WojtekRS5 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Witam wszystkich ponownie !!! Po 2 miesiąca intensywnych poszukiwań chciałbym wam przedstawić moją nową zabawkę tym razem padło na Audi A6 C7 Biturbo 326ps CVUB jak na Competition przystało . Auto wyprodukowane 25.07.2016 i zakupione od Pierwszego właściciela (fana marki z Niemieckiego forum A6 4G ) oczywiście bezwypadkowy , z oryginalną powłoka lakierniczą na całym Aucie , i przebieg 95tkm potwierdzonym w Audi jak i wszystkie serwisy ostatni na 89tkm .Szukałem tylko tego modelu Audi Competition i z ofert w internecie ciężko było coś wybrać ponieważ moje wymagania były dosyć duże , aż w końcu na trafiłem na ten konkretny egzemplarz w pięknym kolorze Sepang Blue i z dosyć dobrym wyposażeniem - Silnik 3.0 V6 24V 240KW 326PS CVUB z overboost - Napęd quattro - Sportowy mechanizm różnicowy - Reflektory przednie LED Matrix Beam z dynamicznymi kierunkowskazami - Lampy tylnie LED z dynamicznymi kierunkowskazami - HUD Head-up Display - Soft close ( domykanie drzwi ) - Pneumatyczne zawieszenie -Skórzane Fotele sportowe z czerwonym przeszyciem (2 pakiet skórzany Audi między innymi Airbag obszyty w skórą) - Fotel kierowcy z pamięcią - Panoramiczny dach - Ogrzewanie postojowe Webasto - Elematy dekoracyjne Beuafort - Aktywny wydech - Asystent wspomagający kierowcę ACC Adaptive Cruise Control z system stop&go Audi pre sense front - Asystent wspomagający kierowcę ostrzeżenie o zjechaniu z pasa ruchu ,aktywny asystent pasa ruchu - System kamer 360° Top view - System nawigacji satelitarnej z MMI Touch pad - Nagłośnienie BOSE - Podgrzewane fotele z przodu i z tyłu - Klimatyzacja 4 strefowa - Elektrycznie otwierana i zamykana klapą bagażnika - Lusterka elektrycznie regulowane , podgrzewane i składane z automatycznym ściemnianiem i pamięcią - Radio cyfrowe DAB - System Keyless Go - Pakiet oświetlenie wnętrza LED - Hak holowniczy - Dwa komplety kół letnie 20" 8.5J et43 plus zimowe 19" 8.5J et 31 które idą od razu do sprzedania i na zimę wpadły już nowe opony Continental 255/35/20 Na pewno o czymś zapomniałem bo jest tego trochę , ale tak to mniej więcej wygląda na tą chwilę ... Na wejście od razu zostało delikatnie obniżone zawieszenie i jeszcze parę modyfikacji mam w głowie także coś tam się będzie działo w temacie ... Będę miał więcej wolnego czasu to wrzucę lepszej jakości zdjęcia na razie parę fotek z telefonu . Edytowane 7 Listopada 2021 przez WojtekA6C7 3 1
peter22 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 fajny wypas czekam na więcej zdjęć i co tam planujesz dalej jakaś walka z mocą ?? 1
marcinch001 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Piękne auto . Bezawaryjności . 1
szafa Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Oj to poszalałeś, fantastyczne wnętrze, a kolor nadwozia robi mega robotę graty auta 1
kamelus_ Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Piękne A6. Jedyny słuszny config 1
Pucek Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Piękne autko, choruje na takie ale finanse nie te, ścięta kierownica na pokład i jest idealnie 1
tomi790 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Lajk nienawiści leci do Ciebie A fura kozak - jest parę rzeczy do zrobienia i będzie miodek I jak napisał @Pucekceny A6 C7 C+ zabijają 1
Leszczonka Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Mega ładna! Kolor i wyposażenie mega,znaczki czarne bym wrzucić i koło czarne i Idealnie by było 1
matek55 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Auto to prawdziwy dzik !! myślę ze na lato wjedzie jakieś 21 cali Mocy jak narazie w dostatku , wczoraj się o tym przekonałem 1
DarekS4 Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Super kolor. Silnikowo też spoko. Mieliśmy okazje robić softa do kilku silniku modeli z tym silnikiem i naprawdę jest petarda. 1
miron78 Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 cudeńko Tylko B&O były czymś co bym jeszcze bardzo chciał mieć Reszta IDEAŁ 1
marcin_o23 Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Świetna C7, competition w tym kolorze bajka, gratki zakupu, oby służyła 1
Wandej Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Idealna Nie ma tutaj za bardzo co dokładać. Niech służy i cieszy 1
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Ładna szósteczka, gratulacje 1
WojtekRS5 Opublikowano 19 Października 2020 Autor Opublikowano 19 Października 2020 Dzięki wielkie Pany , fajnie że się podoba , kolor ją trochę od różnią od innych C7 ,aż tak dużo ich nie jeździ @peter22 na razie będę jeździł tak jak jest , może przyszłym roku pomyśle o jakiś 400ps... @szafa chodziła za mną od dawna , chyba tak jak za Tobą Arek @Pucek Kiera właśnie dzisiaj została wymieniona na nową oryginalną Competition Plus z czerwoną nitka i od razu założyłem duże łopaty RS @matek55Mateusz , dobre masz przeczucie Jest dzik ,ale taki nie groźny @tomi790 Chyba będę Cię jeszcze bardziej musiał podkręcić tymi fotami Dzięki Tomasz @Leszczonkatak jak mówisz , czarne znaczki nie bawem wpadną i kilka innych drobiazgów @miron78 też polowałem na B&O , połączenie tych wszystkich dodatków co chcialem mieć było nie możliwe, oczywiście tym budżecie co miałem , wiem że jesteś w temacie także wiesz że ciężko z bangiem jest w tych C7 ... @WandejZa dużo nie ma co działać , ale zawsze coś się znajdzie , jakąś tam wizję na nią mam także lekkie mody będą
kris_91 Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Ło panie rozje****:) Piękna!! 1
Cuber Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 11 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: @Pucek Kiera właśnie dzisiaj została wymieniona na nową oryginalną Competition Plus z czerwoną nitka i od razu założyłem duże łopaty RS Kiera z płaskim wieńcem ? poduszka tez obszysta skóra ? Bo z tego co mi wiadomo to nie było ori płaskiej kiery i poduchy obszytej skóra....
Rekomendowane odpowiedzi