raaf Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dawaj w czerń będzie współgrac z cupra i bocznymi Ja okleiłem i jakoś to siedzi. 1
afroo. Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: Sorry ale jak dla mnie to typowy gadżet dla "rekina" tjuningu. No widzisz. Dla mnie drl w halogenach, których nie widać we wstecznym lusterku jest większym gadżetem Janka tuningu. Całe szczęście gusta są różne i świat nie jest taki nudny. 4 godziny temu, Tkoczu_ napisał: no może spoko bd wyglądać ? ? Jest tego sporo na google grafika do obejrzenia. Jak coś to mam to pod ręką w różnych długościach.
HOLMATRO Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 18 godzin temu, afroo. napisał: Elegancko jest. Może chcesz przymierzyć tego fanta? Miałem, dobrze siadło. 1
MaTeo85 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Godzinę temu, afroo. napisał: No widzisz. Dla mnie drl w halogenach, których nie widać we wstecznym lusterku jest większym gadżetem Janka tuningu. Całe szczęście gusta są różne i świat nie jest taki nudny. Jasne gusta są różne, wyraziłem swoją opinię i tyle. Nie musisz się od razu spinać. Ciekawą masz teorię z tymi drlami, jasne nie wszystkim się podoba taka opcja ale że nie widać w lusterku? Jechałeś przede mną czy zgadujesz?
kamil-vag Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 2 godziny temu, afroo. napisał: No widzisz. Dla mnie drl w halogenach, których nie widać we wstecznym lusterku jest większym gadżetem Janka tuningu. Kurde, przecież większość aut ma tak rozwiązane DRL, że są na wysokości halogenów... Jeszcze jak to jest LED, a nie jakiś chiński pasek to naprawdę daje to mocne ale nie rażące światło, które widać z daleka. @Tkoczu_ Mega to wygląda ! 1
afroo. Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: Jechałeś przede mną czy zgadujesz? Mało to takich jeździ? Ani to poprawa bezpieczeństwa tudzież widoczności, ani oszczędność. 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: Jasne gusta są różne, wyraziłem swoją opinię i tyle. Nie musisz się od razu spinać. Dlatego to moja opinia bez spinania się. Izi
Tkoczu_ Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2021 Niedzielny spocik z @Mloty4x 2
Mukade93 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 38 minut temu, Tkoczu_ napisał: Niedzielny spocik z @Mloty4x wy tekie spoty tylko same audi robicie czy jak, moze sam bym kiedys wpadl i cos nowego sie dowiedzial albo spapugowal co zmienic przy aucie
Tkoczu_ Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2021 20 minut temu, Mukade93 napisał: wy tekie spoty tylko same audi robicie czy jak, moze sam bym kiedys wpadl i cos nowego sie dowiedzial albo spapugowal co zmienic przy aucie No niby same audi ale wszyscy wpadają pogadać i wgl
Tkoczu_ Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2021 18 minut temu, afroo. napisał: No patrz. Nie dał znać. Ojaa faktycznie.. a ty jeszcze z kato
Mukade93 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 31 minut temu, Tkoczu_ napisał: No niby same audi ale wszyscy wpadają pogadać i wgl no u mnie to 90% audi a te 10% to tylko znaczek na grilu kierze i bagazniku , auto u lakiernika to mysle ze zaniedlugo bede mogl sie normalnie juz pokazywac bo klocki poskladane
Tkoczu_ Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2021 Godzinę temu, Mukade93 napisał: no u mnie to 90% audi a te 10% to tylko znaczek na grilu kierze i bagazniku , auto u lakiernika to mysle ze zaniedlugo bede mogl sie normalnie juz pokazywac bo klocki poskladane Spoko spoko, jak coś to pisz na priv
Mloty4x Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 4 godziny temu, Mukade93 napisał: wy tekie spoty tylko same audi robicie czy jak, moze sam bym kiedys wpadl i cos nowego sie dowiedzial albo spapugowal co zmienic przy aucie Kurcze no moja jak zwykle na końcu szkoda że nie wpadliśmy na pomysł żeby napisać do @afroo. ale będzie jeszcze nie jedna okazja, dzięki raz jeszcze za miłe towarzystwo 2
Tkoczu_ Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Listwy wróciły w kolor Można powiedzieć że większość planów zrealizowałem, co do modów przy tym audi. Zostało jeszcze obniżyć go, ale to dopiero jak wyremontuje wjazd na posesje bo na ten moment już ryje przodem o beton, a poza gwintem to już raczej nie potrzebuje nic więcej bo jakiś tam wypas jest Myślałem jeszcze żeby „ciut” moc zwiększyć ale coraz mniej tym autem jeżdżę i po prostu ten but mi wystarcza, tragicznie nie jest. IMG_6311.MOV Autko w moim posiadaniu prawie 2 lata, wiec łapcie „metamorfozę” tego ulepa Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Tkoczu_ 5
afroo. Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Może jeszcze na tylne lampy np. taki Stek Dyno Shade? Siadłby
Tkoczu_ Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, afroo. napisał: Może jeszcze na tylne lampy np. taki Stek Dyno Shade? Siadłby No to napewno + ledy
staniek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Co do obniżania to według mnie obniżyć przód na równo z tyłem i będzie OKi Ładnie się prezentuje
Tkoczu_ Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 2 minuty temu, staniek napisał: Co do obniżania to według mnie obniżyć przód na równo z tyłem i będzie OKi Ładnie się prezentuje Przód już jest obniżony talerzykami z b5 i w miarę jest równo
Mukade93 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 ja mam zara auto rok, juz sie boje pomyslec co bedzie z nim po 2 latach
Rekomendowane odpowiedzi