Opublikowano 13 Sierpnia 20206 l 11 minut temu, Kielich2848 napisał: Gdzie można dorwać taki vfiz, i jak z kosztami? Tu https://www.qmatis.com/pl/
Opublikowano 27 Sierpnia 20205 l Autor 22 godziny temu, george napisał: A4 szwagra @dayd_4 ? Nie, drugiego szwagra, @Michu2535
Opublikowano 27 Sierpnia 20205 l 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Nie, drugiego szwagra, @Michu2535 Miałem na myśli drugiego szwagra Dawida, ale nie wiedziałem czy to również Twój szwagier.
Opublikowano 10 Września 20205 l W dniu 27.08.2020 o 19:01, HOLMATRO napisał: Nie, drugiego szwagra, @Michu2535 Jest temat tego B5 na forum ?
Opublikowano 10 Września 20205 l Autor Godzinę temu, granatowy napisał: Jest temat tego B5 na forum ? Audi A4 B5 1.8T quattro avant lpg Walim • OLX.pl WWW.OLX.PL witam mam na sprzedaz doinwestowane audi w napędzie quattro z kultowym silnikiem 1.8T o oznaczeniu APU o mocy 150KM jakis miesiac temu została wgrana mapa stage 1 biorac pod uwage logi... Od wczoraj do kupienia
Opublikowano 11 Września 20205 l 16 godzin temu, HOLMATRO napisał: Audi A4 B5 1.8T quattro avant lpg Walim • OLX.pl WWW.OLX.PL witam mam na sprzedaz doinwestowane audi w napędzie quattro z kultowym silnikiem 1.8T o oznaczeniu APU o mocy 150KM jakis miesiac temu została wgrana mapa stage 1 biorac pod uwage logi... Od wczoraj do kupienia Co ten znowu wymyślił?
Opublikowano 11 Września 20205 l Powinien pójść level wyżej niż szwagry i kupić B8, żeby nie dublować.
Opublikowano 11 Września 20205 l 7 minut temu, krzysiek_f napisał: Powinien pójść level wyżej niż szwagry i kupić B8, żeby nie dublować. Rok temu myślałem o B8, ale fajne 2,0 TDI quattro to 35k+, bliżej 40... a B6/B7 to 20-25 i tu zaważył czynnik ekonomiczny. Golf VI/Octavia CR 4x4 to ~30k. Niemniej nie żałuję wyboru.
Opublikowano 11 Września 20205 l Autor 20 minut temu, george napisał: Rok temu myślałem o B8, ale fajne 2,0 TDI quattro to 35k+, bliżej 40... a B6/B7 to 20-25 i tu zaważył czynnik ekonomiczny. Golf VI/Octavia CR 4x4 to ~30k. Niemniej nie żałuję wyboru. Ja podobnie podszedłem do tematu, mogło być bogate B8,5 na fullu, albo biedne B9 ale w Q, padło na stare poczciwe 4.2 w B7 o które na każdej stacji ludzie wypytują i chcą sobie ze mną robić zdjęcia.. coś za coś, albo takie albo B8 które ginie w tłumie i nikt na ciebie nie zwraca uwagi, nie mówiąc o tym, ze radości z jazdy raczej tam nie ma sam mam 3 letnia Skodę do wożenia dzieci do szkoły i jak nią wsiadam to łzy napływają do oczu. Zero czucia, fotele taborety, elektronika mika pika z każdej strony, jadę to ludzie dla zasady na mnie trąbią i środkowy palec pokazują, bo można, bo to skodziarz.. oczywiście ubarwiam, ale ja tak patrzę na otaczająca nas motoryzację. wczoraj tankowałem auto wieczorem, chłop nową m3 przeleciał, zawrócił podjechał otworzył okno i wypytywał co to, bo takiego Audi nie widział nigdy. Ego rośnie, radość z dobrego wyboru kiełkuje. Chyba tego trzeba szukać w swoim budżecie, nowe można kupić każdej chwili wszędzie.
Opublikowano 11 Września 20205 l I to jest właśnie to o czym Grzesiek piszesz ,ale jeździsz nowszym zwykłym i jesteś niejaki ,albo pakujesz kasę w starsze auto tak żeby się wyróżniało i mieć z tego frajdę. Mi kilka razy się zdarzyło że podjechałem a stację benzynową albo pod sklep i od razu pytanie albo teksty , fajne audi to rs4???
Opublikowano 11 Września 20205 l 40 minut temu, HOLMATRO napisał: coś za coś, albo takie albo B8 które ginie w tłumie i nikt na ciebie nie zwraca uwagi, nie mówiąc o tym, ze radości z jazdy raczej tam nie ma Mam B6, ale 2 x s line i na deser quattro.
Opublikowano 12 Września 20205 l W dniu 11.09.2020 o 11:09, HOLMATRO napisał: Ja podobnie podszedłem do tematu, mogło być bogate B8,5 na fullu, albo biedne B9 ale w Q, padło na stare poczciwe 4.2 w B7 o które na każdej stacji ludzie wypytują i chcą sobie ze mną robić zdjęcia.. coś za coś, albo takie albo B8 które ginie w tłumie i nikt na ciebie nie zwraca uwagi, nie mówiąc o tym, ze radości z jazdy raczej tam nie ma sam mam 3 letnia Skodę do wożenia dzieci do szkoły i jak nią wsiadam to łzy napływają do oczu. Zero czucia, fotele taborety, elektronika mika pika z każdej strony, jadę to ludzie dla zasady na mnie trąbią i środkowy palec pokazują, bo można, bo to skodziarz.. oczywiście ubarwiam, ale ja tak patrzę na otaczająca nas motoryzację. wczoraj tankowałem auto wieczorem, chłop nową m3 przeleciał, zawrócił podjechał otworzył okno i wypytywał co to, bo takiego Audi nie widział nigdy. Ego rośnie, radość z dobrego wyboru kiełkuje. Chyba tego trzeba szukać w swoim budżecie, nowe można kupić każdej chwili wszędzie. Święte moje słowa, nowe to może mieć każdy debil, każdy byle cwaniak z własną działalnością
Opublikowano 12 Września 20205 l Autor 29 minut temu, dayd_4 napisał: Święte moje słowa, nowe to może mieć każdy debil, każdy byle cwaniak z własną działalnością To prawda szwagier, parafrazowałem słowa które wielokrotnie mi powtarzałeś i tłumaczyłeś. BTW nie wiem czy do wszystkich dotarło, nie pamietam czy o tym mówiłem, ale S4 DTM 25th Anniversary Quattro którym mam przyjemność jeździć jest kupiony tylko i wyłącznie dzięki tobie @dayd_4, bo to ty to auto znalazłeś, sprawdziłeś i namówiłeś mnie na sedana, ale jak wyjątkowego.. także dziękuje i szanuje
Opublikowano 9 Października 20205 l Autor Małe spy foto, kolejny udany zakup, za 2 miechy w kraju S4 DTM Quattro 25th Anniversary Quattro, tym razem 18/250. Czyli dwie z 4 w Europie wkrótce pod moim garażem