NelsonPL Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) 58 minut temu, kristof91 napisał: Ale jak to nie w ASO? Ja bym się bał robić gdzie indziej... Mam sprawdzony serwis (jakościowo robią jak w ASO-pełen profesjonalizm) To duży serwis bo naprawiają tam nawet samochody ciężarowe. Serwisują auta wszystkich marek. Nie jest to serwis typu: u Januszka w garażu. Robili mi tam już kilka rzeczy(hamulce itp) i wiem że zawsze zrobią jak należy. Dają też auta zastępcze więc tak jak mówiłem -SUPER. Jeśli potrzebuje coś z ASO to mi zamawiają. I co ważne, mam do nich bardzo blisko. Edytowane 12 Maja 2022 przez NelsonPL
KamilEG20 Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Mam sprawdzony serwis (jakościowo robią jak w ASO-pełen profesjonalizm) To duży serwis bo naprawiają tam nawet samochody ciężarowe. Serwisują auta wszystkich marek. Nie jest to serwis typu: u Januszka w garażu. Robili mi tam już kilka rzeczy(hamulce itp) i wiem że zawsze zrobią jak należy. Dają też auta zastępcze więc tak jak mówiłem -SUPER. Jeśli potrzebuje coś z ASO to mi zamawiają. I co ważne, mam do nich bardzo blisko. To że w tym serwisie naprawiają ciężarówki to nie jest żadnym wyznacznikiem. A po drugie, często małolaty w garażach robią auta lepiej niż nie jeden "mechanik" z doświadczeniem. 4
Monti Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 5 minut temu, KamilEG20 napisał: To że w tym serwisie naprawiają ciężarówki to nie jest żadnym wyznacznikiem. A po drugie, często małolaty w garażach robią auta lepiej niż nie jeden "mechanik" z doświadczeniem. I tu się zgadzam w 100% i to jeszcze w małych garażach albo stodołach 1
Malec Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Mam sprawdzony serwis (jakościowo robią jak w ASO-pełen profesjonalizm) To duży serwis bo naprawiają tam nawet samochody ciężarowe. Serwisują auta wszystkich marek. a w tym sprawdzonym serwisie kawkę serwują?
Awra Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 I jednak u "polaczka" robisz? Niemożliwe... 1
Mukade93 Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 36 minut temu, Malec napisał: a w tym sprawdzonym serwisie kawkę serwują? w aszo do ktorego Nelson jezdzi specjalnie baristę zatrudnili zeby bylo na najwyzszym poziomie 2
karolek_ust Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 Godzinę temu, Awra napisał: I jednak u "polaczka" robisz? Niemożliwe... Noo też nie mogę uwierzyć 35 minut temu, Mukade93 napisał: w aszo do ktorego Nelson jezdzi specjalnie baristę zatrudnili zeby bylo na najwyzszym poziomie Chłop straci pracę , chyba że czyta forum i już szuka innej heh Godzinę temu, Malec napisał: a w tym sprawdzonym serwisie kawkę serwują? Mrożona w biedronki Godzinę temu, monthrey12 napisał: I tu się zgadzam w 100% i to jeszcze w małych garażach albo stodołach Noo bo taki mały warsztat mechanik chcąc mieć klientów , dbają o nich robią na wysokim poziomie i precyzyjnie
Rob@k Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Obawiam się, że w tym przypadku już tylko mysliwy
Dev Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 48 minut temu, Rob@k napisał: Obawiam się, że w tym przypadku już tylko mysliwy Zgłaszam się... 1
NelsonPL Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Moja ślicznotka już ma nowe zawieszenie (wahacze itd) Następny cel: -- Wymiana łożyska (prawy przód komplet) -- Wymiana wiązki do ABS ( usunięcie problemu z TPMS) --Montaż projektorów tył + PDC (przód) Edytowane 13 Maja 2022 przez NelsonPL
Rabbi Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Jeszcze jakieś większe koło by się przydało gdyż S4 (i to ULTRA) nie przystoi taka mała felga
Norbas Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Wahacze profilaktycznie a śruby stare ? wiązka tez ładnie połatana nie mów, że w aso tak łatają 1
NelsonPL Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Opublikowano 13 Maja 2022 16 minut temu, Norbas napisał: Wahacze profilaktycznie a śruby stare ? wiązka tez ładnie połatana nie mów, że w aso tak łatają Napisane wyżej jak byk, że wiązka będzie dopiero robiona. 1
Rob@k Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 18 minut temu, Norbas napisał: Wahacze profilaktycznie a śruby stare ? wiązka tez ładnie połatana nie mów, że w aso tak łatają Bo w ASO to tylko kawę sie pije a auto robione u Pana Janka. 1
pelonek1 Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 @NelsonPL koledzy dobrze piszą tzn. może nie wszystkie śruby ale niektóre tzn. te które są dokręcane z właściwym momentem i na koniec o jakiś kąt oraz wszystkie nakrętki, bo są samozabezpieczające powinny być dane nowe przy zmianie zawieszenia.
karolek_ust Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Zawsze zakłada się nowe śruby to zawieszenie i zderzak błotnik . Śruba raz dociągnięta nie nadaje się bo jest przeciągnięta . Ale to nie nasz problem koledzy 1
vanillah Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 @NelsonPLi jak tam mody? dzieje się coś nowego?
Malec Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 44 minuty temu, vanillah napisał: @NelsonPLi jak tam mody? dzieje się coś nowego? uff jak dobrze, że nie tylko ja czekam na ten piorunujący efekt projektorów na tył z Aso z USA czy z Niemiec myślałem że tylko ze mną jest coś nie tak 1
krzychuG Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 W dniu 13.05.2022 o 16:34, karolek_ust napisał: Zawsze zakłada się nowe śruby to zawieszenie i zderzak błotnik . Śruba raz dociągnięta nie nadaje się bo jest przeciągnięta . Pitolisz kolego głupoty ,to nie głowica , orginalne śruby są lepsze jakościowo i wytrzymalsze od tych dołączanych z zamiennikami i o ile nie zostały zmasakrowane lub poprzeciągane poprzez niewłaściwe dokręcanie to spokojnie można je użyć ponownie w wielu miejscach.
Rekomendowane odpowiedzi