NelsonPL Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Opublikowano 29 Lipca 2021 37 minut temu, mlody020 napisał: Co tu się odwania, oglądam typa jak B8 jeździ w koło po rondzie z rejestratorem kamer za ponad 2 kafle... Takie tematy na forum robią mi dzień ! Ps. stary szacun za mody! Odp: Jeśli chodzi o mody to dopiero się rozkręcam. W planie jeszcze sporo fajnych nowości. 1
NelsonPL Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Najbliższy cel: OSRAM COOL BLUE INTENSE XENON D3S + samodzielny montaż oryginalnych projektorów (tylne drzwi)(Ringi) Edytowane 31 Lipca 2021 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Już rok z Moją Pięknością...... 1
BLENDEK Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W dniu 28.06.2021 o 01:24, NelsonPL napisał: Neli, gdzie kupię takie skarpeciory? W ASO zakładane? pls odp 1
NelsonPL Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jutro montaż nowych żarówek. OSRAM COOL BLUE INTENSE XENON D3S
NelsonPL Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Nowe żaróweczki już zamontowane w serwisie... Oryginalne oczywiście. Mega różnica.... Świetne. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) ,,,Muskel1 Miałeś przecież CBI montować. ''' Odp: I takie też są zamontowane. OSRAM COOL BLUE INTENSE XENON D3S Jestem z nich bardzo zadowolony. Super żaróweczki. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez NelsonPL
Monti Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Dev napisał: WTF ? Tak myślę, że my chyba coś źle robimy na forum i kiepsko prowadzimy nasze tematy 1
kamelus_ Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Widzę że admin cały czas tu sprząta i usuwa wpisy... Co to wolność słowa się skończyła 2
Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jak chcecie mieć tutaj spinki i jakieś jazdy między użytkownikami, to nie widzę problemu. Przekażę info do moderatorów i nie będą interweniować.
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 8 minut temu, Hugo napisał: Jak chcecie mieć tutaj spinki i jakieś jazdy między użytkownikami, to nie widzę problemu. Przekażę info do moderatorów i nie będą interweniować. Wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczynają się obraźliwe uwagi. Moderacja tematów jak najbardziej mile widziana. 4
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Może nie tyle cenzura co usuwanie postów, które odbiegają swoją merytoryką od powszechnych zasad. 1
gagat3k Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Dev napisał: Po co cenzura ? Żeby tych panów porządnych nie cisnęli chociaż na forum w tym temacie, to dwóch takich jest. Autor tematu i jego obrończy giermek, który jest w swoim mniemaniu tak porządny, że broni tego trola 5
gagat3k Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Netykieta Internetu swoją drogą, ale nie nakazuje ona tolerancji jawnej głupoty. 4
Langista Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tylko po co? Nie znasz pojęcia "nie karm trola"? A to właśnie robicie pisząc swoje złośliwości tutaj. Koleś ma auto, cieszy się z niego ja swój sposób a Wam to ewidentnie przeszkadza, bo widać ktoś jakiś standard ustawił w tej kwestii i naruszenie go wiąże się z linczem. Nikogo nie interesuje czy znacie go z innego forum, tutaj pisze w swoim temacie i nie zauważyłem aby kogokolwiek uraził czy miał do kogoś problem. Ogarnijcie sie, bo zachowujecie się jak zazdrosne 14-latki. 3
Rekomendowane odpowiedzi