Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4 DTM 25th Anniversary QUATTRO 1 of 250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Kielich2848 napisał:

Gdzie można dorwać taki vfiz, i jak z kosztami?

Tu https://www.qmatis.com/pl/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wyprowadzone przy weekendzie na spacer i leśne esy :wink:

9631F8F3-279F-4138-9E23-5B9B5CDDA733.jpeg

Opublikowano

A4 szwagra @dayd_4  ? :P

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, george napisał:

A4 szwagra @dayd_4  ? :P

Nie, drugiego szwagra, @Michu2535

Opublikowano
1 minutę temu, HOLMATRO napisał:

Miałem na myśli drugiego szwagra Dawida, ale nie wiedziałem czy to również Twój szwagier.

Opublikowano
  • Autor

Obaj to moje szwagry :thumbup1:

Opublikowano
W dniu 27.08.2020 o 19:04, HOLMATRO napisał:

Obaj to moje szwagry :thumbup1:

:drunk:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 27.08.2020 o 19:01, HOLMATRO napisał:

Jest temat tego B5 na forum ? 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, granatowy napisał:

Jest temat tego B5 na forum ? 

WWW.OLX.PL

witam mam na sprzedaz doinwestowane audi w napędzie quattro z kultowym silnikiem 1.8T o oznaczeniu APU o mocy 150KM jakis miesiac temu została wgrana mapa stage 1 biorac pod uwage logi...

Od wczoraj do kupienia 

Opublikowano
16 godzin temu, HOLMATRO napisał:
WWW.OLX.PL

witam mam na sprzedaz doinwestowane audi w napędzie quattro z kultowym silnikiem 1.8T o oznaczeniu APU o mocy 150KM jakis miesiac temu została wgrana mapa stage 1 biorac pod uwage logi...

Od wczoraj do kupienia 

Co ten znowu wymyślił?:glupek2:

Opublikowano
Teraz, dayd_4 napisał:

Co ten znowu wymyślił?:glupek2:

BEX lub BFB Q B6/B7? :eusathink:

Opublikowano

Powinien pójść level wyżej niż szwagry i kupić B8, żeby nie dublować.

Opublikowano
7 minut temu, krzysiek_f napisał:

Powinien pójść level wyżej niż szwagry i kupić B8, żeby nie dublować.

Rok temu myślałem o B8, ale fajne 2,0 TDI quattro to 35k+, bliżej 40... a B6/B7 to 20-25 i tu zaważył czynnik ekonomiczny. Golf VI/Octavia CR 4x4 to ~30k. Niemniej nie żałuję wyboru. :)

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, george napisał:

Rok temu myślałem o B8, ale fajne 2,0 TDI quattro to 35k+, bliżej 40... a B6/B7 to 20-25 i tu zaważył czynnik ekonomiczny. Golf VI/Octavia CR 4x4 to ~30k. Niemniej nie żałuję wyboru. :)

Ja podobnie podszedłem do tematu, mogło być bogate B8,5 na fullu, albo biedne B9 ale w Q, padło na stare poczciwe 4.2 w B7 o które na każdej stacji ludzie wypytują i chcą sobie ze mną robić zdjęcia.. :nabijasie:

coś za coś, albo takie albo B8 które ginie w tłumie i nikt na ciebie nie zwraca uwagi, nie mówiąc o tym, ze radości z jazdy raczej tam nie ma :doh:

sam mam 3 letnia Skodę do wożenia dzieci do szkoły i jak nią wsiadam to łzy napływają do oczu. Zero czucia, fotele taborety, elektronika mika pika z każdej strony, jadę to ludzie dla zasady na mnie trąbią i środkowy palec pokazują, bo można, bo to skodziarz.. :kox:

oczywiście ubarwiam, ale ja tak patrzę na otaczająca nas motoryzację.

wczoraj tankowałem auto wieczorem, chłop nową m3 przeleciał, zawrócił podjechał otworzył okno i wypytywał co to, bo takiego Audi nie widział nigdy. Ego rośnie, radość z dobrego wyboru kiełkuje. Chyba tego trzeba szukać w swoim budżecie, nowe można kupić każdej chwili wszędzie. 

Opublikowano

I to jest właśnie to o czym Grzesiek piszesz ,ale jeździsz nowszym zwykłym i jesteś niejaki ,albo pakujesz kasę w starsze auto tak  żeby się wyróżniało i mieć z tego frajdę.

Mi kilka razy się zdarzyło że podjechałem a stację benzynową albo pod sklep i od razu pytanie albo teksty , fajne audi  to rs4??? :D

Opublikowano
40 minut temu, HOLMATRO napisał:

coś za coś, albo takie albo B8 które ginie w tłumie i nikt na ciebie nie zwraca uwagi, nie mówiąc o tym, ze radości z jazdy raczej tam nie ma :doh:

Mam B6, ale 2 x s line i na deser quattro. :) 

Opublikowano
W dniu 11.09.2020 o 11:09, HOLMATRO napisał:

Ja podobnie podszedłem do tematu, mogło być bogate B8,5 na fullu, albo biedne B9 ale w Q, padło na stare poczciwe 4.2 w B7 o które na każdej stacji ludzie wypytują i chcą sobie ze mną robić zdjęcia.. :nabijasie:

sam mam 3 letnia Skodę do wożenia dzieci do szkoły i jak nią wsiadam to łzy napływają do oczu. Zero czucia, fotele taborety, elektronika mika pika z każdej strony, jadę to ludzie dla zasady na mnie trąbią i środkowy palec pokazują, bo można, bo to skodziarz.. :kox:

oczywiście ubarwiam, ale ja tak patrzę na otaczająca nas motoryzację.

wczoraj tankowałem auto wieczorem, chłop nową m3 przeleciał, zawrócił podjechał otworzył okno i wypytywał co to, bo takiego Audi nie widział nigdy. Ego rośnie, radość z dobrego wyboru kiełkuje. Chyba tego trzeba szukać w swoim budżecie, nowe można kupić każdej chwili wszędzie. 

Święte moje słowa, nowe to może mieć każdy debil, każdy byle cwaniak z własną działalnością 

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, dayd_4 napisał:

Święte moje słowa, nowe to może mieć każdy debil, każdy byle cwaniak z własną działalnością 

To prawda szwagier, parafrazowałem słowa które wielokrotnie mi powtarzałeś i tłumaczyłeś. :thumbup1:

BTW nie wiem czy do wszystkich dotarło, nie pamietam czy o tym mówiłem, ale S4 DTM 25th Anniversary Quattro którym mam przyjemność jeździć jest kupiony tylko i wyłącznie dzięki tobie @dayd_4, bo to ty to auto znalazłeś, sprawdziłeś i namówiłeś mnie na sedana, ale jak wyjątkowego.. 

także dziękuje i szanuje :drunk:

Opublikowano

No nieźle :shock3:

Edytowane przez marky2552

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Małe spy foto, kolejny udany zakup, za 2 miechy w kraju :thumbup1:

S4 DTM Quattro 25th Anniversary Quattro, tym razem 18/250. Czyli dwie z 4 w Europie wkrótce pod moim garażem :krol:

C587ADD7-A6D2-4251-8A61-06EDE4E5886C.jpeg