Michu1996 Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 W dniu 28.07.2020 o 17:19, Tkoczu_ napisał: Miało już modów nie być na ten rok ale wyszło takie cuś dziękuje bardzo @HOLMATRO jako że wyjeżdżam do pracy za granice to nie mam pojęcia kiedy wleci do auta ale ważne że już jest. Dobrze się prezentuje 1
gordo Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Jakie żarówki masz w kierunkowskazach przednich? Wszędzie jest napisane, że kierunki to P21W lub PY21W. Aktualnie w swoich bixenonach mam P21W i niebawem będę miał lampy z białym kierunkiem. Chciałbym wstawić Osram Diadem Chrome ale są tylko PY21W, a one mają niesymetryczne bolce na trzonie żarówki.
Tkoczu_ Opublikowano 13 Września 2020 Autor Opublikowano 13 Września 2020 7 godzin temu, gordo napisał: Jakie żarówki masz w kierunkowskazach przednich? Wszędzie jest napisane, że kierunki to P21W lub PY21W. Aktualnie w swoich bixenonach mam P21W i niebawem będę miał lampy z białym kierunkiem. Chciałbym wstawić Osram Diadem Chrome ale są tylko PY21W, a one mają niesymetryczne bolce na trzonie żarówki. Kurde, szczerze nie wiem a nie mam możliwości sprawdzić bo jestem za granica bez auta 1
Mloty4x Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 W dniu 14.05.2020 o 18:42, Tkoczu_ napisał: Witam strasznie tył jest porysowany i wszystkie praktycznie drzwi z parkingów itp A na dachu zaczął się pojawiać rudzielec.... Można powiedzieć że tylko przód jest w dobrym stanie Nie widze innej opcji jak jest porysowana zawitac do mnie do garażu i ogarniemy korekte lakieru i położymy jakiś wosk ? ew. Jakąs ceramike albo coś ? 1
Tkoczu_ Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 A wiec w końcu wróciłem! mody można zaczynać W pierwszej kolejności w ten weekend wpadam do @Mloty4xi zabezpieczamy lakier na zimę ( tak wiem trochę późno ) Potem grill wleci, chromy na czarny mat i oczywiście VFiz Jeżeli ktoś ma listwy s4 w dobrym stanie to pisać na priv 2
Mateusz Grudniewski Opublikowano 14 Grudnia 2020 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Część. Jaki Bluetooth wrzuciles? Jak działa?
Tkoczu_ Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2020 Godzinę temu, Mateusz Grudniewski napisał: Część. Jaki Bluetooth wrzuciles? Jak działa? Wrzuciłem ten.. fajnie wszystko gra, 0 szumów itp Ale w przyszłości zamienię go na zmieniarkę wefa.
Tkoczu_ Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Udało się dorwać w śmiesznych pieniążkach cup holder z Anglika i to jeszcze w chromie i z podświetleniem W końcu skończy się bitwa z moja o miejsce na kawę Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Tkoczu_ 1
pila24 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 21:35, Tkoczu_ napisał: Ale w przyszłości zamienię go na zmieniarkę wefa Trzeba było od razu zmieniarkę brać,80 zł taniej a komfort używania jednak większy(szczególnie przy kierownicy z mf) .
Tkoczu_ Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 13 minut temu, pila24 napisał: Trzeba było od razu zmieniarkę brać,80 zł taniej a komfort używania jednak większy(szczególnie przy kierownicy z mf) . Człowiek uczy się na błędach
Tkoczu_ Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 Tak jak to zapowiadałem pare dni temu, audi trafiło do kolegi na „ożywienie” lakieru i ogarnięcie paru bzdet Wielkie podziękowania dla @Mloty4x Jeszcze nie skończyłeś a ja już się jaram Teraz trzeba wybrać się na mała sesje 2
Mloty4x Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 2 minuty temu, Tkoczu_ napisał: Tak jak to zapowiadałem pare dni temu, audi trafiło do kolegi na „ożywienie” lakieru i ogarnięcie paru bzdet Wielkie podziękowania dla @Mloty4x Jeszcze nie skończyłeś a ja już się jaram Teraz trzeba wybrać się na mała sesje Poczekaj aż odbierzesz Audiczke ? W wolnej chwili na swoim profilu opisze co zrobiliśmy z lakierem i całą resztą. A może akurat komuś pomoge jak opisze co robiłem jakimi środkami itp. Pozdrawiam @Tkoczu_ i do zobaczenia dzisiaj ? 1
Tkoczu_ Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mimo braku pogody i czasu nie umiałem się powstrzymać żeby czegoś nie cyknąć 4
Adam87 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Elegansio Jeszcze letnie buty w sumie temperatura na + 1
Tkoczu_ Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 1 minutę temu, Adam87 napisał: Elegansio Jeszcze letnie buty w sumie temperatura na + Wróciłem tydz temu do Polski i nie miałem kiedy zmienić 1
BartoszSoldier Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Bardzo fajne autko, graty! Chrom zostaje? Pełen Shadow pięknie siadłby 1
Tkoczu_ Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 34 minuty temu, BartoszSoldier napisał: Bardzo fajne autko, graty! Chrom zostaje? Pełen Shadow pięknie siadłby Dzięki! Chrom wylatuje, już patrzeć na niego nie mogę wszystkie chromy pójdą w kolor dokładek, czyli czarny mat
afroo. Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Przód jest ok. Z tyłu czegoś brakuje. Może końcówki jakieś inne albo dyfuzor pod dokładkę zderzaka. 1
Tkoczu_ Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2020 50 minut temu, afroo. napisał: Przód jest ok. Z tyłu czegoś brakuje. Może końcówki jakieś inne albo dyfuzor pod dokładkę zderzaka. Tak, masz racje! Ale nawet przód nie skończony, grill z rs’y leży w garażu, dolne kratki też się robią w plastry miodu.. poczekam do wiosny z założeniem Chciałem na początku robić tył z s4 ale to już za bardzo oklepane, wleci customowy dyfuzor ala rs4 albo od kolegi z fb co robi coś takiego( zdjęcie poniżej) Potem pozostanie kwestia czy malować go w kolor budy czy na czarno i jakiej wielkości końcówki. 1
Rekomendowane odpowiedzi