Koalakm Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 40 minut temu, Muskel1 napisał(a): Totalnie bez sensu zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi80 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Nikt nie napisał że przy tej funkcji klimatyzacji system s&s się nie aktywuje. Nie twierdzę że jest to rozwiązanie ,,problemu" , ale jakaś alternatywa. Klima pamięta ustawienia po zgaszeniu silnika. Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez Andi80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 W dniu 22.04.2023 o 19:54, Andi80 napisał(a): Nikt nie napisał że przy tej funkcji klimatyzacji system s&s się nie aktywuje. Nie twierdzę że jest to rozwiązanie ,,problemu" , ale jakaś alternatywa. Klima pamięta ustawienia po zgaszeniu silnika. No tak, ale przecież to cały czas szumi, poza tym ogrzewanie szyby chyba po jakimś czasie automatycznie się wyłącza ? Gdyby ktoś zamawiał na ali taki wyłącznik dorzuciłbym się do zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro1370 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Kupiłem te symulator przycisku z ali i po 4 miesiącach się zepsuł, brak ustawień zawieszenia błąd czujników parkowania tył po zdemontowaniu wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Bo kupiłeś tanie ścierwo z Ali, czego oczekiwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy616 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października A gdzie kupić lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października (edytowane) Od 4 lat mam w B9 ten moduł z Ali i działa bezproblemowo. https://a.aliexpress.com/_Euw598h Edytowane 16 Października przez Muskel1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 18 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Od 4 lat mam w B9 ten moduł z Ali i działa bezproblemowo. ja podobnie, w jednym aucie od 4 lat i bez problemu, w drugim od pol roku i tez zero problemow. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soszka2 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Ja mam z tej wstawki i jak na razie też nic złego się nie dzieje https://pl.aliexpress.com/item/1005005958803919.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.c10b1c24pjv0OQ&gatewayAdapt=glo2pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deamian Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Również mam chyba od 4 lat i bez najmniejszego problemu. Musiałeś pechowo trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października To tylko elektronika, nawet markowa się może zepsuć, mam założony z ali od roku i śmiga bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi