Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ile pali Wam gazu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie a jak u Was wygląda spalanie LPG z klimatyzacją bo u mnie po wawie jak temp 23-26*C to wzrasta o jakieś 2 l lpg/100km. A jak temp w okolicach 30*C to nawet 4l lpg wiecej wciągnie jak troche korka w centrum podłapie i pare przestojów międzyczasie będzie samochód sie nagrzeje i znów odpalanie i schładzanie środka.

u mnie max co odnotowałem był winik 15l/100km więc jakieś 3-4litry więcej niż normalnie - miasto non stop klima, korki i kilkanaście krótkich odcinków z częstym odpalaniem auta (1.8 ADR)

Opublikowano

2-3 litry śmiało łyknie więcej

Opublikowano

Mój w trasie gdy wracałem Audi (dzień kupna) i trochę po mieście pojeździłem to spalił 9l gazu

Trasa i miasto to tak dopiero uczę się jeździć tym autem to spalił mi 13l

Opublikowano

12-13 litrów na setke przy cenie gazu 2.3zł to okolo 30 zł na setkę , miałem kupowac benzynke 1.8 ale wybrałem disla 2.0 w utrzymaniu codziennym prawie na to samo wychodzi przy dynamicznej jeździe w mieście 7 litrów na 100 km to jakies 35 zł na 100km więc różnica nie dużą i odchodzi montaż LPG a to już spory wydatek , wiem, wiem będziecie pisać że 1.8 ma kilka kucyków więcej ale to nie jest jakaś kolosalna różnica

Opublikowano

Ale jest różnica między diesel a benzyną + (LPG) Diesel jak zepsuje się to drożej wychodzi niż w benzynie.

Wiem każdy ma swój gust. Ale nawet jak różnica między diesel a LPG jest mała to zawsze coś taniej

Opublikowano

dieslem trzeba lubić jeżdzić bo różnica między nim a PB jest kolosalna

Opublikowano

Panowie robicie OT

Opublikowano

Ja jestem świeżo po założeniu instalacji BRC Sequent 24. Spalanie w cyklu "do pracy" (9km trasy -->4km miasta) wyszło ok 11-12 l. Zalałem za 30zł żeby sprawdzić ile na tym zrobie i mam już 107 km zrobione i jeszcze jeżdże :notworthy:

Opublikowano

za 80zł, a nawet 78 zeta :) zrobiłem 305km :hi:

Opublikowano

Wczoraj trasa 250 km i miasto 97 razem 347 spalił 40 litrów lpg czyli średnia 11,7

Opublikowano

Mnie w chwili obecnej jeżdżąc tylko po mieście (do pracy 10km i z powrotem do domu) wychodzi 12,4 litra. Instalka BRC Sequent 24

Opublikowano

Instalacja na Licencji Landi renzo sekwencja :)

Aries Brzeszcze K.Nicieja :) polecam gaziarzy jak ktos z okolicy osw to niema lepszych :)

8.5 - 10

Opublikowano

na trasie jadąc między 110-130km/h wychodzi mi 10l LPG. Po miejscu łyka 12l :)

Opublikowano

mi ostatnio łyknęło prawie 15 :embarrassed:

Opublikowano

ja przy skromnym silniku 1.6 w miesicie lyka ok.10 w trasie szczerze mowic wychodzi podobnie moze ok. 9 L

Opublikowano

Witam maje 2.8 pali 13.5 jazda mieszana z przewagą miasta jak na taki silnik moim zdaniem spoko :good:

Opublikowano

Witam

Mój pali 13l w mieście w którym co 200-300 metrów jest skrzyżowanie a trasę sprawdzę jadąc nad morze.

Opublikowano

JA MAM SEKWECJE LOVATO I PALI MI DYSZKE PRZY 120KM MYSLE ZE OK

Opublikowano

kolego masz smarta tego lovato? bo ja mam smart i pali mi w cały swiat, ale to chyba wina sondy, bo wczoraj miałem 2 błedy błąd mieszanki i sondy, usunąłem je i inny samochód, żwawy i kulturalny, ale dziś znowu mi sie pojawiły,

Opublikowano

przy B5 palił mi około 10 l/100km