Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNS-E - Tańszy sposób na kamerę cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamilu możesz podpowiedzieć jak wymusić vcds odpalenie płytki z tym softem i czy ten soft jest w języku pl 

Opublikowano
  • Autor

tak, polski

wchodzisz w moduł 56, adaptacja, kanał 97

0 - Normal operation, unit performs updates only

1 - Force downgrade to older version, requires older DVD/CD

i zapisujesz wartość 1.

Opublikowano

Udało się wgrać tego soft Dzięki Kamilu,a może wiesz jak zainstalować polskiego lektora do navi,systemu auta Audi a4 b7 

Opublikowano
32 minuty temu, Daniel0605 napisał:

Udało się wgrać tego soft Dzięki Kamilu,a może wiesz jak zainstalować polskiego lektora do navi,systemu auta Audi a4 b7 

Nie warto bawić w się w to polskie badziewie, Ori angielski lektor dużo lepszy. Nie ma tam skomplikowanych słów więc łatwo ogarnąć komunikaty.

Opublikowano
  • Autor

dokładnie jak Mateusz napisał, lepiej Ori mapka, ostatnie są z 2020r oznaczone jako Last Edition, także wsparcie dla RNSE zakończone, dobrze, że jeszcze ten Stuart pracuje nad tym alternatywnym softem dla RNS-E i nawet dla zwykłego CD/TV zrobił już betę gdzie mapy będzie można odtwarzać z karty SD, oraz używać kart o większych pojemnościach niż 4GB...czekam na PL wersję tego softu i sam z chęcią protestuję ?

Opublikowano

Kamilu jak już będziesz miał to daj znać :decayed:

Opublikowano
3 godziny temu, kamil-vag napisał:

dokładnie jak Mateusz napisał, lepiej Ori mapka, ostatnie są z 2020r oznaczone jako Last Edition, także wsparcie dla RNSE zakończone, dobrze, że jeszcze ten Stuart pracuje nad tym alternatywnym softem dla RNS-E i nawet dla zwykłego CD/TV zrobił już betę gdzie mapy będzie można odtwarzać z karty SD, oraz używać kart o większych pojemnościach niż 4GB...czekam na PL wersję tego softu i sam z chęcią protestuję ?

Jakiś link? Nawet i po ang chętnie zassam ?

Opublikowano
W dniu 4.02.2022 o 20:55, kamil-vag napisał:

Będę brał od niego soft do 193 z tym pakietem rozszerzeń, pisał że Vim działa na nim więc dla mnie bajka, dodatkowo pracuje nad możliwością wyświetlenia wizualizacji czujników i obrazu z kamery, wtedy już by był wypas. 

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, K4rol81 napisał:

pisał że Vim działa na nim więc dla mnie bajka

pisałem Ci o tym już dawno to nie wierzyłeś ?

Opublikowano
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

pisałem Ci o tym już dawno to nie wierzyłeś ?

Zapomniałem ??????

Opublikowano

W wczoraj przyszedł moduł z Chin do kamerki cofania wszystko zainstalowałem tak jak Kamilu opisałeś i rewelacja hula jak talala ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, zabrałem się dzisiaj za montaż tej kamerki bo pogoda wręcz się o to prosiła i.. klapa totalna. Kamerka Wam wszystkim pasowała a mnie nie. Dla mojej blendy musiałaby mieć wymiary 11,5x32 i maks 30 wysokości. Pomijając to, że mikrostyku w żadną z tych kamer dostępnych na necie nie wsadzę to najbliżej 'pasuje' mi kamerka o wymiarach 110 x 31.. Jak to u Was siedzi? Cykniecie fotę? I jak poradziliście sobie z mikrostykiem?

Opublikowano

Chłopy, dacie radę cyknąc te foty? Ewentualnie jakieś porady jak sobie z czym poradzić w tym uchwycie klapy :co:

Opublikowano
7 godzin temu, Langista napisał:

Chłopy, dacie radę cyknąc te foty? Ewentualnie jakieś porady jak sobie z czym poradzić w tym uchwycie klapy :co:

Zaraz będę szedł do aut to zrobię zdjęcie.

Wymiar kamery 109mm x 30mm

Edytowane przez kosik25

Opublikowano

Mam w domu jeszcze 1 kamerę nie zamontowaną więc może jej wymiary Ci się przydadzą 

20220316_091240.jpg

20220316_091253.jpg

20220316_091814.jpg

20220316_091830.jpg