raaf Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dobrze że wybrałeś piano Miodki zdecydowanie lepiej leżałyby na aucie niż na ziemi ale odczekać swoje musi Noo morda będzie dobra
Tkoczu_ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 53 minuty temu, raaf napisał: Miodki zdecydowanie lepiej leżałyby na aucie niż na ziemi ale odczekać swoje musi No to napewno, ale do wiosny muszę jakoś wytrzymać, przynajmniej skompletuje tył jeszcze do tego
raaf Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) A no pewnie wiosna przyjdzie to autko rozkwitnie Kratki halogenowe to są przerobione s-line wyciete wypełnienia wklejone od tyłu kratka z wzoru i machnięte na piano? Edytowane 12 Stycznia 2021 przez raaf
Tkoczu_ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 Godzinę temu, raaf napisał: A no pewnie wiosna przyjdzie to autko rozkwitnie Kratki halogenowe to są przerobione s-line wyciete wypełnienia wklejone od tyłu kratka z wzoru i machnięte na piano? W skrócie, kratki z Alii
raaf Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Tak też myślałem ale pisałeś gdzieś wcześniej że się robią to myślałem że rzeźbisz Swoja droga bardzo ładne
M@rcin Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mógłbyś podesłać namiar na kratki & grill ?
Tkoczu_ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 1 godzinę temu, raaf napisał: Tak też myślałem ale pisałeś gdzieś wcześniej że się robią to myślałem że rzeźbisz Swoja droga bardzo ładne Wziąłem inne kratki żeby przerobić ale efekt nie był taki jaki chciałem wiec
Tkoczu_ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2021 24 minuty temu, M@rcin napisał: Mógłbyś podesłać namiar na kratki & grill ? Grill Ori a kratki 1
JarekST202 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 A jak te kratki mają się jeśli chodzi o grubość w porównaniu do ori?Czy jeżeli ori na styk są w przypadku rur 63 do icka to te tak samo będą czy z racji dodatkowego tego wzoru trzeba ja zeszlifować?Pomalowałen całego icka i rury w ori lakier lz9y ale mimo to chciałbym to jeszcze jakoś wizualnie zakryć.
Tkoczu_ Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 15 minut temu, JarekST202 napisał: A jak te kratki mają się jeśli chodzi o grubość w porównaniu do ori?Czy jeżeli ori na styk są w przypadku rur 63 do icka to te tak samo będą czy z racji dodatkowego tego wzoru trzeba ja zeszlifować?Pomalowałen całego icka i rury w ori lakier lz9y ale mimo to chciałbym to jeszcze jakoś wizualnie zakryć. Musiałbym mieć oby dwie w ręce i zobaczyć. Wzór nie jest z zewnętrznej strony tylko w środku położony między „słupkami” wiec wydaje mi się że bd takie same Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Tkoczu_
BartoszSoldier Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 No kurła! Od razu inne auto. Oczywiście kwestia gustu ale moim zdaniem czasy chromu się skończyły i Shadow jest piękne ... a relingi szybciutko a nie za jakiś czas 1
Tkoczu_ Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Listwy s4 wleciały i to jeszcze w kolorze Całkowicie na spontana ale takie akcje najlepsze Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Tkoczu_ 3
Mloty4x Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 No udało nam się dorwać dwie niezłe okazje Ty listwy ja zderzak i gicior 1
Tkoczu_ Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 13 minut temu, Mloty4x napisał: No udało nam się dorwać dwie niezłe okazje Ty listwy ja zderzak i gicior Maluj moje sline i zakładaj
afroo. Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 3 godziny temu, Tkoczu_ napisał: Listwy s4 wleciały i to jeszcze w kolorze Całkowicie na spontana ale takie akcje najlepsze P.s. Przydał się kontakt, czy inaczej ogarnięte?
Tkoczu_ Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 11 minut temu, afroo. napisał: P.s. Przydał się kontakt, czy inaczej ogarnięte? Inaczej ogarnięte, na olx się pojawiły w super cenie a że daleko nie było to na szybkości skoczyliśmy i akurat pykło
Monti Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Tkoczu_Też mam zamiar założyć u siebie, jednak już wiem, że muszą być czarne. W kolor wgl mi nie leżą... Strasznie się zlewają z całością.
Rekomendowane odpowiedzi