Gremlin0209 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autko zacne ? Możesz podać jakiś namiar na repliki tych felg letnich ? ?
BartoszSoldier Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Piękne auto, świetnie się prezentuje na tych felgach. Perspektywa zdjęć bardzo ciekawie wykonana, która przykuwa oko Najlepsze zestawienie z b7, niby dziadek ale robią robotę Pogratulować 1
siemian Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jakby ktoś się zastanawiał jak działają światła matrix to jakiś czas temu udało mi się nagrać fajny filmik we mgle :-) 7
hertz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Fajny ten tylny dyfuzor Dysponujesz może numerem katalogowym?
quecha Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Piękne auto. Świetnie się prezentuje, mam tą przyjemność widzieć na żywo, czasami Sobieskiego/Andersa
vvalery Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 20.04.2021 o 22:42, siemian napisał: Jakby ktoś się zastanawiał jak działają światła matrix to jakiś czas temu udało mi się nagrać fajny filmik we mgle :-) Jechałem kiedyś autostradą z Krakowa z kumplem w podobnych warunkach. Doznał szoku. ??? Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez vvalery
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, quecha napisał: Piękne auto. Świetnie się prezentuje, mam tą przyjemność widzieć na żywo, czasami Sobieskiego/Andersa Hehe jeśli dobrze myśle to prawie codziennie się mijamy. Zreszta dziś rano tez ;-) kiedyś nawet na dwupasie w stronę Cieszyna razem lecieliśmy obok ;-) chyba kupiłeś ja jakoś chwile przede mną albo ja wtedy zacząłem zwracać uwagę. ;-) śmiałem się jak jeszcze papiery załatwiałem że myślałem ze będę miał nietypowe b9 a tu codziennie mija mnie prawie taka sama ;-) Ty masz daytone czy to jest ten troszkę jaśniejszy szary metalic? :-)
Wandej Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 20.04.2021 o 21:49, BartoszSoldier napisał: Piękne auto, świetnie się prezentuje na tych felgach. Perspektywa zdjęć bardzo ciekawie wykonana, która przykuwa oko Najlepsze zestawienie z b7, niby dziadek ale robią robotę Pogratulować To nie jest zwykłe B7 Mówiłem Ci już że to nowy fap folder dla właścicieli B9 Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Wandej 1
kris_91 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Panie z tymi lampami i dyfuzorem to jest całkiem inny wóz
jozko Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W dniu 17.04.2021 o 10:47, siemian napisał: Na początku myślałem ze przedłużę ta zaślepkę żeby była głębsza ale okazało się to nie takie proste Ja przedłuzylem - tak jak Ci pisalem mialem kilka kpl w tym jeden od benzyny - jest glebszy niz ori atrapa ale zabawy jest Skoro wrzyciles swoje auto mysle ze moze wstawie swojego bialasa z d*pa od 2020
siemian Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dzisiaj spotkałem sobowtóra mojego autka w momencie jak go kupowałem ?
R4xx Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 godziny temu, siemian napisał: Dzisiaj spotkałem sobowtóra mojego autka w momencie jak go kupowałem ? Jest duuuuża różnica
krystian3769 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 W dniu 19.04.2021 o 22:23, siemian napisał: Wszystko kwestia gustu. ;-) mnie straszliwie nie leży dyfuzor z drugiego lifta, a ten z pierwszego który mam jest prima sort Ewidentnie śmiesznie to wyglądało poliftowe lampy ze zwykłym wydechem. Poprostu stylistycznie się to gryzło moim zdaniem. Do lamp przedliftowych jak najbardziej wydech standardowy ok. Ale lampy poliftowe straszliwie odmładzają to auto i ten wydech się troszkę gryzł. No pacz ... a jak prosiłem to Mu się nie podobał ???
krystian3769 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) A tak serio serio piękna furmanka ? I cały czas pięknieje. Te lampy rozwalają system ? Gratki ? Edytowane 1 Maja 2021 przez krystian3769
siemian Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 17 godzin temu, krystian3769 napisał: No pacz ... a jak prosiłem to Mu się nie podobał ??? Hehehe czekałem aż wyciągniesz tą wypowiedz fakt przyznaje się ze byłem niedouczony i cały czas myślałem ze on jest taki sam jak ten z drugiego lifta ;-) dopiero jak na spokojnie zacząłem przeglądać zdjęcia to okazało się ze jednak nie :-D
siemian Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 17 godzin temu, krystian3769 napisał: A tak serio serio piękna furmanka ? I cały czas pięknieje. Te lampy rozwalają system ? Gratki ? No to na co czekasz zakładaj lampy ;-) mam lampy, fabrycznie nowe BCMy, tylko montować :-D
Rekomendowane odpowiedzi