Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich ponownie !!!

Po 2 miesiąca  intensywnych poszukiwań chciałbym wam przedstawić moją nową zabawkę tym razem padło na Audi A6 C7 Biturbo 326ps CVUB jak na Competition przystało .:banan:

Auto wyprodukowane 25.07.2016 i zakupione od Pierwszego właściciela (fana marki z Niemieckiego forum A6 4G ) oczywiście bezwypadkowy , z oryginalną powłoka lakierniczą na  całym Aucie , i przebieg 95tkm potwierdzonym w Audi jak i wszystkie serwisy ostatni na 89tkm .Szukałem tylko  tego modelu Audi Competition i z ofert w internecie ciężko było coś wybrać ponieważ moje wymagania były dosyć duże , aż w końcu na trafiłem na ten konkretny egzemplarz w pięknym kolorze Sepang Blue i z dosyć dobrym wyposażeniem :naughty:

- Silnik 3.0 V6 24V 240KW 326PS CVUB z overboost 

- Napęd quattro 

- Sportowy mechanizm różnicowy 

-  Reflektory przednie LED Matrix Beam  z dynamicznymi kierunkowskazami

- Lampy tylnie LED z dynamicznymi kierunkowskazami 

- HUD Head-up Display

- Soft close ( domykanie drzwi )

- Pneumatyczne zawieszenie 

-Skórzane Fotele sportowe z czerwonym przeszyciem (2 pakiet skórzany Audi między innymi Airbag obszyty w skórą)

- Fotel kierowcy z pamięcią 

- Panoramiczny dach 

- Ogrzewanie postojowe Webasto

- Elematy dekoracyjne Beuafort 

- Aktywny wydech 

- Asystent  wspomagający kierowcę ACC Adaptive Cruise Control z system stop&go Audi pre sense front 

- Asystent wspomagający kierowcę ostrzeżenie o zjechaniu z pasa ruchu ,aktywny asystent pasa ruchu 

- System kamer 360° Top view 

- System nawigacji satelitarnej z MMI Touch pad 

- Nagłośnienie BOSE

- Podgrzewane fotele z przodu i z tyłu 

- Klimatyzacja 4 strefowa 

- Elektrycznie otwierana i zamykana klapą bagażnika 

- Lusterka elektrycznie regulowane , podgrzewane i składane z automatycznym ściemnianiem i pamięcią  

- Radio cyfrowe DAB 

- System Keyless Go 

- Pakiet oświetlenie wnętrza LED 

- Hak holowniczy

- Dwa komplety kół letnie 20" 8.5J et43 plus zimowe 19" 8.5J et 31 które idą od razu do sprzedania i na zimę wpadły już nowe opony Continental 255/35/20 

Na pewno o czymś zapomniałem bo jest tego trochę , ale tak to mniej więcej wygląda na tą chwilę ... Na wejście od razu zostało delikatnie obniżone zawieszenie i jeszcze parę modyfikacji mam w głowie także coś tam się będzie działo w temacie ...:smiley:

IMG_20201018_155320.jpgIMG_20201010_123721.jpgIMG_20201018_155149.jpgIMG_20201018_153859.jpgIMG_20201018_153755.jpgIMG_20200924_182257.jpg

Będę miał więcej wolnego czasu to wrzucę  lepszej jakości zdjęcia na razie parę fotek z telefonu .

Edytowane przez WojtekA6C7
  • Pomoc techniczna 3
  • Lubię to 1
Opublikowano

fajny wypas czekam na więcej zdjęć i co tam planujesz dalej jakaś walka z mocą ??

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Piękne auto . Bezawaryjności .

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Oj to poszalałeś, fantastyczne wnętrze, a kolor nadwozia robi mega robotę :kox: graty auta :slina:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Piękne A6. Jedyny słuszny config :thumbup1:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Piękne autko, choruje na takie ale finanse nie te, ścięta kierownica na pokład i jest idealnie B)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Lajk nienawiści leci do Ciebie :thumbup1:

A fura kozak - jest parę rzeczy do zrobienia i będzie miodek :banan:

I jak napisał @Pucekceny A6 C7 C+ zabijają :facepalm:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Mega ładna! Kolor i wyposażenie mega,znaczki czarne bym wrzucić i koło czarne i Idealnie by było 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Auto to prawdziwy dzik !! :D myślę ze na lato wjedzie jakieś 21 cali :P

Mocy jak narazie w dostatku , wczoraj się o tym przekonałem :D                

z18377774V,Dzik.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Graty zakupu ;) 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

świetny jest :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Super kolor. Silnikowo też spoko. Mieliśmy okazje robić softa do kilku silniku modeli z tym silnikiem i naprawdę jest petarda. 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

cudeńko

Tylko B&O były czymś co bym jeszcze bardzo chciał mieć

Reszta IDEAŁ

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

i ten przebieg :kox:

Opublikowano

Świetna C7, competition w tym kolorze bajka, gratki zakupu, oby służyła

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Idealna:thumbup1: Nie ma tutaj za bardzo co dokładać. Niech służy i cieszy:hi:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Ładna szósteczka, gratulacje:thumbup1:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Dzięki wielkie Pany , fajnie że się podoba , kolor ją trochę od różnią od innych C7 ,aż tak dużo ich nie jeździ 

@peter22 na razie będę jeździł tak jak jest , może przyszłym roku pomyśle o jakiś 400ps...:kox:

@szafa chodziła za mną od dawna , chyba tak jak za Tobą Arek :)

@Pucek Kiera właśnie dzisiaj została wymieniona  na nową oryginalną Competition Plus z czerwoną nitka i od razu założyłem duże łopaty RS :decayed:

@matek55Mateusz , dobre masz przeczucie :) Jest dzik ,ale taki nie groźny :decayed:

@tomi790 Chyba będę Cię jeszcze bardziej  musiał podkręcić tymi fotami:wink: Dzięki Tomasz :thumbup1: 

@Leszczonkatak jak mówisz , czarne znaczki nie bawem wpadną  i kilka innych drobiazgów :wink:

@miron78 też polowałem na B&O , połączenie tych wszystkich dodatków co chcialem mieć było nie możliwe, oczywiście tym budżecie co miałem , wiem że jesteś w temacie także wiesz że ciężko z bangiem jest w tych C7 ...

@WandejZa dużo nie ma co działać , ale zawsze coś się znajdzie:) , jakąś tam wizję na nią mam także lekkie mody będą :naughty:

Opublikowano

Ło panie rozje****:) Piękna!!

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

11 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

@Pucek Kiera właśnie dzisiaj została wymieniona  na nową oryginalną Competition Plus z czerwoną nitka i od razu założyłem duże łopaty RS :decayed:

Kiera z płaskim wieńcem  ? poduszka tez obszysta skóra  ? Bo z tego co mi wiadomo to nie było ori płaskiej kiery i poduchy obszytej skóra....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...