Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ile pali Wam gazu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około 11-12 litrów

Opublikowano

no maoja 2.4 na trasie do 12 l miasto 13,7 ale jak mam około 1,5 km do pracy to potrafi nawet do 18 pociagnąc.martwiło mnie t o i sprawdziłem.jezdziłem 100km po mieście i wyszło 13,7

Opublikowano

kurde ja na 34 Litrach robie jakieś 220- 240 km w mieście to ok 14 litrów

BFB 163 KM + virus + koła 18" 235/40

czy to normalka ? czy może sie czepiam ??

Opublikowano

kurde ja na 34 Litrach robie jakieś 220- 240 km w mieście to ok 14 litrów

BFB 163 KM + virus + koła 18" 235/40

czy to normalka ? czy może sie czepiam ??

Sam sobie odpowiedzialeś normalka ;)

Opublikowano

pamiętajcie o świecach,filtrach i okresowym czyszczeniu przepustnicy i sprawdzaniu błędów bo niskie spalnie niestety samo się długo nie utrzyma bez odpowiedniej pielęgnacji. u mnie 8-9 (zależy od pośpiechu)trasa do 12,5l w mieście z klimą pojawiały sie wieksze wyniki ale spowodowane były słabymi świecami i zabrudzoną przepustnicą (przy okazji falowały obroty przy zdjęciu nogi z gazu) i brakiem wymiany filtrów przy instalacji gazowej ,noga raczej lekka chyba ze łysole z 2 litrowych beemek szczerzą kły na światlach wtedy troszkę wzrasta ale lubie ich oglądać w lusterkach :polew:

Opublikowano

to ja zakupuje świeże swieczki :) , filterek wiatru dopiero co wymieniałem :) i lukne na przepustke :)

Opublikowano

15 w mieszanym :evil:

Opublikowano

10 -12 L średnio

Opublikowano

normalną jazdą na trasie 8... troche więcej w mieście, pod 10 podchodzi.

Oczywiście przy jeździe >150km/h spalanie drastycznie wzrasta, nawet do 15 ale nieczęsto tak jeżdze :evil:

Opublikowano

jak miałem B4 rok temu spalało mi do 10 litrów

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie naprawdę nie mam żadnych problemów z instalką - nie odczuwam w jeździe żadnej różnicy w komforcie (czy sposób zasilania może wpływać na komfort???)- tak naprawdę to gdybym nie wiedział to nie zauważyłbym, że jadę na gazie... gazownik stwierdził, że akurat w 1.6 ADP można zastosować "zwykłą instalkę" ale z "lepszą elektroniką" - tak też zrobił:) - i jak dotąd jestem w 100% zadowolony (tfu tfu:))

To że nie zauwazasz zmiany w jezdzie z beny na lpg może wynikac ze stylu jazdy-przewaznie czuc różnice-nawet przy moim 2,8 193 ps przy ostrej jezdzie jest odczuwalny słabszy "ciąg"od 1-3.4 instalacja sekw.Stag 300 jak mu dokórw. na obroty ostro to odcina gaz i przechodzi na benzyne -jakby wtryski nie wyrabiały :evil:
Opublikowano

czasami komp pokazuje 9,9/100 a czasami 27,5/100 :decayed:

zależy jaki mam humor :polew:

Opublikowano

9.5-10 trasa

12-13 miasto, krotkie odcinki

jazda do 3.5 obr

Opublikowano

Na razie naprawdę nie mam żadnych problemów z instalką - nie odczuwam w jeździe żadnej różnicy w komforcie (czy sposób zasilania może wpływać na komfort???)- tak naprawdę to gdybym nie wiedział to nie zauważyłbym, że jadę na gazie... gazownik stwierdził, że akurat w 1.6 ADP można zastosować "zwykłą instalkę" ale z "lepszą elektroniką" - tak też zrobił:) - i jak dotąd jestem w 100% zadowolony (tfu tfu:))

To że nie zauwazasz zmiany w jezdzie z beny na lpg może wynikac ze stylu jazdy-przewaznie czuc różnice-nawet przy moim 2,8 193 ps przy ostrej jezdzie jest odczuwalny słabszy "ciąg"od 1-3.4 instalacja sekw.Stag 300 jak mu dokórw. na obroty ostro to odcina gaz i przechodzi na benzyne -jakby wtryski nie wyrabiały :evil:

Lipna instalacja i tyle.

Opublikowano

Miasto 13 ale to raczej delikatne głaskanie pedału gazu, jak się troszkę pobawię :evil: to i 18 i 22

Opublikowano

u mnie po miescie wychodzi 13-14.a na trasie 10-11.zalezy jak Cisne. :naughty:

Opublikowano

mi przy 18" kołach wciągała 16 litrów ,

po zmiania na 16" teraz pali 13 literków

jazda 3/4 w mieście 3/4 lekka noga

Opublikowano

Jestem świeżo po instalacji LPG, jak na razie spalanie wychodzi 12,5L/100km, 25tys. miasto + trasa 50/50.

Opublikowano

czasami komp pokazuje 9,9/100 a czasami 27,5/100 :decayed:

zależy jaki mam humor :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mi przy 18" kołach wciągała 16 litrów ,

po zmiania na 16" teraz pali 13 literków

jazda 3/4 w mieście 3/4 lekka noga

Serio ? :D