beda w carbon kolega robil u nich http://www.motodesign.pl/
Ukasz699 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 listwy wewnetrzne beda w carbon kolega robil u nich http://www.motodesign.pl/ Grzesiu nie wiesz ile płacił ??
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 chyba 350 Pln naprawde super wyglada
Ukasz699 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 chyba 350 Pln naprawde super wyglada Oj to Mnie pocieszyłeś zadzwonię i się dopytam [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:29_________________________________________________ :good: :good: klasa wygląda, jeszcze gleba dwa kominy i cudo będzie Dzięki Marcin dwa wydechy bardzo mi się podobają zobaczymy z czasem nie mówię nie. :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 chyba 350 Pln naprawde super wyglada U mnie też będą szły, chcą u mnie 80 euro tylko jest dużo wzorów karbonu, musiałbym znaleźć taki który jest jak ori. A jak u Ciebie? Dobrałeś dobrze Ukasz?
Flyer Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 "Carbon" za 80EUR lub 350PLN to jakas tania imitacja... rozumiem w starym pazdziochu cos takiego robic... ale w B6? :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 chyba 350 Pln naprawde super wyglada Robiłem u nich zapytanie.Komplet listew + ramka drążka skrzynie biegów + obie popielniczki za 300 PLN.
Rekomendowane odpowiedzi