siemian Opublikowano 13 Września 2021 Autor Opublikowano 13 Września 2021 3 godziny temu, vvalery napisał: Czarny dyfer na samej górze wygrał w ankiecie u mnie w biurze. 100% go wybrało jako bardziej agresywny i pasujący do linii auta. Wiadomo każdy woli coś innego i może to zbieg okoliczności, że aż tylu na podstawie zdjęć wybrało. Trzeba też na żywo zobaczyć. W jakim sensie czarny dyfer na samej gorze bo nie za bardzo rozumiem
vvalery Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 6 godzin temu, siemian napisał: W jakim sensie czarny dyfer na samej gorze bo nie za bardzo rozumiem No ten ??
siemian Opublikowano 13 Września 2021 Autor Opublikowano 13 Września 2021 2 godziny temu, vvalery napisał: No ten ?? A to mnie się on w ogóle nie podoba. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to zastanawiałem się jak audi mogło coś takiego zrobić dla mnie ta d*pa staje się tutaj przekombinowana jak cały lift ;-)
vvalery Opublikowano 14 Września 2021 Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) 10 godzin temu, siemian napisał: A to mnie się on w ogóle nie podoba. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to zastanawiałem się jak audi mogło coś takiego zrobić dla mnie ta d*pa staje się tutaj przekombinowana jak cały lift ;-) Dlatego o gustach się nie dyskutuje. ?Dla mnie jest on bardziej agresywny i optycznie skraca wysokość auta. ? Edytowane 14 Września 2021 przez vvalery
siemian Opublikowano 17 Września 2021 Autor Opublikowano 17 Września 2021 Moja Madzia każdemu zdjęciu potrafi nadać charakter. To jest ta wisienka na torcie bez której to zdjęcie by nie istniało 4
vvalery Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 Wyposażenie dodatkowe ? Piękne to Twoje audi.?
siemian Opublikowano 23 Września 2021 Autor Opublikowano 23 Września 2021 Cosik tam dziś pstryknąłem 11
dazwid Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 Bardzo ładne Audi, felgi z RS i szeroka opona dają mega efekt Również podoba mi się dyfuzor z po-lifta, szkoda, że w A5 nie mam takiej alternatywy
siemian Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 Coś tam będziemy działać :-D
M4R1O Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Ładnie BTW. Czy Ty przypadkiem nie byłeś wczoraj wieczorem na myjni koło Netto w komorowicach?
siemian Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 33 minuty temu, M4R1O napisał: Ładnie BTW. Czy Ty przypadkiem nie byłeś wczoraj wieczorem na myjni koło Netto w komorowicach? Byłem. Tylne zaciski myłem bo tez zmieniam widziałem właśnie ze ktoś mocno się ogląda za mną :-D
M4R1O Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Felgi robią szał, a lampy sieją splendor Tylko to wystarczyło, aby po zmroku w sekundę załapać, że to prawdopodobnie Ty Czekamy na foty po zmianie zacisków
marcinch001 Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 9 godzin temu, siemian napisał: Coś tam będziemy działać :-D Pod jakie tarcze ?
Rekomendowane odpowiedzi