tomi790 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Z tym wyborem benzyny zamiast diesla to nie ma co przesadzać. Miałem okazję pojeździć A6 C7 z 2.0tfsi 252hp w quattro i d*py nie urywa. Zanim się to bujnie to trochę trzeba poczekac. Na pewno nie ma takiego momentu jak choćby 2.0tdi 190hp w quattro. Ale każdy kupuje co mu pasuje. O gustach się nie dyskutuje 1
Tomafx Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dobrze wiedzieć, bo na oku jest wersja 190km w serii, czyli po programie będzie już sympatyczne do miasta i w dłuższą trasę. Bałem się, że na tą budę będzie za mało nawet jak w 190 konnej wersji zrobi się program. PS. Ładna wersja.
M@rcin Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Gratulacje, fajne autko z ciekawym kolorem
KoJ@K Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Lampki docelowe już leżą i czekają, czyli matrixy zamiast full ledów, jednak sama przekładka nie jest prosta na zasadzie wymiany lamp. Czeka mnie kompletowanie gadżetów, modułów, wiązek potrzebnych do ich założenia, więc narazie matrixy idą na półkę i czekają na graty, a na szybko ulepiłem sobie coś takiego na czas wyczekiwania i montażu matrixów - full ledy przerobione na wzór matrixów a'la RS6 , czyli ciemne elementy wnętrza + czarna ramka wewnętrzna. 1
marcin_o23 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 będzie i pewnie ledy wystarczą i odpuścisz matrixa
KoJ@K Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Nie mam kompletnie pomysłu na koło na lato ... dzisiaj przymiarka takich 20' z RS B9 9J et26, niestety na felgach opony kartofle 255/40 i wizualnie to średnio się prezentowało przez ten rozmiar. Z drugiej strony myśle, czy ten rozmiar felg nie byłby później problemowy przy użytkowaniu np bardziej załadowanego auta ?!
kamelus_ Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Koło mega. Chodzi mi po głowie żeby wrzucić do mojej A5. Ale do C7 to raczej 21" by siadło. JR30 było by dobre.
staniek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dla mnie z kolei taka se ta felga. Ale to właścicielowi koło ma się podobać
kamelus_ Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 21 minut temu, staniek napisał: Dla mnie z kolei taka se ta felga. Ale to właścicielowi koło ma się podobać To koło poprostu jest za małe do tej budy i za duży balon na nim ale felga sama w sobie jest bardzo ładna. Na B8 leży świetnie 1
tazzi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) To koło jest genialne ale na pewno do zmiany jest opona Poza tym jak powiedział @kamelus_20 cali jest troszkę za małym kołem do c7 ale i tak nie wygląda to źle Sam przerabiałem temat rozmiaru i padło na 21 Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez tazzi
tazzi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 38 minut temu, marcin_o23 napisał: u ciebie 21 z rs6?? Tak z rs ale sq7/rsq7 tzn. Et31 przy et25 z rs6 musisz kombinować z opona i kątami by ładnie pasowało w nadkola 2
KoJ@K Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie no, dopóki będzie to auto bardziej rodzinne to 21' bez większego obniżania nie miałoby tu sensu. Choć poprzednik miał na niej 21' Blade. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez KoJ@K
afroo. Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @FroS-tto już kolejny temat gdzie wrzucasz komuś do porównania wizualnego samochód w czerwonym nadwoziu, co totalnie zmienia odbiór kontrastu wszelakich dodatków na budzie, jak i felg. To tak nie działa mimo, że buda ta sama. Zarówno tu jak i u Grzegorza w DTMie. Nie bierz tego ofc jako osobistej przypierdółki, no ale taki typ, że musiałem się przyczepić W dniu 12.04.2021 o 21:59, KoJ@K napisał: Nie mam kompletnie pomysłu na koło na lato ... dzisiaj przymiarka takich 20' z RS B9 9J et26, niestety na felgach opony kartofle 255/40 i wizualnie to średnio się prezentowało przez ten rozmiar. Na B8 lepiej to koło siedziało. Pewnie kwestia koloru. A jak dasz tu cieńszego placka to już w ogóle będzie kiepsko. No musi być raczej te 21', co zrobisz jak nic nie zrobisz
FroS-t Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 4 godziny temu, afroo. napisał: @FroS-tto już kolejny temat gdzie wrzucasz komuś do porównania wizualnego samochód w czerwonym nadwoziu, co totalnie zmienia odbiór kontrastu wszelakich dodatków na budzie, jak i felg. To tak nie działa mimo, że buda ta sama. Zarówno tu jak i u Grzegorza w DTMie. Nie bierz tego ofc jako osobistej przypierdółki, no ale taki typ, że musiałem się przyczepić Bo ja to uważam ze czarne dodatki czy carbon pasują do każdego koloru Co do koła to 100% true 1
Rekomendowane odpowiedzi