D4NTE Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2020 14 godzin temu, Wandej napisał: +1 Dopełnienie pakietu czerń Niby tak, ale w B8 w B9,5 pakiet black nie obejmuje ani listw progowych ani emblematów w czerni. Dlatego nad listwami muszę się zastanowić ?
Kosmita Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Na początek jeszcze raz graty fury - kolorek fajny super wygląda S-line w polifcie. Oby się dobrze sprawował Co do reflektorów, masz pewność, że to Matrixy? Bo jak na moje oko to niestety Full LED, a nie Matrix PS. W nowych modelach masz oddzielną opcje pakietu czerń i czarnych emblematów. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Kosmita
D4NTE Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2020 Godzinę temu, Kosmita napisał: Na początek jeszcze raz graty fury - kolorek fajny super wygląda S-line w polifcie. Oby się dobrze sprawował Co do reflektorów, masz pewność, że to Matrixy? Bo jak na moje oko to niestety Full LED, a nie Matrix PS. W nowych modelach masz oddzielną opcje pakietu czerń i czarnych emblematów. Dzięki Paweł✌️, Reflektory mam LED i tylne światła LED z dynamicznymi kierunkowskazami ?.
D4NTE Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2020 Dziś weekendowy wypad za miasto z familia i przy okazji plenerna sesja zdjęciowa ? Wpadły jeszcze wlepki na szyby 1
Kodzak33 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 16 godzin temu, D4NTE napisał: Dzięki Paweł✌️, Reflektory mam LED i tylne światła LED z dynamicznymi kierunkowskazami ?. W b9.5 matrixy były chyba dostępne z laserem...?
kris67 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Normalnie są dostępne,z laserem jest opcja tylko w A5 3 godziny temu, Kodzak33 napisał: W b9.5 matrixy były chyba dostępne z laserem...?
gsa Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 @D4NTE no elegancko wyglada z tym kolorem jescze bym rzepaku poszukal dla kontrastowego tla (taa wiem rzepiary to podobno plaga sezonu :D)
D4NTE Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 13.06.2020 o 14:19, gsa napisał: @D4NTE no elegancko wyglada z tym kolorem jescze bym rzepaku poszukal dla kontrastowego tla (taa wiem rzepiary to podobno plaga sezonu :D) Rzepak super byłby ale niestety nie spotkaliśmy po drodze :-)
D4NTE Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Sesja po wtorkowym spocie Edytowane 17 Czerwca 2020 przez D4NTE 1 1
afroo. Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zdjęcia i fura ładne. Ale jedna mała uwaga. Następnym razem nie skręcaj kół do zdjęć. 2
vvv Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Gratulacje, super wygląda! Mam pytanie, czy jesteś zadowolony z matrixów? Chodzi mi o światło i widoczność na drodze nocą. Obecnie jeźdżę b9 przed liftem na LEDach (zawieszenie mam fabrycznie obniżone) i mam wrażenie, że światła strasznie nisko świecą.
D4NTE Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2020 16 godzin temu, vvv napisał: Gratulacje, super wygląda! Mam pytanie, czy jesteś zadowolony z matrixów? Chodzi mi o światło i widoczność na drodze nocą. Obecnie jeźdżę b9 przed liftem na LEDach (zawieszenie mam fabrycznie obniżone) i mam wrażenie, że światła strasznie nisko świecą. Miło że się podoba Co do Ledów, jest bardzo jasno z przodu a światła dobrze doświetlają drogę oraz pobocze, nie wydaje mi się by niżej świeciły wręcz jest odwrotnie promień światła jest dalszy niż bixy w B8. Zawieszenie mam 1be więc też jest sport tyle że polifty zostały podniesione przez inżynierie .
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Dziś po myciu wpadły na błotniki czarne emblematy s-line ? jakby ktoś chciał srebrne jak nówki mam na sell podklejone taśma 3m. Ponadto zmieniłem dysze spryskiwaczy na te z A7 z efektem mgiełki (jaja że nie ma tego w podstawowym wyposażeniu) przy okazji zamówiłem w aso bryloki do kluczy i etui na pilota. A tak poza drobnymi modami za nami prawie 2 tyś km zrobiłem ze średnim spalaniem ok 8 litrów PB98✌️
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Godzinę temu, kamelus_ napisał: W jaki sposób odrywałeś ori emblemat? Grubszą nicią odcinasz klej od błotnika, schodzi bez żadnych zarysowań. Tak samo odcinałem logo z klapy bagażnika ? naprawdę nic trudnego ✌️
skotyman Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Nowe auto a tarcze już rdzewieją.. co za auta teraz robią
D4NTE Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 8 godzin temu, skotyman napisał: Nowe auto a tarcze już rdzewieją.. co za auta teraz robią to chyba kwestia wody, że taki osad po myciu powstaje. Jedno hamowanie i go nie ma
proarnes Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 12 godzin temu, D4NTE napisał: Ponadto zmieniłem dysze spryskiwaczy na te z A7 z efektem mgiełki (jaja że nie ma tego w podstawowym wyposażeniu) Gdzie kupowałeś te dysze? W ASO? Te oryginalne to porażka, leją jak w dyżym fiacie
D4NTE Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) 7 minut temu, proarnes napisał: Gdzie kupowałeś te dysze? W ASO? Te oryginalne to porażka, leją jak w dyżym fiacie Zgadzam się z Tobą, padaka jak w poprzednich generacjach. Zamawiałem z allegro z ASO Wrocław, sporo rzeczy u nich biorę. Ewentualnie napisz do @MaciekPL ma nówki na sell. Pewno w lepszej cenie (za późno się dowiedziałem że ma) DYSZE SPRYSKIWACZA MGIEŁKA AUDI A4 A5 A6 A7 A8 Q7 8213221575 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - DYSZE SPRYSKIWACZA MGIEŁKA AUDI A4 A5 A6 A7 A8 Q7 (8213221575). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 3 Lipca 2020 przez D4NTE
skotyman Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 1 hour ago, D4NTE said: to chyba kwestia wody, że taki osad po myciu powstaje. Jedno hamowanie i go nie ma Ja dla pewności po każdym myciu delikatnie WD-40 psikam 2
Rekomendowane odpowiedzi