Tkoczu_ Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Opublikowano 26 Maja 2020 24 minuty temu, mlody22122 napisał: podlinkuj folie mam dziure po gazie chcialem to zakryc Folie brałem od kolegi także nie podlinkuje
Monti Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ładny avancik, kolor podobny do mojego i coraz bardziej widzą mi się te felgi u mnie . Jedynie kolor bym zmienił na grafit. Pozdrawiam. 1
Tkoczu_ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cisza bo nie ma czasu na nic, ale wleciały dystanse .. dla bezpieczeństwa wziąłem trochę mniejsze przód 13 tył 15 W następnym tyg bd czas to wezmę się za malowanie środków lamp i fotki 1
Tkoczu_ Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Kompletowanie gratów ciąg dalszy..przyszły ledy DRL (coldfire28 dzięki za info) blenda rejestracji i długo oczekiwane lampy pomalowane na czarno W drodze jeszcze nowa dokładka cupry( stara miała nieprzyjemne spotkanie z krawężnikiem) i wycieraczka z q5 Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Tkoczu_ 1
black4 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ostre tempo ! Mod za modem ? Pozdrawiam 1
lewiatan1989 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Czarne lampy dodają charakteru - mod na duży plus 1
Tkoczu_ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Teraz zadbać o lakier i bd cacy A wy co myślicie ? Dobrze siedzi ?
raaf Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Elegancko ale jedno co mi nie pasuje to zlewający się napis "quattro". Pewnie dlatego ze jest bez wypełnienia i przebija się z drugiego planu grill i troszkę go zlewa. 1
Tkoczu_ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 5 minut temu, raaf napisał: Elegancko ale jedno co mi nie pasuje to zlewający się napis "quattro". Pewnie dlatego ze jest bez wypełnienia i przebija się z drugiego planu grill i troszkę go zlewa. Coś z tym zrobię w przyszłości
raaf Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 3 minuty temu, Tkoczu_ napisał: Coś z tym zrobię w przyszłości No też tak się rozglądałem to właśnie są jakby dwa rodzaje te i takie z czarnym wypełnieniem Chwilowo odszedłem od tematu ale pewnie spróbujemy kiedyś z tym
Tkoczu_ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 3 minuty temu, raaf napisał: No też tak się rozglądałem to właśnie są jakby dwa rodzaje te i takie z czarnym wypełnieniem Chwilowo odszedłem od tematu ale pewnie spróbujemy kiedyś z tym To wtedy te drugie psiknąć na biało albo jakiś grafit i powinno dobrze siedzieć
raaf Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 A może i bez by dobrze siadło , znowu jak pryśniesz całe to może być przesadzone :p i przód zrobi się strasznie ciężki
afroo. Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 U mnie na biało jest ten bez wypełnienia i dobrze leży 3
Tkoczu_ Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 4 godziny temu, afroo. napisał: U mnie na biało jest ten bez wypełnienia i dobrze leży To też to tak psikne
gordo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Najładniejszy kolor dla tego auta. Chciałem właśnie w takim ale ktoś mi sprzątnął sprzed nosa. Jak Ci się jeździ na tym zawieszeniu, nie uważasz że jest za twardo, a na prostej drodze delikatnie buja? Super masz spasowanie przodu z tyłem, u mnie dosyć mocno przednie koła są wyżej, tylne praktycznie chowają się w nadkola. Sprawdzałem amory i sprężyny na skp i pan powiedział, że jest wzorowo. Jak osiągnąłeś taki efekt na tym zawieszeniu?
Tkoczu_ Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, gordo napisał: Najładniejszy kolor dla tego auta. Chciałem właśnie w takim ale ktoś mi sprzątnął sprzed nosa. Jak Ci się jeździ na tym zawieszeniu, nie uważasz że jest za twardo, a na prostej drodze delikatnie buja? Super masz spasowanie przodu z tyłem, u mnie dosyć mocno przednie koła są wyżej, tylne praktycznie chowają się w nadkola. Sprawdzałem amory i sprężyny na skp i pan powiedział, że jest wzorowo. Jak osiągnąłeś taki efekt na tym zawieszeniu? Witaj, jest troszeczkę sztywno, ale ja mam inne odniesienie bo jeździłem wcześniej passatem b6 gdzie było tak miękko że palcem mogłem obracać kierownica bez użycia „siły” . 1bv + talerzyki z b5 na przód, teraz dystanse wleciały, komfort jest, nic nie buja, nie stuka. Ale dalej uważam że za wysoko stoi ten przód Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Tkoczu_
raaf Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 43 minuty temu, Tkoczu_ napisał: 1bv + talerzyki z b5 na przód, teraz dystanse wleciały, komfort jest, nic nie buja, nie stuka. Ale dalej uważam że za wysoko stoi ten przód No też mam tak standardowo jest dużo lepiej niż przed ale jednak jeszcze ciiut ciut brakuje. W planach na początku tematu masz eibachy -30 to działaj tyllko wtedy na mniejszych kołach w zimie może być zbyt nisko
Tkoczu_ Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 godziny temu, raaf napisał: No też mam tak standardowo jest dużo lepiej niż przed ale jednak jeszcze ciiut ciut brakuje. W planach na początku tematu masz eibachy -30 to działaj tyllko wtedy na mniejszych kołach w zimie może być zbyt nisko Przymierzyłem sprężyny od kolegi i powiem ci że dalej to nie to, wiec bd jak u większości..polecę w gwint albo w powietrze
Rekomendowane odpowiedzi