Michu1996 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 14 godzin temu, KonradA4troop napisał: Ja ci już mówiłem, ale to nic, jeszcze raz, za**bista, mega pasuje ci do auta, powinien tak z fabryki wyjechać. To kiedy swoją robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Ta kiera to oryginalna czy jakaś chińska podróba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Oryginalna przerobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 10 minut temu, Langista napisał: Oryginalna przerobiona. Czyli jak przerobiona to jak dla mnie żadna rewelacja. Edytowane 16 Czerwca 2022 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradA4troop Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 2 godziny temu, Michu1996 napisał: To kiedy swoją robisz ? Ja na razie zawieszenie / lakiernik / servotronic / koła ogarnę, w tej kolejności, ale też się pojawi, bo robi robotę. NelsonPL ta "żadna rewelacja" zmienia całe wnętrze, tutaj wygląda świeżo i ładnie, a u ciebie jak stary kondon. :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 11 godzin temu, NelsonPL napisał: Ta kiera to oryginalna czy jakaś chińska podróba? Patrząc na Twój temat odnośnie auta i poziommerytoryczny , nie mamy o czym rozmawiać Kierownica jest oryginalna , a Ty lepiej dalej inwestuj w mody którymi się tylko chwalisz a nic z tego nie wynika i najlepiej udaj się do ASO Edytowane 16 Czerwca 2022 przez Michu1996 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 3 godziny temu, NelsonPL napisał: Czyli jak przerobiona to jak dla mnie żadna rewelacja. W ASO jakbym kupił to byłoby coś prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Jak nie z ASO to się nie liczy .tak jak dla niego kupno nowej org rzeczy z allegro to tez się nie liczy . Fajnie odmłodniało wnętrze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 9 godzin temu, KonradA4troop napisał: Ja na razie zawieszenie / lakiernik / servotronic / koła ogarnę, w tej kolejności, ale też się pojawi, bo robi robotę. NelsonPL ta "żadna rewelacja" zmienia całe wnętrze, tutaj wygląda świeżo i ładnie, a u ciebie jak stary kondon. :p No to czekam na efekty będzie co oglądać na spocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phiel Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) @Michu1996 Mile zaskoczenie we Wrocławiu ?. Fenomenalnie wygląda w realu, pozdrowienia! Edytowane 2 Lipca 2022 przez phiel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 W dniu 2.07.2022 o 21:45, phiel napisał: @Michu1996 Mile zaskoczenie we Wrocławiu ?. Fenomenalnie wygląda w realu, pozdrowienia! No proszę jakiś spotter mnie złapał Bylem na Ultrace akurat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Dziś mały detailling felg i zacisków Edytowane 19 Lipca 2022 przez Michu1996 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Ale byłby kot z czarnym grillem (no i bez napisu quattro) chyba ze będziecie rezać Q Edytowane 19 Lipca 2022 przez 07_yeti 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 6 godzin temu, 07_yeti napisał: Ale byłby kot z czarnym grillem (no i bez napisu quattro) chyba ze będziecie rezać Q Mówiłem Ci, że ramka zostaje żeby współgrało z lusterkami A po co rezać Q skoro już jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinho Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 W dniu 20.07.2022 o 07:14, Michu1996 napisał: Mówiłem Ci, że ramka zostaje żeby współgrało z lusterkami A po co rezać Q skoro już jest ? Fajna furka teraz wygląda jak wypasiona RS4 co do chromu z przodu jest Ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 22 godziny temu, slawinho napisał: Fajna furka teraz wygląda jak wypasiona RS4 co do chromu z przodu jest Ok Cieszę się ze się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 A to auto jest faktycznie Quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 8 minut temu, NelsonPL napisał: A to auto jest faktycznie Quattro? Tak jak Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_091019 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 W dniu 31.07.2022 o 22:58, Dev napisał: Tak jak Twoje Jego jest ULTRA... ma napęd na 5 kół, w tym na to zapasowe w bagażniku Co do samochodu z tematu to wygląda za***iście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Tomek_091019 napisał: Jego jest ULTRA... ma napęd na 5 kół, w tym na to zapasowe w bagażniku Co do samochodu z tematu to wygląda za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi